Todorov Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Πώς μπορώ να βγάλω μια ακτινογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο? Παίρνω κάπου τηλ και κλείνω ραντεβού ή πάω έτσι? Την χρειάζομαι για κάποια χαρτιά αλλά πρέπει να είναι δημοσίου
Putman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Πήγαινε σε δημόσιο που εφημερευει και πες ότι έχω πόνους στο θώρακα Θα σου βγάλουν σίγουρα ακτινογραφία. Το πρόβλημα θα είναι η αναμονη 1
papoys1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Θα πας σε ένα Δημόσιο της περιοχής σου θα τους πεις για ποιο λόγο τι θες και θα κλείσεις ραντεβού. Υπάρχουν και αυτά τα 5ψήφια για ραντεβού αλλά εγώ ποτέ δεν τα χώνεψα γιατί αντί για ραντεβού μου σπάνε τα νεύρα.
kaktos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εγώ όταν ήθελα για το στρατό είχα πάει στον Ευαγγελισμό και από εκεί με έστειλαν στην πολυκλινική (Πειραιώς 3 στην Ομόνοια) όπου και την έβγαλα αρκετά γρήγορα, περίπου σε 20 λεπτά. Απλώς δεν ξέρω τι παίζει με το ζήτημα της πληρωμής γιατί εγώ είχα πάει με το σημείωμα κατάταξης και δεν έδωσα μια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα