Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, PlaystationMaster said:

Ετσι! Κι αν δεν κανω λαθος υπαρχει και στην μιση τιμη την οποια ανεφερες. Οπως επεισης και αλλα τα οποια οπτικα ειναι πιο κοντα το ενα με το αλλο και ξεκινανε μολις απο 7 ευρω. Το θεωρω μεγαλη σπαταλη και επιπολαιοτητα για καποιον ανεξαρτητο με υποχρεωσεις να σκιζεται 1 μηνα στη δουλεια (αν εχει και ειναι και πληρης απασχοληση) και να παει να τα δωσει σε ενα οποιοδηποτε προιον της καθε apple κτλ.

Δεν με απασχολει αν δεχτω αρνητικη κριτικη. Απλα βλεπω πως πανε τα πραγματα εκει εξω και εγραψα απλα την ταπεινη μου γνωμη. 

Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ενας τυπικος αγοραστης Apple watch σκιζεται ενα μηνα στη δουλεια για να το αγορασει;

Μπορει να σκιζεται μια μερα στη δουλεια αλλα να εκνευριζει εσενα που σκιζεσαι για ενα μηνα. :)

Ξαναλεω, ορισμενοι δεν ειστε οι εκπροσωποι του κοσμου για να μιλατε για τον κοσμο.

9 minutes ago, Retromaniac said:

Δεν είναι η άποψή μου και ευτυχώς, θέλω να πιστεύω, ότι δεν είμαι τόσο νάρκισσος και εγωπαθής να νομίζω ότι η άποψή μου εκπροσωπεί τον κόσμο.

Φαντάζομαι έχεις διαβάσει και εσύ τα αμέτρητα δημοσιεύματα για το αν τα smartwatches καλύπτουν κάποια ανάγκη, αν υπάρχει αποδοχή από τον κόσμο, αν είναι ώριμα τεχνολογικά (διάρκεια μπαταρίας), αν τα πάνε καλά στις πωλήσεις τους κτλ. Αυτό που διαπιστώνω λέω λοιπόν από όλη αυτή. Αν έχεις αντίθετη άποψη, ότι ο κόσμος τρελαίνετε για τα smartwatches και τα πανε καλά στην αγορά, μπορείς να την πεις. Αυτό δεν σε κάνει εκπρόσωπο όλου του κόσμου,  μια άποψη λες για τον κόσμο που εκπροσωπεί την ΔΙΚΙΑ σου άποψη.

Οσο χαζο θεωρεις το γεγονος οτι το marketing της Apple καθοριζει τις αναγκες των καταναλωτων, αλλο τοσο χαζο θεωρω εγω να μου καθοριζουν τις αναγκες τα... αμετρητα δημοσιευματα.

Τις αναγκες μου τις καθοριζω εγω, οχι τα δημοσιευματα.

Το οτι ενα σημαντικο κομματι του κοσμου εχει αγορασει smartwatch δεν ειναι αποψη μου, αλλα αντικειμενικο γεγονος. Το δειχνουν τα εκατομμυρια των πωλησεων.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Hetfield είπε

η Apple δεν εχει αντιπαλο στη συγκεκριμενη κατηγορια.

Λογικο και αναμενομενο ειναι αυτο,δεν χρειαζεται ορισμενοι να προσπαθειτε με το ζορι να πεισετε τους αλλους για αυτο.

Οταν η αλλη πλευρα δεν εχει βγαλει τιποτα το καινουργιο και φυσικα η υποστηριξη των iphone γινεται(πληρως)κυριως με τα iwatch ε δεν θελει και πολλη σκεψη στο γιατι πουλανε τοσο,αφου παιζουν μονοτερμα.Και αφου πουλανε καλα ειναι λογικο να υποστηριζονται και καλυτερα(με νεοτερα μοντελα).

Βεβαια αν εχεις iphone και θες να αλλαξεις λειτουργικο,εκει θα πρεπει να διωξεις και το ακριβο κινητο αλλα αυτα φανταζομαι ειναι λεπτομερειες,οπως και η τραγικη(για ρολοι)αυτονομια που εχουν αυτα τα ρολογια.

πλεον σε τιμη εχουν περασει μεχρι και το iphone se και δυστηχως οπως και γενικα στα iphone(φθηνοτερες) εναλλακτικες δεν υπαρχουν,γιατι οχι δεν θεωρειται σοβαρη φθηνοτερη εναλλακτικη το iwatch 1st gen κοντα στα 300ευρω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε σεις, κάποια πράγματα δεν γίνεται να συγκρίνονται μεταξύ τους...

Δηλαδή σοβαρά τώρα, σύγκριση του Apple watch με κινεζοπλαστικούρες?

Και ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες να έχουν 2 προϊόντα, μόνο η διαφορά του υλικού είναι ικανή να απορρίψει την όποια σύγκριση.

Ειδικά στα smartwatch, με τους κατασκευαστές SoC να μην ασχολούνται εδώ και χρόνια, μόνο τυχαία δεν είναι πρώτη η Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ενας τυπικος αγοραστης Apple watch σκιζεται ενα μηνα στη δουλεια για να το αγορασει;

Μπορει να σκιζεται μια μερα στη δουλεια αλλα να εκνευριζει εσενα που σκιζεσαι για ενα μηνα. :)

Ξαναλεω, ορισμενοι δεν ειστε οι εκπροσωποι του κοσμου για να μιλατε για τον κοσμο.

Οσο χαζο θεωρεις το γεγονος οτι το marketing της Apple καθοριζει τις αναγκες των καταναλωτων, αλλο τοσο χαζο θεωρω εγω να μου καθοριζουν τις αναγκες τα... αμετρητα δημοσιευματα.

Το οτι ενα σημαντικο κομματι του κοσμου εχει αγορασει smartwatch δεν ειναι αποψη μου, αλλα αντικειμενικο γεγονος. Το δειχνουν τα εκατομμυρια των πωλησεων.

Βρε συ δεν είπα ότι σου καθορίζουν τις ανάγκες σου. Να καταλαβαινόμαστε τι λέμε αλλιώς δεν έχει νόημα. Μου είπες ότι η αποψή μου δεν εκπροσωπεί τον κόσμο και σου είπα ότι δεν είναι δικιά μου άποψη, σε αυτό απάντησα. Αλίμονο να καθορίζεις τις ανάγκες από δημοσιεύματα. Τα εκ, των πωλήσεων που λες είναι ψίχουλα μπροστά στα εκαντ. εκ. των πωλήσεων smartphones.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ακόμη ο κόσμος δεν έχει βρει λειτουργικότητα στο smart του θέματος. Η μικρή επιφάνεια δεν βολεύει. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει λειτουργικότητα στα SMART χαρακτηριστικά των smartwatches τότε αυτό σε βρίσκει λίγο αντίθετο με την παγκόσμια απόψη ότι τα smart watches δεν έχουν χρησιμότητα πέρα από το fitness tracking. Πράγμα που φαίνεται και στην πορεία τους. Το apple watch το αγοράζουν σαν watch και όχι σαν smartwatch αυτοί που είναι βαμμένοι με τα χρώματα της apple. Οπότε αφού το μόνο χρήσιμο είναι το fitness tracking μπορεί να γίνει σύγκριση. Δες εξάλλου που ρίχνει το βάρος του marketing η apple. Στους αισθητήρες που έχει βάλει.

Είναι τρελό marketing. Θέλει ο άλλος να πάρει apple watch γιατί είναι apple μέχρι το κόκκαλο. Αλλά δεν θέλει να αισθάνεται και μ@@ς. Του λέει σου έχουν βάλει πάνω αισθητήρες διαστημικής τεχνολογίας. Πάει και το παίρνει, θεωρώντας ότι έχει αντίκρυσμα. Ξέρουμε ΟΛΟΙ όμως ότι δεν το χρειάζεται και ότι θα έκανε την δουλειά του με πολύ φθηνότερες λύσεις, το ίδιο καλά και σε μερικές περιπτώσεις καλύτερα, ειδικά αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι θα το έχουν απλά ως watch. Το marketing για άλλη μία φορά δούλεψε.

Για πες μου λίγο, ένας που έχει διαβήτη και φοράει CGM αισθητήρα που συνδέεται με το Apple Watch και βλέπει real-time τις τιμές του σακχάρου του ανά πάσα στιγμή, πως ακριβώς θα το κάνει αυτό στο Xiaomi; Ρωτάω γιατί όπως λες, υπάρχει παγκόσμια άποψη ότι δεν χρησιμεύουν σε τίποτα άλλο πλην του fitness.

Και μόλις μου απαντήσεις, θα σου πω και τα υπόλοιπα που κάνουν τα smartwatches πλην του fitness. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Οταν ο κοσμος και συγκεκριμενα ο Ελληνας ειναι αυτο που ειναι (για να μην αναφερω καποιον αλλο χαρακτηρισμο και παρεξηγηθω) οταν δεν εχει λεφτα να φαει η να πληρωσει τους λογαριασμους η δεν θελει να κανει λεφτα στην ακρη και μου παει και τα ξοδευει απο δω κι απο κει για τα γουστα του και ολα στα τετοια του σορρυ κι ολας θα μιλαω και θα τα λεω. Δεν εχουμε ολοι λεφτα για πεταμα κι αμα καποιος βγαζει σε μια μερα στην Ελλαδα οσα κανει το smartwach της apple τοτε ανηκει στην μειονοτητα. Κατα τα αλλα στο ιντερνετ ειμαστε ας γραφει ο καθενας την γνωμη του.

Δημοσ.

Αυτή η συζήτηση και η σύγκριση που έχετε ανοίξει δεν βγάζει κανένα νόημα. Είναι το ίδιο πράγμα με τα μηχανικά ρολόγια. Άμα ο άλλος γουστάρει να πάρει Ρόλεξ και όχι Swatch, δικά του είναι τα φράγκα ότι θέλει θα πάρει επειδή αυτό γουστάρει. Άμα έχει iPhone το πιό πιθανό είναι να πάρει Apple Watch. Duh! 

Who the fuck cares anyways! 

BTW το Xiaomi Amazfit θα ήταν πολύ πιο έξυπνο να μπει στην σύγκριση, σε αντίθεση με το Mi Band που δεν έχει καμία παντελώς σχέση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Για πες μου λίγο, ένας που έχει διαβήτη και φοράει CGM αισθητήρα που συνδέεται με το Apple Watch και βλέπει real-time τις τιμές του σακχάρου του ανά πάσα στιγμή, πως ακριβώς θα το κάνει αυτό στο Xiaomi; Ρωτάω γιατί όπως λες, υπάρχει παγκόσμια άποψη ότι δεν χρησιμεύουν σε τίποτα άλλο πλην του fitness.

Και μόλις μου απαντήσεις, θα σου πω και τα υπόλοιπα που κάνουν τα smartwatches πλην του fitness. 

Οκ, πρεπει να χαλάσεις 370 ευρώ για να παίρνεις ένδειξη από τον cgm αισθητήρα; Από ένα απλό smart phone δεν γίνεται; Και εντέλει αυτός είναι ο κύριος λόγος πώλησης των premium smartwatches, η μέτρηση ζαγχάρου; Μπορείς να έχει μία πιο απλή, αποτελεσματική συσκευή που δεν χρειάζεται να την βγάζεις από το χέρι κάθε βράδυ για φόρτιση και να μην μπορείς να έχεις και μετρήσεις κιόλας.

Τις λειτουργίες των smartwatches τις ξέρω πολύ καλά, δεν χρειάζεται να μου τις πεις. Στην καλύτερη είναι ένα remote control για κινητό όπως είπε ένας φίλος παραπάνω. Όταν και αν πιάσουν σε βολικότητα και αυτονομία (όχι μπαταρίας αλλά χρήσης) ένα smartphone τότε τα ξαναλέμε...

5 λεπτά πριν, cheez είπε

BTW το Xiaomi Amazfit θα ήταν πολύ πιο έξυπνο να μπει στην σύγκριση, σε αντίθεση με το Mi Band που δεν έχει καμία παντελώς σχέση.

Η σύγκριση γίνεται με ένα απλό band, γιατί κατά κάποιον τρόπο η υπόλοιπη χρήση ενος smartwatch εκτός από fitness δεν θεωρείται από πολλούς (και από μένα μέσα) σημαντική.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
9 minutes ago, PlaystationMaster said:

Οταν ο κοσμος και συγκεκριμενα ο Ελληνας ειναι αυτο που ειναι (για να μην αναφερω καποιον αλλο χαρακτηρισμο και παρεξηγηθω) οταν δεν εχει λεφτα να φαει η να πληρωσει τους λογαριασμους η δεν θελει να κανει λεφτα στην ακρη και μου παει και τα ξοδευει απο δω κι απο κει για τα γουστα του και ολα στα τετοια του σορρυ κι ολας θα μιλαω και θα τα λεω. Δεν εχουμε ολοι λεφτα για πεταμα κι αμα καποιος βγαζει σε μια μερα στην Ελλαδα οσα κανει το smartwach της apple τοτε ανηκει στην μειονοτητα. Κατα τα αλλα στο ιντερνετ ειμαστε ας γραφει ο καθενας την γνωμη του.

Και τι σχεση εχει αυτο με το θεμα;

Καμια φυσικα, μαλλον εκφραζεις το παραπονο σου.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Οκ, πρεπει να χαλάσεις 370 ευρώ για να παίρνεις ένδειξη από τον cgm αισθητήρα; Από ένα απλό smart phone δεν γίνεται; Και εντέλει αυτός είναι ο κύριος λόγος πώλησης των premium smartwatches, η μέτρηση ζαγχάρου; Μπορείς να έχει μία πιο απλή, αποτελεσματική συσκευή που δεν χρειάζεται να την βγάζεις από το χέρι κάθε βράδυ για φόρτιση και να μην μπορείς να έχεις και μετρήσεις κιόλας.

Προφανώς δεν κατέχεις τι σημαίνει διαβήτης Τύπου 1 γι αυτό είσαι τόσο χαλαρός. Είναι προφανές πως είναι μάταιο να σε πείσω για το τι είναι και τι δεν είναι ένα smartwatch μιας κι έχεις παγωμένη εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Προφανώς δεν κατέχεις τι σημαίνει διαβήτης Τύπου 1 γι αυτό είσαι τόσο χαλαρός. Είναι προφανές πως είναι μάταιο να σε πείσω για το τι είναι και τι δεν είναι ένα smartwatch μιας κι έχεις παγωμένη εικόνα.

Πως δεν κατέχω. Καταρχήν έχω βαρύ διαβήτη τύπου 2 (10 γλυκοζυλιωμενη αν δεν πάρω φάρμακα και δίαιτα). Και κατα δεύτερον, η μικρή 7χρονη φίλη γειτονοπούλα και συμμαθήτρια του γιου μου έχει τύπου ένα, με patch στο χέρι για να μετράει συνέχεια την γλυκόζη σε σύνδεση με το κινητό της και όχι apple smartwatch (έλεος). Τι λες ξέρω ή δεν ξέρω;

Τώρα για το αν έχω παγωμένη εικόνα, πρέπει να περνάω αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα και το βράδυ, διαβάζοντας τεχνολογικά νέα, και βλέποντας παρουσιάσεις προϊοντων (τόσο που σκέφτομαι σοβαρά να φτιάξω δικό μου site, αφού είμαι και developer :P ). Εκτός του ότι πάω και τα δοκιμάζω από κοντά (και το apple smartwatch το τελευταίο) Αν δεν με έχουν πείσει αυτά, έχεις δίκιο, ότι και να μου πεις δεν θα με πείσεις :D

Πάντως επειδή μου αρέσει να αγοράζω gimmick προϊόντα (βλέπε windows smartphone :P), για να περνάω την ώρα μου απλά παίζοντας μαζί τους (ρυθμίσεις κτλ), το apple watch θα το έπαιρνα αν είχα τόσα λέφτα που δεν θα με πείραζε να πάρω ένα τόσο ακριβό gimmick.

Gimmick για μένα έτσι. Όσοι το πήρατε καλά κάνατε και το πήρατε :P

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, PlaystationMaster said:

Άρα το πρόβλημά σου δεν είναι το apple watch  και οι δυνατότητές του αλλά το πως ξοδεύουν οι άλλοι τα λεφτά τους...

Λάθος τόπικ... :P 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω Insomnia και βλέπω σχόλιο για apple watch. Σε τεχνολογικό φόρουμ δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα smart watch από τα fitness tracker (μέχρι και στο skroutz τα ξεχωρίζουν σαν κατηγορία). Επειδή η αγορά ενός έξυπνου ρολογιου με απασχόλησε πολύ έχω την δυνατότητα της γνώμης. Άλλο το mi band, amazfit κλπ (το οποιο είχα επί έναν μήνα) και άλλο το apple watch (το οποίο έχω τώρα). Από όπου και να τα πιάσεις είναι διαφορετικά. Στα fitness tracker δεν μπορείς να απαντήσεις σε μήνυμα, δεν μπορείς να κάνεις κλήση, δεν έχεις όλες τις ειδοποιήσεις, δεν έχεις app store δεν δεν δεν.........στα δε κινέζικα που αναφέρθηκαν (ναι, τα έψαξα κι αυτά), δεν υπάρχει app store, δεν υπάρχει χωρητικότητα για apps (αν υπάρχει store) η ποιότητα κατασκευής είναι αστεία και η αξιοπιστία ανύπαρκτη. Για τα os δεν το συζητάω καν....ήδη αναμένω το επόμενο watch os. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Και τι σχεση εχει αυτο με το θεμα;

Καμια φυσικα, μαλλον εκφραζεις το παραπονο σου.

Το ενα φερνει το αλλο. Απο ποτε στο ινσομνια τα περισσοτερα σχολια αναφερονταν 100% καθαρα στο τοπικ? 

Δημοσ.

Καθε φορα που καποιος γραφει οτι ενα fitness band χωρις gps κανει track την αθλητικη του δραστηριοτητα(δεν μιλαω για τα βηματα του) πεθαινει ενα γατακι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...