ksideras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 καλησπερα στην ομαδα ποια απο της δυο θα προτιμουσατε το ταβανι ειναι στα 700 ευρω ειναι για gaming η οθονη.. ευχαρηστω για τον χρονο σα;
madnifestah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 9:52 ΜΜ, ksideras είπε στα 700 ευρω ειναι για gaming η οθονη έχεις ένα budget που σου επιτρέπει να διαλέξεις από 150 οθόνες.. συμπλήρωσε λίγο και αυτά, να ξέρουμε δυο πράγματα. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε Για τι χρήση προορίζεται ; Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό τον καιρό ψάχνω για μια μεγάλη curved οθόνη για να τη βάλω στην εγκατάσταση της τιμονιέρας. Μετά από άφθονο διάβασμα έχω καταλήξει στην 34uc79g. Έχει ακριβώς ό,τι θέλω: ultra wide για το FOV της περιφερειακής όρασης χωρίς να μπλέξω με τριπλά monitor, IPS panel, USB hub, 100+ Hz, AMD freesync και όλα αυτά σε πολύ λογική τιμή (περίπου 530 ευρώ σε κάποια σκρουτζομαγαζα). Μειονέκτηματα όπως η ανάλυση 2560x1080, η έλλειψη πιβοτ βάσης, η σχετικά χαμηλή μέγιστη φωτεινότητα κλπ ελάχιστα με ενδιαφέρουν αφού η οθόνη θα μπει σε stand και θα χρησιμοποιείται μόνο για racing sims και πιθανώς κάποια άλλα παιχνίδια, από απόσταση 90 εκατοστών σε βραδινές ώρες. Αν είναι μόνο για gaming και θέλεις 21:9 τότε προτείνω την LG, η οποία πρακτικά υπερέχει της Samsung σχεδόν στα πάντα εκτός από το pixel density. Αν όμως θέλεις την οθόνη και για άλλες δουλειές ενώ έχεις και κάρτα γραφικών που μπορεί να σου δώσει τα 100-144fps στα 1440p, τότε πιθανώς η ακριβότερη Samsung να σου ταιριάζει καλύτερα. Για την LG υπάρχει εκτενές review στο http://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_34uc79g.htm Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από nzeppos
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Η samsung έχει quantum dot, HDR 600 μεγαλύτερη ανάλυση, και πιο βαθύ μαύρο (λόγω VA) Στο μόνο που υστερεί είναι πως η ρύθμιση fastest response time ρίχνει αρκετά την φωτεινότητα. Δεν το έχω δει από κοντά όμως για να ξέρω πως είναι. Η LG κερδίζει στο panel που είναι Ips.
firepc Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Η samsung έχει quantum dot, HDR 600 μεγαλύτερη ανάλυση, και πιο βαθύ μαύρο (λόγω VA) Στο μόνο που υστερεί είναι πως η ρύθμιση fastest response time ρίχνει αρκετά την φωτεινότητα. Δεν το έχω δει από κοντά όμως για να ξέρω πως είναι. Η LG κερδίζει στο panel που είναι Ips. To ips δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερο απο το VA quantum dot HDR 600
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε To ips δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερο απο το VA quantum dot HDR 600 Ναι, απο το συγκεκριμένο VA σε απόδοση χρωμάτων, όμως χάνει σε γωνία (κάτι που ίσως δεν ενδιαφέρει βεβαια) και στο πρόβλημα στην απόκριση που σε μερικές περιπτώσεις καθυστερεί πολύ. (το συγκεριμενο έχει διψήφιο νούμερο όταν δεν είναι στο faster)
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η γνώμη μου πάντως είναι πως γενικά συγκρίνουμε ελαφρώς ανόμοια πράγματα. Οι curved ultra wide είναι συνηθως οθόνες για συγκεκριμένο σκοπό. Η εν λόγω Samsung νομίζω είναι για πιο ευρειες χρήσεις. Αν ήθελα οθόνη για desktop πιθανότατα θα κοίταζα τη δεύτερη. Τώρα όμως για μένα η LG είναι περίπου μονόδρομος. Οπότε μάλλον πρώτα πρέπει να αποφασίσει ο φίλος ποια ακριβώς χαρακτηριστικά θέλει από την οθόνη του και μετά να συγκρίνει όμοια μοντέλα (πχ. τη Samsung με την Asus XG32VQ) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από nzeppos 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα