Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στις 6/3/2018 στις 2:06 ΠΜ, Dannie είπε Χορτασες υπνο ειναι που δεν κοιμασαι καλα...! Καλα αποτελεσματα να εχεις σου ευχομαι! Τελικά φίλε τό ότι χόρτασα ύπνο δεν λέει κάτι όπως σου είπα πήρα σήμερα το αποτέλεσμα της εξέτασης και τελικά έχω μέτρια άπνοια
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Και τι σημαίνει αυτό; Τι πρέπει να κάνεις; Έκλεισα δεύτερο ραντεβού το οποίο θα με μελετήσουνε με μάσκα, από εκεί και πέρα θέλει μηχάνημα καί να χάσω κιλά 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εύχομαι να μην είναι τίποτα, μόνο αφορμή για να χάσεις κιλά! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από zio10
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, zio10 είπε Εύχομαι να μην είναι τίποτα, μόνο αφορμή για να χαρείς κιλά! Εχω μια ανατομικη προδιαθεση αλλα το κυριοτερο ειναι το βαρος, ναι το ειχω δει αλλιως μεχρι τωρα ημουν χοντρος αλλα δεν ειχα προβληματα υγειας 1
Dannie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Anorymous είπε Τελικά φίλε τό ότι χόρτασα ύπνο δεν λέει κάτι όπως σου είπα πήρα σήμερα το αποτέλεσμα της εξέτασης και τελικά έχω μέτρια άπνοια Δες το ως καμπανακι να χασεις κιλα(τα οποια δημιουργουν πολλα προβληματα υγειας).Χανοντας κιλα θα δεις διαφορα σε πολλα και θα προλαβεις και αλλα προβληματα.Ευχομαι να τα καταφερεις. 1
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Dannie είπε Δες το ως καμπανακι να χασεις κιλα(τα οποια δημιουργουν πολλα προβληματα υγειας).Χανοντας κιλα θα δεις διαφορα σε πολλα και θα προλαβεις και αλλα προβληματα.Ευχομαι να τα καταφερεις. μακαρι να ειναι μονο τα κιλα αλλα φοβαμαι οτι εχω και ανατομικο προβλημα
Dannie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Anorymous είπε μακαρι να ειναι μονο τα κιλα αλλα φοβαμαι οτι εχω και ανατομικο προβλημα Ναι αλλα πρεπει να κανεις αυτο που ειναι στις δυνατοτητες σου(να χασεις κιλα).Προσφατα εμαθα οτι ο αδελφος μου που ζει στο εξωτερικο εχει το ιδιο προβλημα και του ειπαν οτι δεν πρεπει να βαλει κιλα γιατι επιβαρυνεται ο οργανισμος του(φαντασου ομως οτι ειναι και αδυνατος).Σκεφτεται καποια στιγμη να κανει χειρουργειο.Το προβλημα ειναι οτι επειδη δεν παει καλα οξυγονο στον εγκεφαλο αρχιζει και ξεχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα