Pinball1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω αποθηκεύσει στον υπολογιστή μου μια σελίδα ως HTML μέσω του Chrome, αλλά όταν ανοίγω το αποθηκευμένο αρχείο η μορφοποίηση (γραμματοσειρές, χρώμα κειμένου κτλ) έχει χαθεί με αποτέλεσμα η προεπισκόπηση της σελίδας να μην είναι σωστή. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως λύνεται; Εννοείται ότι έχω αποθηκεύσει την σελίδα ως πλήρη σελίδα (όχι μόνο HTML) και δεν έχω πειράξει τον φάκελο "_files" που περιέχει τα δεδομένα (εικόνες κτλ). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Kosmas70
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Βάλε ένα πρόσθετο για να αποθηκεύεις σε pdf την σελίδα και είσαι εντάξει. Στον firefox έχω το print edit και το print friendly με τα οποία επεξεργάζομαι τις σελίδες πριν την τελική αποθήκευση και αφαιρώ ότι δε θέλω ώστε να μείνει μόνο αυτό που με ενδιαφέρει.
Pinball1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν κάνω την αποθήκευση σε PDF μέσω του Chrome από την επιλογή "Εκτύπωση" ;
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Και αυτό γίνεται. Εγώ προτιμώ τα πρόσθετα γιατί όπως είπα μπορώ να επεξεργαστώ το τελικό αποτέλεσμα και να προσαρμόσω την "εκτύπωση" όπως την θέλω.
Pinball1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το κοιτάξω. Θα προτιμούσα να αποθηκεύεται σωστά σαν HTML βέβαια, πράγμα που απ' ότι βλέπω γίνεται με το HTTPTrack αλλά με πολύ μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Kosmas70
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Το html με ποιο πρόγραμμα το ανοίγεις μετά και γιατί το προτιμάς σε html; Το pdf είναι ποιο portable αρχείο και αποθηκεύεται ποιο εύκολα.
Pinball1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το HTML το ανοίγω με το Chrome. Προτιμώ το HTML για να προσαρμόζεται ανάλογα με την οθόνη στην οποία το ανοίγω και γενικά να λειτουργεί σαν να διαβάζω την συγκεκριμένη σελίδα αλλά εκτός σύνδεσης. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Kosmas70
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Kosmas70 είπε Έχω αποθηκεύσει στον υπολογιστή μου μια σελίδα ως HTML μέσω του Chrome, αλλά όταν ανοίγω το αποθηκευμένο αρχείο η μορφοποίηση (γραμματοσειρές, χρώμα κειμένου κτλ) έχει χαθεί με αποτέλεσμα η προεπισκόπηση της σελίδας να μην είναι σωστή. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως λύνεται; Εννοείται ότι έχω αποθηκεύσει την σελίδα ως πλήρη σελίδα (όχι μόνο HTML) και δεν έχω πειράξει τον φάκελο "_files" που περιέχει τα δεδομένα (εικόνες κτλ). File > Save as...( ή Ctrl +S) > Save as type: Web Archive, single file (*.mht) 17 ώρες πριν, Kosmas70 είπε Το HTML το ανοίγω με το Chrome. Προτιμώ το HTML για να προσαρμόζεται ανάλογα με την οθόνη στην οποία το ανοίγω και γενικά να λειτουργεί σαν να διαβάζω την συγκεκριμένη σελίδα αλλά εκτός σύνδεσης. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με το .pdf αν το ανοίξεις με browser. Θα συνιστούσα τον Opera όπου κάνοντας δεξί κλικ έχει επιλογή Save as PDF... χωρίς επιπρόσθετα.
Pinball1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2018 στις 3:37 ΜΜ, kormos είπε File > Save as...( ή Ctrl +S) > Save as type: Web Archive, single file (*.mht) Ο Chrome δεν έχει την συγκεκριμένη επιλογή. Πρέπει να εγκαταστήσω αυτό το πρόσθετο; https://chrome.google.com/webstore/detail/save-as-mht/hfmodljjaibbdndlikgagimhhodmobkc Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Kosmas70
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε Ο Chrome δεν έχει την συγκεκριμένη επιλογή. Πρέπει να εγκαταστήσω αυτό το πρόσθετο; https://chrome.google.com/webstore/detail/save-as-mht/hfmodljjaibbdndlikgagimhhodmobkc Δεν χρησιμοποιώ Chrome, ή θα πρέπει να εγκαταστήσεις πρόσθετο όπως λες ή με άλλον browser 1
Pinball1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Βρήκα αυτή την επέκταση για τον Chrome που αποθηκεύει την σελίδα σαν ένα ενιαίο αρχείο HTML και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά: Save Page WE Μάλιστα νομίζω πως για λόγους συμβατότητας το ενιαίο αρχείο HTML είναι καλύτερο από το .mht καθώς τα αρχεία HTML χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο.
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το print friendly & PDF και αποθηκεύω σε pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα