Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, opera είπε

Δε μας είπε το σκυλάκι τι είναι,αν είναι ροτβαϊλερ όλα καλά,αν όχι ας πάρει 2ο σκυλάκι.

Ενα κανισάκι 4 ετών 15κιλά είναι.

Τελος πάντων, αποφάσισα να κλείνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεσε το μεσα με τροφη κ νερο κοντα του κ μολις ερχεσαι να το βγαζεις βολτα για εκτονωση.Αν μπορεις να το βγαζεις κ πριν φυγεις ακομα καλυτερα. Ανοιχτα δεν θα αφηνα για κανενα λογο..

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.

Ώπα. Την πολυκατοικία δεν την ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ. Εκτός και αν ενοικιάζεις και ο σπιτονοικοκύρης σου έχει άλλη άποψη.

Αυτό που ενδιαφέρει την πολυκατοικία είναι η ομοιομορφία. Ίδια μπαλκόνια, ίδια χρώματα, ίδιες τέντες. Συνήθως εκεί κολλάνε.

Τώρα το αν θα βάλεις σύστημα συναγερμού με μία σειρήνα έξω και μία μέσα από τον τοίχο σου δεν τους πέφτει λόγος. Μπορείς εσωτερικά να έχεις ανιχνευτή κίνησης όχι υψηλής ευαισθησίας για να μην πιάνει το θηρίο που μπαινοβγαίνει στο μπαλκόνι. Ή να την έχεις ελάχιστα ανοιχτή με μαγνητική παγίδα ώστε όταν ο κλέφτης την ανοίξει παραπάνω για να μπεί να χτυπήσει. Τώρα τις μπλόφες με ανοιχτά φώτα και τηλεοράσεις/ραδιόφωνα στο τέρμα τα θεωρώ κάπως παιδιάστικα όταν παίζεις με την περιουσία σου. Είναι σα να αφήνεις μισόκλειστη την πόρτα και να φεύγεις διακοπές λέγοντας "σιγά μωρέ ποιός θα μπεί".

Επειδής (sic) όμως η πρόληψη είναι μακράν καλύτερη από την καταστολή, ιδανικά κλειστές μπαλκονόπορτες και συναγερμό, γιατί αν έχουν παλιά παντζούρια ή και καθόλου παραβιάζονται πανεύκολα. Φαντάζομαι από την ίδια όψη του μπαλκονιού έχεις και παράθυρο ίδιας αρχιτεκτονικής με την μπαλκονόπορτα. Αν έχεις όντως, θέλει προσοχή εξίσου.

Αγρίεψαν οι εποχές μάγκες.

Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 12:25 ΠΜ, De@th L0rd είπε

Καταρχάς αφού λείπεις τόσες ώρες, τι τον θέλεις τον σκύλο τσάμπα τον στενοχωρείς

4-5 ώρες τη μέρα θεωρείται πολύ ; 

Tο ακούσαμε κι αυτό... 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 11:00 ΜΜ, fidolos είπε

γιατι δεν αφηνεις τον σκυλο στο μπαλκονι το 5ωρο που λειπεις, φοβασαι μη σκαρφαλωσει να στον αρπαξει ο κλεφτης?:lol:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, krami είπε

γιατι δεν αφηνεις τον σκυλο στο μπαλκονι το 5ωρο που λειπεις, φοβασαι μη σκαρφαλωσει να στον αρπαξει ο κλεφτης?:lol:

Το αυτο. Το καναμε εμεις και ειχε τυχει και για περισσοτερες ωρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thant είπε

Βάλε στο μπαλκόνι έναν Γενειοφόρο Δράκο.

ή έναν δεινόσαυρο πχ

2 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Εγώ επιμένω πάντως να πάρεις γάτα, και να πουλήσεις τον σκύλο.

αυτές οι πρωτότυπες λύσεις σας :P

13 λεπτά πριν, krami είπε

καθολου απιθανο ειδικα σε ρατσες

Δημοσ.

Βάλε συναγερμό. 

15 λεπτά πριν, krami είπε

Συμβαίνει πολύ αυτό!!! Ειδικά αν είναι ρομα αυτοί που θα μπουν. Αν το σκυλάκι είναι μικρόσωμο το παίρνουν και το πουλάνε. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lek88 είπε

Βάλε συναγερμό. 

Στον σκυλο :P

Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 11:00 ΜΜ, fidolos είπε

15κιλα κανισακι δεν ειναι κανισακι, ειναι κανισαρα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tragic! είπε

καθολου απιθανο ειδικα σε ρατσες

8 λεπτά πριν, lek88 είπε

Συμβαίνει πολύ αυτό!!! Ειδικά αν είναι ρομα αυτοί που θα μπουν. Αν το σκυλάκι είναι μικρόσωμο το παίρνουν και το πουλάνε. 

και μετα το υποβαλλουν σε χειρουργειο για την αφαιρεση του chip?:blink:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, krami είπε

και μετα το υποβαλλουν σε χειρουργειο για την αφαιρεση του chip?:blink:

chip ειναι, οχι gps :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...