Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν καμια βδομαδα πηγα σε ενα club. Εκει που ημουν με την παρεα μου σκαει ενας τυπας γυρω στα 50, κυριλατος σχετικα περιποιημενος, γνωστος του ενος φιλου μου που ειχε γινει πιτα απτο πιωμα. Με κοιταει και μου πιανει συζητηση πως με λενε και απο που ειμαι κτλ κτλ. Αντε λεω gay ειναι. Να μη τα πολυλογω, μιλουσαμε για δουλειες. 4 το πρωι! Μου λεει, πηγαινε παρε απο εκει περα το iphone και φερτο μου. Και του δινω τον αριθμο μου και μου λεει..οποτε θες παρε με τηλ να μιλησουμε. Εννοειται οτι δεν τον πηρα καν τηλεφωνο. Μετα απο 2-3 μερες, βλεπω στο facebook στις συνδεμενες συσκευες μου, ενα iphone! Βλεπω ωρα συνδεσης 4 το πρωι και εκεινη την μερα! Ελεγε και το προγραμμα του iphone αλλα δε το θυμαμαι. 2 ερωτησεις. Πως καταφερε και με εσπασε? Δευτερον, τι στο καλο να ηθελε απο μενα στα ξαφνικα? Να σημειωσω ο φιλος μου δεν εβλεπε μπροστα του και δεν ηταν σε θεση να μου πει ποιος ηταν ο τυπος. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Alex-V
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, Alex-V είπε Πριν καμια βδομαδα πηγα σε ενα club. Εκει που ημουν με την παρεα μου σκαει ενας τυπας γυρω στα 50, κυριλατος σχετικα περιποιημενος, γνωστος του ενος φιλου μου που ειχε γινει πιτα απτο πιωμα. Με κοιταει και μου πιανει συζητηση πως με λενε και απο που ειμαι κτλ κτλ. Αντε λεω gay ειναι. Να μη τα πολυλογω, μιλουσαμε για δουλειες. 4 το πρωι! Μου λεει, πηγαινε παρε απο εκει περα το iphone και φερτο μου. Και του δινω τον αριθμο μου και μου λεει..οποτε θες παρε με τηλ να μιλησουμε. Εννοειται οτι δεν τον πηρα καν τηλεφωνο. Μετα απο 2-3 μερες, βλεπω στο facebook στις συνδεμενες συσκευες μου, ενα iphone! Βλεπω ωρα συνδεσης 4 το πρωι και εκεινη την μερα! Ελεγε και το προγραμμα του iphone αλλα δε το θυμαμαι. 2 ερωτησεις. Πως καταφερε και με εσπασε? Δευτερον, τι στο καλο να ηθελε απο μενα στα ξαφνικα? Να σημειωσω ο φιλος μου δεν εβλεπε μπροστα του και δεν ηταν σε θεση να μου πει ποιος ηταν ο τυπος. Δεν σουν έχουν πει να μη μιλάς με αγνώστους; 1
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Δεν σουν έχουν πει να μη μιλάς με αγνώστους; Καλα σιγουρα. Απλα ηταν "γνωστος" και μου φανηκε πολυ περιεργος.
lek88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) πρώτα άλλαξε τον κωδικό σου στο Facebook και 2) σβήσε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές! Με αυτή τη σειρά που στα λέω Ερώτηση!!! Το email σου που έχεις δηλώσει στο fb είναι ορατό σε όλους; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από lek88
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Τα εχω κανει ηδη και ολα καλα προς το παρον. Ουτε με εχει ενοχλησει.
lek88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως να ξέρεις ότι αν κάποιος είναι γνωστης, μπορεί να μπει στον λογαριασμό σου απλά με τον αριθμό του τηλεφώνου σου και το email που έχεις δηλώσει στο fb. Είναι διαδικασία δύο λεπτών. Γι αυτό να μην έχεις το Mail σε δημόσια θέα. Μέσα από τις ρυθμίσεις καντο να μη φαίνεται δημόσια Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από lek88
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lek88 είπε Ερώτηση!!! Το email σου που έχεις δηλώσει στο fb είναι ορατό σε όλους; οχι, αλλα εμαθα οτι αν ο αλλος ειναι τσακαλι σε χακαρει επιτοπου ακομη και με αριθμο. το θεμα ειναι τι στο διαολο να ηθελε απο μενα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Alex-V 1
lek88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε οχι, αλλα εμαθα οτι αν ο αλλος ειναι τσακαλι σε χακαρει επιτοπου ακομη και με αριθμο. το θεμα ειναι τι στο διαολο να ηθελε απο μενα. Ακριβώς. Είναι δύο λεπτά υπόθεση αν ξέρει ο άλλος πως γίνεται!! Το τι μπορεί να ήθελε ένας θεός ξέρει
tarantules Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Alex-V είπε Πριν καμια βδομαδα πηγα σε ενα club. Εκει που ημουν με την παρεα μου σκαει ενας τυπας γυρω στα 50, κυριλατος σχετικα περιποιημενος, γνωστος του ενος φιλου μου που ειχε γινει πιτα απτο πιωμα. Με κοιταει και μου πιανει συζητηση πως με λενε και απο που ειμαι κτλ κτλ. Αντε λεω gay ειναι. Να μη τα πολυλογω, μιλουσαμε για δουλειες. 4 το πρωι! Μου λεει, πηγαινε παρε απο εκει περα το iphone και φερτο μου. Και του δινω τον αριθμο μου και μου λεει..οποτε θες παρε με τηλ να μιλησουμε. Εννοειται οτι δεν τον πηρα καν τηλεφωνο. Μετα απο 2-3 μερες, βλεπω στο facebook στις συνδεμενες συσκευες μου, ενα iphone! Βλεπω ωρα συνδεσης 4 το πρωι και εκεινη την μερα! Ελεγε και το προγραμμα του iphone αλλα δε το θυμαμαι. 2 ερωτησεις. Πως καταφερε και με εσπασε? Δευτερον, τι στο καλο να ηθελε απο μενα στα ξαφνικα? Να σημειωσω ο φιλος μου δεν εβλεπε μπροστα του και δεν ηταν σε θεση να μου πει ποιος ηταν ο τυπος. Είναι που δεν είχες βάλει antivirus. Άντε και καλά στέφανα.... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από tarantules
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, lek88 είπε Πάντως να ξέρεις ότι αν κάποιος είναι γνωστης, μπορεί να μπει στον λογαριασμό σου απλά με τον αριθμό του τηλεφώνου σου και το email που έχεις δηλώσει στο fb. Είναι διαδικασία δύο λεπτών. Γι αυτό να μην έχεις το Mail σε δημόσια θέα. Μέσα από τις ρυθμίσεις καντο να μη φαίνεται δημόσια Θα φανει ισως χαζη η ερωτηση μου. Αλλά. Δεν θεωρω οτι αρκει κανενα απο τα 2. Και το μεηλ σου να ξερει, θα ερθει σου ειδοποιηση να αλλαξεις ή να κανεις recover τον κωδικο. Αν δεν εχει προσβαση στο μεηλ ή στο κινητό σου, δεν μπορει κανενας να αποκτησει προσβαση στο λογαριασμο στο fb.
Alex-V Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 7:04 ΜΜ, mary είπε Θα φανει ισως χαζη η ερωτηση μου. Αλλά. Δεν θεωρω οτι αρκει κανενα απο τα 2. Και το μεηλ σου να ξερει, θα ερθει σου ειδοποιηση να αλλαξεις ή να κανεις recover τον κωδικο. Αν δεν εχει προσβαση στο μεηλ ή στο κινητό σου, δεν μπορει κανενας να αποκτησει προσβαση στο λογαριασμο στο fb. Πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο lek πιο πανω. Αν ο αλλος ειναι πολυ τσακαλι και ψαγμενος σε σπαει χωρις να ξερει τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα