xampo_s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά, έχει κανείς εμπειρία με αυτά τα 2 ακουστικά; Το πρώτο το δίνει η εταιρία 7 ώρες ομιλίας κ το δεύτερο 4. Σε αυτό αμφιταλαντεύομαι αλλά θα σταθώ κυρίως στην ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής αλλά κ στο πόσο δυνατά και καθαρά σε ακούει ο συνομιλητής κατά τη διάρκεια κλήσης με και χωρίς θόρυβο στον περιβάλλοντα χώρο.Επίσης κάθονται καλά στο αυτί ή κουράζουν; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
darksoul93 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρα τα πρωτα πριν απο μερικες μερες διοτι εχουν 100mah μπαταρια σε αντιθεση με τα 80 που εχουν τα mini οποτε σιγουρα εκει υπαρχει διαφορα. Για τα δικα μου αυτια ειναι αρκετα ανετα και ελαφρια, ξεχναω οτι τα φοραω μετα απο λιγο. Απο αποψη ηχου τα θεωρω αρκετα τιμια, με δυνατο και καθαρο ηχο, αλλα δεν βγαζουν και αυτια, απλα τιμια. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από darksoul93 1
xampo_s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 1:25 ΠΜ, darksoul93 είπε Πηρα τα πρωτα πριν απο μερικες μερες διοτι εχουν 100mah μπαταρια σε αντιθεση με τα 80 που εχουν τα mini οποτε σιγουρα εκει υπαρχει διαφορα. Για τα δικα μου αυτια ειναι αρκετα ανετα και ελαφρια, ξεχναω οτι τα φοραω μετα απο λιγο. Απο αποψη ηχου τα θεωρω αρκετα τιμια, με δυνατο και καθαρο ηχο, αλλα δεν βγαζουν και αυτια, απλα τιμια. σε σχέση με τα ενσύρματα που έρχονται ας πούμε με ένα κινητό ειναι ισάξια σε ήχο; εγώ πχ χρησιμοποιώ τα ενσύρματα απο το προηγούμενο κινητό ( in ear "beats" απο HTC one M7) με το xiaomi note 4x που έχω τωρα.
darksoul93 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xampo_s είπε σε σχέση με τα ενσύρματα που έρχονται ας πούμε με ένα κινητό ειναι ισάξια σε ήχο; εγώ πχ χρησιμοποιώ τα ενσύρματα απο το προηγούμενο κινητό ( in ear "beats" απο HTC one M7) με το xiaomi note 4x που έχω τωρα. Δεν τα ξερω τα συγκεκριμενα. Νομιζω ειναι λιγο καλυτερα απο τα xiaomi pistons basic που ειναι τα φθηνα ακουστικα της xiaomi. Αν και ολα ειναι υποκειμενικα οσον αφορα τον ηχο κλπ.
xampo_s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, darksoul93 είπε Δεν τα ξερω τα συγκεκριμενα. Νομιζω ειναι λιγο καλυτερα απο τα xiaomi pistons basic που ειναι τα φθηνα ακουστικα της xiaomi. Αν και ολα ειναι υποκειμενικα οσον αφορα τον ηχο κλπ. thanks chump 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα