Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xgol είπε

Οι τιμές των χειρουργειων ιδιωτικά είναι ενας καλος τροπος να καταλάβουν καποιοι ποσο κοστίζει η δωρεάν δημοσια Υγεια που τους προσφέρεται απλόχερα. 

Μια καλη αφορμη για να καταλάβουν το ποσο τυχερος ειναι ο Ελληνας ασθενής. Να αρχισει να δειχνει το δεοντα σεβασμό στο ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικο αλλα και τους υπολοιπους ασθενεις, και να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του νοσοκομείου. 

Χρήστο εγώ του πρότεινα να έρθει Λάρισα για τον Μαλιζο. 

Κατα τ αλλα ισχύο χειρούργησε τη γιαγιά μου ο Παπαπολυχρονίου στο ΝΙΜΙΤΣ και ηταν εξαιρετικός, διευθυντής. Πλέον ξερω οτι έχει φυγει απο το Νιμιτς και ειναι στην ευρωκλινικη ΟΜΩΣ Γιάννη μπορείς να παρεις ενα τηλ να ρωτήσεις αν ειναι ακόμα και σε κάποιο αλλο δημόσιο νοσοκομείο.

την αλλη μου γιαγιά στο ΝΙΜΙΤΣ πάλι, τη χειρούργησε ο Γκιάλας , στρατιωτικός ιατρός. Παρα πολυ καλός, η γιαγιά μου απο πέσιμο είχε πολυ άσχημο κάταγμα κάπου πανω απο το γόνατο , δεν έπρεπε και λόγω φαρμακευτικής αγωγής να χειρουργηθεί αμέσως και σκέψου το ενα κόκκαλο είχε καβαλήσει το αλλο... χειρουργημένη με αρθροπλαστικη και στα δυο ίσχυα, την έκανε τζετ στα 84 περίπου. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Χρήστο εγώ του πρότεινα να έρθει Λάρισα για τον Μαλιζο. 

Κατα τ αλλα ισχύο χειρούργησε τη γιαγιά μου ο Παπαπολυχρονίου στο ΝΙΜΙΤΣ και ηταν εξαιρετικός, διευθυντής. Πλέον ξερω οτι έχει φυγει απο το Νιμιτς και ειναι στην ευρωκλινικη ΟΜΩΣ Γιάννη μπορείς να παρεις ενα τηλ να ρωτήσεις αν ειναι ακόμα και σε κάποιο αλλο δημόσιο νοσοκομείο.

την αλλη μου γιαγιά στο ΝΙΜΙΤΣ πάλι, τη χειρούργησε ο Γκιάλας , στρατιωτικός ιατρός. Παρα πολυ καλός, η γιαγιά μου απο πέσιμο είχε πολυ άσχημο κάταγμα κάπου πανω απο το γόνατο , δεν έπρεπε και λόγω φαρμακευτικής αγωγής να χειρουργηθεί αμέσως και σκέψου το ενα κόκκαλο είχε καβαλήσει το αλλο... χειρουργημένη με αρθροπλαστικη και στα δυο ίσχυα, την έκανε τζετ στα 84 περίπου. 

Στο ΝΙΜΤΣ μπορουν να πανε και ιδιωτες ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.Και στα αλλα στρατιωτικα 401 κλπ ?

Δε γνωρίζω για τα αλλα, δε νομίζω.....

βεβαια αν ξερεις το γιατρό ολα γίνονται αν με πιάνεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...