cineaste Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στο φόρουμ δε ξέρω τι κάνει, πάντως reviews μόνο από Oklahoma Wolf και Tazz βλέπω πρόσφατα!
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ολα αυτα τα τροφοδοτικα οπως το εν λογω corsair,το seasonic που αναφερθηκε,το evga supernova και το προσφατο Thermaltake toughpower rgb ειναι πανω κατω τα ιδια για αυτα που ζηταει ο μεσος χρηστης. Δηλαδη 80+gold fully modular και με 10χρονια εγγυηση. Ολα τα αλλα απο πλευρας του τι βαθμολογιες βαζει ο καθενας ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Συμφορουμιτης εδωσε 250ευρω για Titanium seasonic και του χαλασε στους 8 μηνες δεν εχει να λεει αυτο. 1
Thrylos7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Η εγγυηση δεν ειναι λαθος. Απλα το σκρουτζαδικο δινει το ιδιο οσο ειναι το ελαχιστο που ειναι υποχρεωμενο και σε στελνει απευθειας στην εταιρεια για τα υπολοιπα χρονια. Αυτο μου εξηγησε αλλο σκρουτζαδικο, το Ekos στο Seasonic με 12 χρονια που πηρα αποκει
dimoskoutr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω το αντίστοιχο 650άρι 8 σχεδόν μήνες τώρα έχω να πω τα καλύτερα. Νομίζω μάλιστα ότι δεν πρέπει να έχει ανοίξει ανεμιστήρα ποτέ ως τώρα εκτός από το bootάρισμα... Δεν είμαι και σίγουρος όμως γιατί και που τον ανοίγει για έλεγχο στιγμιαία στο boot του υπολογιστή δεν ακούγεται... Απλά το έχω δει να γυρνάει μόνο στο boot ( το κουτάκι μου είναι μικρό και το έχω γυρίσει ανάποδα για να δω αν δουλεύει στο boot)... Γενικά θεωρώ καλή αγορά το συγκεκριμένο τροφοδοτικό αν χρειάζεστε τόσα watt ανεξάρτητα από την τιμή που το έχουν τώρα. Έχει και εγγυησάρα! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από dimoskoutr
Auctionfreak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, Iamthagod είπε ... εγω που παρηγγειλα το βραδυ το seasonic plus 750w gold ειμαι γκαντεμης προφανως... Η corsair έχει κάποια εξαιρετικά τροφοδοτικά!... Η σειρά RM δεν είναι σε αυτά.. Μην το μετανιώνεις για το Seasonic 2
Passionate Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Auctionfreak είπε Η corsair έχει κάποια εξαιρετικά τροφοδοτικά!... Η σειρά RM δεν είναι σε αυτά.. Μην το μετανιώνεις για το Seasonic E ναι τι ξέρουν όλοι αυτοι που έκανα τόσα reviews. Τier 1 τροφοδοτικό best seller αλλά έχεις δίκιο δεν ειναι καλό....
Heybro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Το έχω 3 μήνες το συγκεκριμένο δεν έχει ακουστεί ποτέ ο ανεμιστήρας η απόδοση του είναι ακριβώς αυτή που γράφει. Το περνετε με κλειστά μάτια. Έχει φάει 8 διακοπές ρεύματος μέχρι στιγμής όλα καλά. Το rmi έχει μέτρηση ρεύματος αλλά πήρα με 8 ευρώ μετρητή ρεύματος και είναι πολύ καλύτερο πιστεύω. Οπότε rmx all the way.
iakoboss7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 hours ago, Auctionfreak said: Η corsair έχει κάποια εξαιρετικά τροφοδοτικά!... Η σειρά RM δεν είναι σε αυτά.. Μην το μετανιώνεις για το Seasonic τα πρωτα rm ηταν οντως για τα μπαζα, αυτα (η δευτερη γενια δλδ) ειναι πολυ καλα.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Η εγγυηση δεν ειναι λαθος. Απλα το σκρουτζαδικο δινει το ιδιο οσο ειναι το ελαχιστο που ειναι υποχρεωμενο και σε στελνει απευθειας στην εταιρεια για τα υπολοιπα χρονια. Αυτο μου εξηγησε αλλο σκρουτζαδικο, το Ekos στο Seasonic με 12 χρονια που πηρα αποκει Δεν εχει σημασια. Κανονικα οφειλει να αναγραφει την σωστη εγγυηση που εχει γενικα το τροφοδοτικο στο site του προς ενημερωση του κοσμου. Γιατι σε αρκετες παρομοιες περιπτωσεις αν δεν τους ρωτησεις εσυ για την εγγυηση ουτε καν στο αναφερουν. Επισης το γεγονος οτι το καταστημα σαν πωλητης σου καλυπτει μονο τα 2 χρονια εγγυηση ειναι και αυτο αρνητικο γιατι μπλεκεις σαν πωλητης με την ιδια την εταιρεια στην διαδικασια του rma και με αποστολες στο εξωτερικο. Σε περιπτωση που θελεις επιστροφη χρηματων τι θα κανεις μιας και η ιδια η Corsair δεν σου επιστρεφει χρηματα ή που το καταστημα δεν αναλαμβανει το rma? Σε περιπτωση που σου στειλουν αλλο τροφοδοτικο και πρεπει να κοπει νεα αποδειξη/εγγυηση? Αρα προσοχη απο που αγοραζετε.
mcgerger Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε τα πρωτα rm ηταν οντως για τα μπαζα, αυτα (η δευτερη γενια δλδ) ειναι πολυ καλα. Πράγματι, τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι δοκιμές. Και εγώ έχω 2 Corsair HX εδώ και 8 χρόνια τώρα και είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη. Προσωπική μου γνώμη πάντως, το να μην λειτουργεί ο ανεμιστήρας μέχρι κάποιο threshold είναι λίγο επίφοβο, ειδικά το καλοκαίρι. Μερικά τροφοδοτικά έχουν και κουμπί «eco» ή software (RMi) που απενεργοποιεί την λειτουργία κλεισίματος (οικονομίας) του ανεμιστήρα, προσέξτε το αυτό. Καλύτερα να δουλεύει σε χαμηλές στροφές για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, σιγά τον θόρυβο και την κατανάλωση που θα έχει. Τελικά, και αυτή η μόδα του "eco" σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται λίγο planned obsolescence... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από mcgerger
Heybro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν θέμα εφόσον δίνουν 10 χρόνια εγγύηση και να πάθει κάτι στο αλλάζουν. Επίσης ο ανεμιστήρας δουλεύει μετά από κάποιο σημείο μόλις περάσει τα 300watt νομίζω στο συγκεκριμένο. Δεν τον έχω ακούσει ακόμα πάντως και έχω πάνω 1070ti 8700k. Έχει κορυφαία απόδοση. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Heybro
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε τα πρωτα rm ηταν οντως για τα μπαζα, αυτα (η δευτερη γενια δλδ) ειναι πολυ καλα. απ οτι θυμαμαι τα "μονα" ασχημα σημεια της πρωτης γενιας RM ηταν ripple (ηταν απλα καλα), τα κινεζικα capacitor και οτι δεν ανεχονται μεγαλες θερμοκρασιες παρ ολ αυτα εχω σταθει τυχερος και το RM που χω εδω και 4+ χρονια μια χαρα λειτουργει, ενω ενος φιλου μου που του προτεινα EVGA G2 που ηταν καλυτερα τελικα του πεθανε στα 2-3 χρονια.. ειναι και λιγο πως θα σου κατσει η φαση. παντως δεν ηξερα οτι τα RM γιναν τοσο καλα και του προτεινα να παρει G3, ελπιζω να του κρατησει αυτη τη φορα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
tarantules Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, mcgerger είπε Και εγώ έχω 2 Corsair HX εδώ και 8 χρόνια τώρα και είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη. Έχω το 750HX.Έκλεισε τα 7 χρόνια της εγγύησης πριν μερικές εβδομάδες....Πολύ καλή σειρά.
Auctionfreak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 2:47 ΜΜ, tselehub είπε Καλησπέρα, ψάχνοντας για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, αυτό το μαγαζί σήμερα έβαλε το Corsair RM750x 750W 102€ https://www.homelike.gr/eksoplismos-grafeiou/ypologistes/ups-kai-trofodotika/corsair-rm750x-750w-atx-black-power-supply-unit-el.html Δεν είναι προσφορά είναι καλή τιμή όμως κατά την γνώμη μου... ☺️ 108€ πλέον!!...το "τσίμπησε" το μαγαζί.. μάλλον πέσανε πολλές παραγγελίες από το Insomnia κ είπε να τζιράρει το κάτι τοις το μαγαζί 2
Passionate Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ τον ts πήρα και εγώ ένα. Το πρόλαβα στα 102 αλλά 7€ τα μεταφορικά πήγε στα 109... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα