Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Κάθε φορά που κάποιος συγκρίνει αυτό: με αυτό: ...κάπου στον κόσμο πεθαίνει άλλο ένα μικρό κακόμοιρο γατάκι! 6 1
mants118 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 γιατί να έχεις στο χέρι σου μόνιμα ένα μαύρο πλακάκι που κάποιες φορές αναβοσβήνει και να δώσεις και τόσα χρήματα;;; Συμφωνώ κι εγώ ότι αν θέλεις ρολόι πάς σε κανονικό όμορφο ρολόι ενώ αν θες να βλέπεις την άσκηση σου τότε πας σε μια λύση μέχρι 100 ευρώ το πολύ... Σχεδόν όλοι μας άλλωστε έχουμε το κινητό πάντα μαζί μας εκτός από μερικές περιπτώσεις που το καταλαβαίνω ότι χρειάζεται το smart ρολόι όπως σε ένα ντελιβερά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, mants118 said: γιατί να έχεις στο χέρι σου μόνιμα ένα μαύρο πλακάκι που κάποιες φορές αναβοσβήνει και να δώσεις και τόσα χρήματα;;; Συμφωνώ κι εγώ ότι αν θέλεις ρολόι πάς σε κανονικό όμορφο ρολόι ενώ αν θες να βλέπεις την άσκηση σου τότε πας σε μια λύση μέχρι 100 ευρώ το πολύ... Σχεδόν όλοι μας άλλωστε έχουμε το κινητό πάντα μαζί μας εκτός από μερικές περιπτώσεις που το καταλαβαίνω ότι χρειάζεται το smart ρολόι όπως σε ένα ντελιβερά. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα smartwatches σαν ρολόγια... Είναι μια ξεχωριστή κατηγορία συσκευών που συνδυάζονται σαν αξεσουάρ με τα κινητά τηλέφωνα. Το ότι δείχνουν και την ώρα δεν τα κάνει ...ρολόγια με την έννοια "το φοράω και ξεχνάω να το βγάλω". Έχεις μια προέκταση του κινητού σου που ταυτόχρονα είναι και fitness tracker και ρολόι και reminder και τηλέφωνο κλπ κλπ κλπ. Έχω το τηλέφωνο στην τσάντα όσο κινούμαι έξω, φοράω τα airpods και δεν χρειάζεται να ψάχνω τη συσκευή για να δω ποιος με καλεί, να απαντήσω, να απαντήσω σε ένα γραπτό μήνυμα, να δω τις αναπάντητες, να αλλάξω playlist, να διαβάσω ένα email ή να δω ένα notification με screenshot από την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι! Και το φορτίζω μαζί με το κινητό μου... 3
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Κάθε φορά που κάποιος συγκρίνει αυτό: με αυτό: ...κάπου στον κόσμο πεθαίνει άλλο ένα μικρό κακόμοιρο γατάκι! Να σου κάνω λίγο πιο ρεαλιστική την σύγκριση (Δηλαδή έξυπνη λύση έναντι να τα σκάσεις, σε περίπτωση που δεν καταλαβες ) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Retromaniac said: Να σου κάνω λίγο πιο ρεαλιστική την σύγκριση (Δηλαδή έξυπνη λύση έναντι να τα σκάσεις, σε περίπτωση που δεν καταλαβες ) Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα... Ένας που θέλει έναν τυπικό fitness tracker και κάτι που δονείται όταν τον παίρνουν τηλέφωνο, δεν υπάρχει λόγος να πάρει ένα apple watch (ούτε και κανένα άλλο smartwatch).
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα... Ένας που θέλει έναν τυπικό fitness tracker και κάτι που δονείται όταν τον παίρνουν τηλέφωνο, δεν υπάρχει λόγος να πάρει ένα apple watch (ούτε και κανένα άλλο smartwatch). Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι είπα. Διάβασε το μήνυμα για την χρησιμότητα των smart χαρακτηριστικών. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, όπως εσύ, που τα χρησιμοποιούν στο έπακρο. Αλλά μην τρελαθουμε ότι αυτό ισχύει για την.πλειοψηφια των χρηστών Apple watch. Πρέπει να καταλάβεις ότι η κριτικη των προϊόντων γίνεται από την πλευρά των καθημερινών ανθρώπων. Δεν μπορει κάνεις να σου πει εσένα που να χαλάσεις τα λεφτά σου. Προφανώς. Αυτό που συζητάμε είναι αν αξίζει τα λεφτά από την οπτική των καθημερινών ανθρώπων. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 7 minutes ago, Retromaniac said: Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι είπα. Διάβασε το μήνυμα για την χρησιμότητα των smart χαρακτηριστικών. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, όπως εσύ, που τα χρησιμοποιούν στο έπακρο. Αλλά μην τρελαθουμε ότι αυτό ισχύει για την.πλειοψηφια των χρηστών Apple watch. Οι πωλήσεις όμως ...άλλα δείχνουν! 1
Tsakalos! Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Απλά από τα 22 στα 372, πες μου τι χρειάζεσαι που δικαιολογεί τα 350 να δω αν θα γελάσω και εγώ ή θα συμφωνήσω. Φυσικά και δεν υπάρχει καμία σύγκριση, αλλά για το 99% των ανθρώπων τι είναι αυτό που θα τον κάνει να σκάσει άλλα 350 ευρώ εκτός του ότι είναι apple; (Να μην ξεχάσω, καλή φόρτιση κάθε μέρα ) Για πες μου σαν retromaniac, τι παραπανω εχει ενα rolex των 2000 απο ενα q&q των 10ε? οσοι αγορασαν rolex πιστευεις οτι ειναι κοροιδα και μονο για την μουρη? θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου.... 1 1
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Οι πωλήσεις όμως ...άλλα δείχνουν! Ακριβώς, αφού το πάμε εκεί οι πωλήσεις smart watch πάντα ήταν χαμηλές. Πράγμα που αποδεικνύει αυτό που σου λέω ότι ο κόσμος δεν έχει βρει αξία στο smart του θέματος. 2 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Για πες μου σαν retromaniac, τι παραπανω εχει ενα rolex των 2000 απο ενα q&q των 10ε? οσοι αγορασαν rolex πιστευεις οτι ειναι κοροιδα και μονο για την μουρη? θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου.... Όχι βέβαια. Αλλά όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα δεν κρίνουμε το προϊόν από την άποψη των λεφταδων αλλά από την άποψη του καθημερινού ανθρώπου. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Για πες μου σαν retromaniac, τι παραπανω εχει ενα rolex των 2000 απο ενα q&q των 10ε? οσοι αγορασαν rolex πιστευεις οτι ειναι κοροιδα και μονο για την μουρη? θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου.... Να σου πω εγω τιποτα δεν εχει για αυτον και τα 2 σου δειχνουν την ωρα . Και μαλιστα κατα την γνωμη του αυτος που πηρε των 10 ευρω απο τον πλανοδιο η' δεν ξερω εγω απο που αλλου εκανε εξυπνη αγορα .Δλδ ειναι εξυπνος αυτος με το δεκαευρω και ο αλλος που εδωσε 8000 για rolex(δεν υπαρχουν με 2000) ειναι βλακας . Ελλαδα 2018 αντε κανε εσυ διαλογο μετα ... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Fotis13
what_if Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 οταν σχολιαζεις σοβαρα σε τετοιας ποιοτητας τεχνολογικα νεα του ινσομνια ,εισαι μερος του προβληματος
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Να σου πω εγω τιποτα δεν εχει για αυτον και τα 2 σου δειχνουν την ωρα . Και μαλιστα κατα την γνωμη του αυτος που πηρε των 10 ευρω απο τον πλανοδιοο η' δεν ξερω εγω απο που αλλου εκανε εξυπνη αγορα .Δλδ ειναι εξυπνος αυτος με το δεκαευρω και ο αλλος που εδωσε 8000 για rolex(δεν υπαρχουν με 2000) ειναι βλακας . Ελλαδα 2018 αντε κανε εσυ διαλογο μετα ... Ρε συ Φώτη από αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, what_if said: οταν σχολιαζεις σοβαρα σε τετοιας ποιοτητας τεχνολογικα νεα του ινσομνια ,εισαι μερος του προβληματος Μόνο σε αυτά τρέχετε όμως να σχολιάσετε... Στα υπόλοιπα δεν βλέπω κίνηση! Επιπλέον, γιατί είναι "προβληματικό" ένα άρθρο που αναφέρει τις συνολικές πωλήσεις smartwatch?
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Ρε συ Φώτη από αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες; Κοιτα αυτο καταλαβα αν και εσυ γενικοτερα εισαι απο τους σοβαρους . Αλλα αυτο το αθλιο κατα την γνωμη μου επιχειρημα που ειναι κλασικη καραμελα κυριως στα θεματα της apple οπου παντα συγκρινουν premium προιοντα με low end και βγαζουν τα low end καλυτερα και "εξυπνες επιλογες " εμενα μου προκαλουν εμετο . Δλδ ελεος λιγη ειλικρινεια η' επαφη με την πραγματικοτητα δεν βλαπτει . 2
logistoulis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) στα ρολόγια (τα αναλογικά) υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να εκτιμήσει κανείς πέρα από τη μούρη (που υπάρχει βεβαίως και ευτυχώς συγκεντρώνεται κυρίως σε μια μάρκα) στις συσκευές αυτό το πράγμα δεν υφίσταται, αφού σε ενδιαφέρει κυρίως η χρηστικότητα.. σου χρειάζεται την παίρνεις; δεν σου χρειάζεται; όχι.. μπορείς βέβαια και εκεί να εκτιμάς την τεχνολογία, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να εκτιμάς την ωρολογοποιία οπότε ας μην συγκρίνονται μόνο και μόνο επειδή τα φοράει κανείς στα χέρια του Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα