d4mage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γενική κουβέντα για το παραπάνω θέμα. Προφανώς και θα το ψάξω ανάλογα το θέμα άλλα είπα να γράψω διότι μπορεί κάποιος εδώ μέσα να μπήκε στη διαδικασία αυτή και να ξέρει. Ο μηχανικός που έχω μου ζήτησε 200 ευρώ, πρόκειται για βενζινάδικο, μου φάνηκαν πάρα πολλά, ενώ έχω ακούσει από αρκετούς πως απλά κάνεις μια διαδικασία στο Δήμο χωρίς παράβολα κ.λ.π διότι τα προϊόντα θα είναι ΟΛΑ ΜΟΝΟ συσκευασμένα ( για προϊόντα που ΔΕΝ είναι συσκευασμένα πάμε αλλού ).Όταν του είπα να ρωτήσω και να του απαντήσω μου λέει ξέρεις, άσε θα σου την κάνω δωρεάν εγώ. Δεν προλαβαίνω να κλείσω το τηλ και μου λέει πήγαινε στο Δήμο ή στην Πολεοδομία και κατέθεσε άδεια γης. θα σου ζητήσουν 2 τοπογραφικά και μια αίτηση. Η απορία μου; Πάει να με κλέψει ή πράγματι χρειάζεται κάτι τέτοιο; Πως θα μάθω 100% πριν πετάξω τα λεφτά μου; Χρεώνουν που χρεώνουν όσο να`ναι τουλάχιστον να γνωρίζω εάν εαυτό εν απαιτεί τόσο κόστος.
bill999r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πήγαινε στο Δήμο μόνος σου κ ρώτα για την διαδικασία... Απλά...
dollyyy19 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Συνηθιζεται,οταν βαζεις καποιον να κανει μια εργασια σου,να ζηταει αμοιβη.οταν ειδε οτι μπορεις και εχεις την διαθεση να το κανεις,σου εδειξε τον δρομο ....ο καθυς κοστολογει τον χρονο του διαφορετικα.αν για σενα τα 200 ειναι πολλα,που ειναι,αλλαζεις μηχανικο ή ττεχεις μονομονος σου 1
george kesoglu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εφοσον πουλας οποιοδηποτε τροφιμο μπαινεις σε κατασταση υγειονομικου ενδιαφεροντος , οποτε πρεπει να ακολουθησεις μια συγκεκριμενη διαδικασια χρειαζεσαι αδεια απο τον δημο ο οποιος για να την εκδόση θα πρεπει να ερθει το υγειονομικο να κανει αυτοψια στον χωρο και να συνταξει εκθεση επισης θελει εκθεση και απο πυροσβεστικη αλλα αυτην την εχεις λογο βενζιναδικου παιζει ομως να σου ζητησουν καινουρια . εχει δικιο ο μηχανικος χρειαζονται και τα τοπογραφικα , θελει λιγο τρεξιμο , γιαυτο και πολλα βενζιναδικα - πρακτορια οπαπ - γυμναστηρια, κτλ βαζουν αυτοματους πωλητες που δεν χρειαζονται αδεια Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από george kesoglu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα