Gregory_House Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο περίπου ειναι το κόστος εκτύπωσης μια φιγούρας 10 cm, μέτριας λεπτομέρειας, με το πιο φθηνό (σχετικά ελαστικό) υλικό. Ξέρω πως ακούγεται πολύ χαζό και αόριστο αυτό που ρωτάω, γι' αυτο και περιμένω απαντήσεις "κατά προσέγγιση" φυσικά. Επίσης, κάποια πρόταση για φθηνό και αξιοπιστο μαγαζι 3d εκτυπώσεων θα ήταν καλοδεχούμενο! *Το 3d αρχείο της φιγούρας το έχω ήδη έτοιμο απο το ιντερνετ. **Συγγνώμη για το άκυρο θέμα στην τούρλα του σαββάτου.
Apoll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Gregory_House είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο περίπου ειναι το κόστος εκτύπωσης μια φιγούρας 10 cm, μέτριας λεπτομέρειας, με το πιο φθηνό (σχετικά ελαστικό) υλικό. Ξέρω πως ακούγεται πολύ χαζό και αόριστο αυτό που ρωτάω, γι' αυτο και περιμένω απαντήσεις "κατά προσέγγιση" φυσικά. Επίσης, κάποια πρόταση για φθηνό και αξιοπιστο μαγαζι 3d εκτυπώσεων θα ήταν καλοδεχούμενο! *Το 3d αρχείο της φιγούρας το έχω ήδη έτοιμο απο το ιντερνετ. **Συγγνώμη για το άκυρο θέμα στην τούρλα του σαββάτου. Να πας να ρωτήσεις σε όσους παρέχουν την υπηρεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα