Προς το περιεχόμενο

Πιθανότητα αναβάθμισης firmware για εγγραφή 8.5Gb dvd-r disc

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Nec 1300A και αναρωτιέμαι αν μελλοντικά που θα βγουν δισκάκια χωρητικότητας 8.5Gb, θα υπάρξει αναβάθμιση του firmware για την εγγραφή τους.Υπάρχει τέτοια περίπτωση ή είναι αδύνατο όσον αφορά το hardware;

Δημοσ.

Πιθανότατα είναι αδύνατο, διότι χρειάζεται μηχανισμό ικανό να εστιάζει το laser σε δύο επίπεδα. Δε νομίζω οι σχεδιαστές της NEC (ή και οποιουδήποτε άλλου κατασκευαστή) να ενσωματώνουν τέτοιους (πανάκριβους) μηχανισμούς από τώρα! Εξ'άλλου, η αγορά έχει αποδείξει πως δεν το κάνουν ακόμη κι αν είναι δυνατόν... πως θα σε "αναγκάσουν" να πάρεις το νέο μοντέλο; ;)

Δημοσ.

Εγω γιατι ακουσα αλλα? Ακουσα οτι θα βγουν firmware που θα επιτρεπουν την αντιγραφη της 1ης στρωσης με εως 4x και της 2ης σε 1x. Τα συμπερασματα δικα σας.

Δημοσ.

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι πως επιμένετε να διαδίδετε φήμες, ΧΩΡΙΣ ποτέ να δίνετε πηγές. Αυτό είναι το 4ο ή 5ο topic που ανοίγει με αυτό το θέμα.

Κι εγώ θέλω να μπορώ να γράφω 8,5GB στο DVD-R μου, αλλά από τον ευσεβή πόθο μέχρι την ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΗ είδηση υπάρχει μεγάλη απόσταση... :(

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι το νέο μοντέλο που παρουσίασε η Philips και θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι...

Δημοσ.

george θέλω να ελπίζω ότι μας κάνει πλάκα και δεν το ρώτησε σοβαρά, αλλιώς να αρχίσω να τραβάω τις κοτσίδες μου απο τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...