Προς το περιεχόμενο

Restore facebook messages.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

λόγω δικαστικής διαμάχης θέλω να βρώ συνομιλίες μέσω facebook οι οποίες έχω διαγράψει από το δικό μου προφίλ. Από το προφίλ του άλλου χρήστη πιθανότατα δεν έχουν διαγραφεί. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει με ποιό τρόπο θα μπορούσα να ανακαλέσω αυτές τις πληροφορίες καθώς αποτελούν πολύ σημαντικές για εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ δεν μπορείς να τις ανακτήσεις από μόνος σου. Αφού έγινε διαγραφή τελείωσε....... 

Δεν ξέρω ποιο είναι το δικαστικό σου πρόβλημα (και δεν θέλω να μάθω προφανώς) αλλά ίσως μπορεί να βοηθήσει σε αυτό η δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος! Αυτοί έχουν τα μέσα να ανακτήσουν συνομιλίες που έχουν σβηστεί από τον λογαριασμό. 

Δεν χάνεις κάτι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους πεις τι ακριβώς έχει γίνει και γιατί θες να βρεις αυτές τις συνομιλίες. 

Επεξ/σία από lek88
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/3/2018 στις 1:49 ΠΜ, webparts είπε

Μονο με εντολη εισαγγελεα μπορει να γινει επαναφορα των διεγραμμενων συζητησεων.

webparts, ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει αυτό και αν ναι τι κόστος περίπου έχει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisDimi είπε

webparts, ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει αυτό και αν ναι τι κόστος περίπου έχει;

Φανταζομαι ειναι φυσικο επομενο σε περιπτωση που γινει η σχετικη αγωγη,δεν εχει κοστολογιο μονο για αυτο.

Δεν παιρνεις δλδ 2 κιλα πατατεςμαυτα θα τα πεις με το δικηγορο σου.

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 11:48 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Τι εννοείς με ποιον τρόπο, τεχνικά ή δικαστηκα

Πες μου με όποιον ξέρεις δεν έχω πρόβλημα (τον οικονομικότερο τον προτιμώ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...