Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ενδιαφερομαι να αγορασω ξυριστικη μηχανη.

Βασικη χρηση για προσωπο. Θα ηθελα να ειναι επαναφορτιζομενη αλλα να λειτουργει και με καλωδιο.

Οι δυο που εχω καταληξει ειναι 

https://www.skroutz.gr/s/4739406/Philips-HC5450.html

και 

Remington HC5150

Εχετε να προτεινετε καποια αλλη μεχρι 40ε ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχάς τι θες; Μαλλιά ή γένια.

Αν θές γένια

Έτσι όπως είδα στα γρήγορα αυτές οι μηχανές δεν κάνουν για γένια.Θα σου κάνουν την ζωή πολύ δύσκολη και τα λεπτά σημεία του προσώπου θα τα κάνεις με το ψαλίδι μόνος σου.Για αυτό σιγουρέψου αν σε κάνουν πρώτα και μετά προχώρα αλλιώς πετάς χρήματα.

Πάρα πολύ καλή και χαμηλή τιμή είχα βρεί την Remington mb320C (με βάση review και σχόλια που διάβαζα) ότι καλύτερο μπορείες να πάρεις σε τέτοια χρήματα.

Παρά τα καλά και χρυσά λόγια των αγοραστών εγώ αγόρασα την AEG HSM/R 5673 γιατί πολύ απλά δουλεύει ΚΑΙ στο ρεύμα και δεν ανησυχώ για μπαταρίες κλπ.Κόβει πολύ καλά, την έχω 6 μήνες είναι για γένια  και την βρίσκεις στα 15ε τώρα είδα στο eshop. Απλά έχει χτενάκια 3,6,9,12 και είναι η μηχανή απο πλαστικό.Κρατάει όμως, είναι η δεύτερη που αγοράζω.Η πρώτη έπεσε και έσπασε.

Για μαλλιά δεν έχω ιδέα..Επίσης αν θές ξυριστική (Δηλαδή ξύρισμα και τπτ άλλο) δές αυτές με 3 κεφαλές.Και αυτές πέρνουν τα γένια κάτω αλλά όχι και με το καλύτερο αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την Philips HC5450. Για γένια τη χρησιμοποιώ, τα 'χω πυκνά και αρκετά. Κομπλέ είναι η μηχανή, ίσως μόνο λίγο πιο φαρδιά απ' ό,τι θα έπρεπε (κάποιους ίσως τους ζορίζει λίγο αυτό στο ξύρισμα πιο λεπτών σημείων, εγώ δεν έχω θέμα). Κοντά κανα χρόνο την έχω, η μπαταρία είναι μια χαρά ακόμα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/3/2018 στις 10:14 ΠΜ, Vamvakaris21 είπε

είναι καλή αυτή για ξύρισμα με 0?

Ενδιαφέρομαι για μια μηχανή με την οποία μπορώ να κουρέυω το κεφάλι μου στο 2-3 και να μπορώ και να ξυρίζω το πρόσωπο με 0.

Η Wahl Home Pro που έχω τώρα χωρίς κεφαλή με κόβει =.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...