Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Γιάνναρε καλή ανάρρωση. Το τόλμησες μπαγάσα τελικά :)

Οποτε μπορεις δίνε μας feedback γιατι οπως τα έχουμε πει, ειναι επέμβαση που καίει και μικρότερους ηλικιακά :-)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ...Οντως αυτο το προβλημα εστω και σε μικρο ποσοστο εμφανιζεται και σε πολυ πιο μικρες ηλικες και αυτο ειναι ενα παραπανω προβημα .Οι γιατροι προτιμουν να την κανουν μετα τα 65 λογω οριου ζωης της επεμβασης.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιδερένιος 

1 μήνα ηταν με πατερίτσες φίλος μου 30χρ που έκανε αρθροπλαστική και 1 μήνα μετά με τη μια πατερίτσα. 

Του χε πει ο γιατρός οτι με π δε κατανέμεται σωστά το βάρος και πατερίτσα μονο αγκώνα 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
Δημοσ.

Εκανε η πεθερά μου στο Θριάσιο πριν 1,5 χρόνο περίπου.Στο μήνα πήγαινε χωρίς Π και τώρα πάει σφαίρα,ούτε καν προσέχεις ότι έχει κάνει τέτοια επέμβαση.Ολα θα πάνε καλά ,μη σε ανησυχεί τίποτα.Να το πας μαλακά και όλα θα βρουν το δρόμο τους γρήγορα.Απλά η ψυχολογία σου είναι τώρα πεσμένη.Καλή ανάρρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω.Μιλησα με τον γιατρο μου και θα ερθει να με δει την Παρασκευη αφου λογω σκαλας δεν μπορω να κατεβω να παω στο ΚΑΤ να εβγαζα και ακτινογραφια .Τιποτα με βιασυνη μου ειπε .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και ξεκινησα το θεμα να πω την συνεχεια ....Εχουν περασει 4 μηνες και 10 μερες αλλα ακομα πναω και κουτσαινω.Εναμισυ μηνα με Π και μετα με πατεριτσα (μονη) αγκωνα . Καναδεζικες τις λενε οι γιατροι.Την χρησιμοποιω μονο οταν κουραζεται το ποδι εστω με εργασια γραφειου και ποναει πιο πολυ .Πηγα στην δουλεια πριν ενα μηνα και κατι.

Ο γιατρος μου λεει οτι η επεμβαση πηγα καλα σαν επεμβαση αλλα .... Το οτι σε καποιες περιπτωσεις δεν φτανουν 2-3 μηνες που λεει δεν με καθησυχαζει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγενικό μου πρόσωπο έκανε τέτοιου ειδους επέμβαση(μερική, οχι ολική) και η αναρρωση ξεκινησε απο Ιούλιο(που εγινε και το ατυχημα) μεχρι και Φλεβάρη. Ακόμα εχει κατι αστάθειες αλλα ειναι εντάξει. Εχε υπομονη, και να κανε φυσιοθεραπείες αν χρειαστει. Καλη αναρρωση σου ευχομαι

Επεξ/σία από Thulogur
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Συγγενικό μου πρόσωπο έκανε τέτοιου ειδους επέμβαση(μερική, οχι ολική) και η αναρρωση ξεκινησε απο Ιούλιο(που εγινε και το ατυχημα) μεχρι και Φλεβάρη. Ακόμα εχει κατι αστάθειες αλλα ειναι εντάξει. Εχε υπομονη, και να κανε φυσιοθεραπείες αν χρειαστει. Καλη αναρρωση σου ευχομαι

Σε ευχαριστω.Εκανα και φυσκοθεραπειες.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κοντευω τους 6 μηνες αλλα ο πονος ακομα υπαρκτος και η πατεριτσα πολλες φορες απαραιτητη . Ο γιατρος χειρουργος σιωπα..Δεν το θεωρει φυσιολογικο αλλα και εξηγηση δεν δινει ...Υπομονη και ξεκουραση λεει αλλα δεν με καλυπτει η απαντηση του .

Αν καποιος ξερει σε δημοσιο νοσοκομειο ορθοπαιδικο να ασχολειται με αυτη την επεμβαση θα ηθελα μια δευτερη γνωμη αν και φοβαμαι οτι αν ειναι λαθος του χειρουργου ...κορακας κορακου ματι δεν βγαζει .Ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.

Εκανα  αιματολογικες για τυχον μολυνση αλλα δεν δειχνουν κατι ...Ηλεκτρομυογραφημα και αξωνικη απο οτι μου ειπε καλες . Το ιδιο και για το σπινθυρογραφημα  σε γενικες γραμμες αλλα δεν μου ειπε κατι που λεει για πιθανη μικρη χαλαρωση ορθοπλαστικης ισχυου  που δικαιολογειται μονο σε δυο περιπτωσεις

Μετα απο 20 χρονια  λογω φυσιολογικης φθορας ή αν ειναι στην αρχη απο κακη τοποθετηση των υλικων.

Σε αυτη την περιπτωση τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι θελει επαναληψη της επεμβασης .

Δημοσ.

Γιάννη διαβάζοντας το θρεντ είδα πως είχες βελτίωση όλους αυτούς τους μήνες. 

Πρώτα π, επειτα πατεριτσα, τώρα σταδιακά από δεσμεύεσαι κ από την πατεριτσα. 

Είναι μια επέμβαση που θέλει χρόνο κ υπομονή, κ στην περίπτωση σου, λόγω αυξημένου χρόνου ανάρρωσης, θα σου πρότεινα φυσιοθεραπειες και αρκετές ασκήσεις μόνος σου (αυτές που θα σου δείξει ο φυσικοθεραπευτής). 

Υπομονή κ γρήγορη αποκατάσταση, αλλά  να ξέρεις πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ θέλει τον χρόνο της. 

Πάντως μια δεύτερη γνώμη δεν είναι κακή αν αυτό σε καθησυχάσει. Καλύτερα βέβαια σε δημόσιο νοσοκομείο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bill999r είπε

Γιάννη διαβάζοντας το θρεντ είδα πως είχες βελτίωση όλους αυτούς τους μήνες. 

Πρώτα π, επειτα πατεριτσα, τώρα σταδιακά από δεσμεύεσαι κ από την πατεριτσα. 

Είναι μια επέμβαση που θέλει χρόνο κ υπομονή, κ στην περίπτωση σου, λόγω αυξημένου χρόνου ανάρρωσης, θα σου πρότεινα φυσιοθεραπειες και αρκετές ασκήσεις μόνος σου (αυτές που θα σου δείξει ο φυσικοθεραπευτής). 

Υπομονή κ γρήγορη αποκατάσταση, αλλά  να ξέρεις πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ θέλει τον χρόνο της. 

Πάντως μια δεύτερη γνώμη δεν είναι κακή αν αυτό σε καθησυχάσει. Καλύτερα βέβαια σε δημόσιο νοσοκομείο. 

Καλημερα .Αυτο θελω και σε ευχαριστω για αυτο ειπα για δημοσιο νοσοκομειο .Ολοι οι αλλοι γιατροι σε παραπαμπουν σε ιδιωτικα για το παραδακι ...

Καθηγητης σε δημοσιο νοσκομειο μου ειπε 6 μημες αναμονη για δημοσιο ή 15 μερες και 5000 σε ιδωτικο .Οι καθηγητες δημοσιων νοσοκομειων εχουν δικαιωμα απο οτι καταλαβα να χειρουργουν σε ιδιωτικα.

Βρηκα παλιο συμμθητη που μου την εκανε αμεσα σε Δημοσιο νοσοκομειο αλλα....

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καθηγητης σε δημοσιο νοσκομειο μου ειπε 6 μημες αναμονη για δημοσιο ή 15 μερες και 5000 σε ιδωτικο 

Δεν ξέρω τι ισχύει, αν κ όταν ακούω για τέτοια πόσα κ ιδιωτικά φαντάζομαι ότι σε βλέπουν αποκλειστικά σαν χρήμα. 

Εγώ σου προτείνω να επισκεφτείς έναν καλό ορθοπεδικο - κατά προτίμηση σε δημόσιο νοσοκομείο - να σου πει κ αυτός μια γνώμη για να μην το έχεις στο μυαλό σου. 

Αλλα κ ιδιωτικά να πας, αν είναι καλός κ έντιμος γιατρός δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψει. 

Πάντως, χωρίς να ξέρω την περίπτωση σου, θεωρώ πως χρειάζεσαι χρόνο κ ότι δεν αξίζει να αγχώνεσαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, bill999r είπε

Δεν ξέρω τι ισχύει, αν κ όταν ακούω για τέτοια πόσα κ ιδιωτικά φαντάζομαι ότι σε βλέπουν αποκλειστικά σαν χρήμα. 

Εγώ σου προτείνω να επισκεφτείς έναν καλό ορθοπεδικο - κατά προτίμηση σε δημόσιο νοσοκομείο - να σου πει κ αυτός μια γνώμη για να μην το έχεις στο μυαλό σου. 

Αλλα κ ιδιωτικά να πας, αν είναι καλός κ έντιμος γιατρός δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψει. 

Πάντως, χωρίς να ξέρω την περίπτωση σου, θεωρώ πως χρειάζεσαι χρόνο κ ότι δεν αξίζει να αγχώνεσαι. 

Ισχυει και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια ....Οταν του ειπα οτι δεν μπορω ιδιωτικα μου εδωσε ενα χαρτι να παω στην γραμματεια να μπω σε λιστα αναμονης πανω απο 4μηνο .Οταν ρωτησα τι θα κανω με τον πονο μου ειπε "υπομονη οπως αλλοι 400".

Πηγα σε αυτον γιατι το 2006 που ειχα κανει σπονδυλοδεσια σε αλλο νοσοκομειο που ηταν  κι αυτος τοτε ολα τα ισχυα αυτος τα εκανε.Δεν ηταν καθηγητης ουτε διευθυντης κλινικης τοτε . 120 ευρω επισκεψη μου πηρε με αποδειξη .

Ο ιδιος στο δημοσιο νοσοκομειο σε απογευματινα ραντεβου παιρνει το μεγιστο που ειναι 72 ευρω.

Αυτο ακριβως ψαχνω ...Εμπιστο και καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο .

Αν υπαρχει χαλαρωση ορθοπλαστικης η λυση ειναι μονοδρομος . Ξανα επεμβαση και συνηθως σε δυο χρονικες στιγμες που σημαινει 2 χειρουργεια για αποκατασταση .Αυτο δεν ξερω με τι τροπο μπορουν να το βρουν με σιγουρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές των χειρουργειων ιδιωτικά είναι ενας καλος τροπος να καταλάβουν καποιοι ποσο κοστίζει η δωρεάν δημοσια Υγεια που τους προσφέρεται απλόχερα. 

Μια καλη αφορμη για να καταλάβουν το ποσο τυχερος ειναι ο Ελληνας ασθενής. Να αρχισει να δειχνει το δεοντα σεβασμό στο ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικο αλλα και τους υπολοιπους ασθενεις, και να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του νοσοκομείου. 

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xgol είπε

Οι τιμές των χειρουργειων ιδιωτικά είναι ενας καλος τροπος να καταλάβουν καποιοι ποσο κοστίζει η δωρεάν δημοσια Υγεια που τους προσφέρεται απλόχερα. 

Να καταλάβουν το ποσο τυχερος ειναι ο Ελληνας ασθενής. Να αρχισει να δειχνει το δεοντα σεβασμό στο ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικο αλλα και τους υπολοιπους ασθενεις, και να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του νοσοκομείου. 

Ειδικα σε ορθοπαιδικες επεμβασεις τα υλικα που βαζουν μεσα κοστιζουν πολλες χιλιαδες ευρω .Δεν ξερω αν βαζουν τα ιδια και σε ιδιωτικα και δημοσια νοσοκομεια και τι παιζει με μιζες .

Δεν ξέρω τι ισχύει στο εξωτερικό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...