Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

γιαυτο εχουμε γεμισει κωλοσαιτς

Δυστυχως και γνωστα μαγαζια πουλανε πλεον ημιτασιον.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

γιαυτο εχουμε γεμισει κωλοσαιτς

σαν το λινκ που παρέθεσες από το σάιτ του κομιστή.

• Like 16
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτά τα δύο κοντέϊνερ είναι για ξεκάρφωμα να περάσουν από την άλλη μεριά 10.:PΣιγά μη σταματήσουν το παρεμπόριο και μη σκάσουμε γιατί θα πέσει ο τζίρος των μεγάλων πολυεθνικών.          Όταν αγοράζεις ένα παπούτσι στο 1/3 και παραπάνω της τιμής γνωρίζεις ότι είναι μαϊμού.Δεν σου χαρίζει κανένας τίποτε.Δεν έχουν όμως την οικονομική ευχέρεια  όλοι να αγοράσουν το γνήσιο;;; Άρα πάνε στο μαϊμού γιατί φαντάσου την καζούρα που θα φάει ο άλλος αν π.χ. πάει στο σχολείο φορώντας  αθλητικά από το lidl.

Απλά είναι επιλογή του καθενός και εν γνώσει του ότι μπορεί να είναι κατασκευασμένο με ακατάλληλα ή και επικίνδυνα ακόμη υλικά.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αυτά τα δύο κοντέϊνερ είναι για ξεκάρφωμα να περάσουν από την άλλη μεριά 10.:PΣιγά μη σταματήσουν το παρεμπόριο και μη σκάσουμε γιατί θα πέσει ο τζίρος των μεγάλων πολυεθνικών.          Όταν αγοράζεις ένα παπούτσι στο 1/3 και παραπάνω της τιμής γνωρίζεις ότι είναι μαϊμού.Δεν σου χαρίζει κανένας τίποτε.Δεν έχουν όμως την οικονομική ευχέρεια  όλοι να αγοράσουν το γνήσιο;;; Άρα πάνε στο μαϊμού γιατί φαντάσου την καζούρα που θα φάει ο άλλος αν π.χ. πάει στο σχολείο φορώντας  αθλητικά από το lidl.

Απλά είναι επιλογή του καθενός και εν γνώσει του ότι μπορεί να είναι κατασκευασμένο με ακατάλληλα ή και επικίνδυνα ακόμη υλικά.

Γενικά συμφωνώ αλλά υπάρχει και η επιλογή του επωνύμου σε προσφορά ή από στοκάδικο αν υπάρχει θέμα με το επώνυμο. 

(Να σε τι θα βοηθούσε τα παιδιά να φορούσαν στολές, όπως κάνουν σε ιδιωτικά). 

Επεξ/σία από zio10
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει   διαφορα να αγοραζεις απο πλανοδιο ή απο Santa...που ειναι εις γνωση σου..

Ελα ομως που το Facebook εχει γεμισει απο διαφημισεις απο online καταστηματα που τα πουλανε σε χαμηλοτερες τιμες απο οτι τα γνησια και φυσικα πιο ακριβα απο τα παζαρια γιατι τα πασαρουν σαν γνησια.

Οταν βλεπω τετοιες τρελες προσφορες παντα ρωταω εαν υπαρχει φυσικο καταστημα για να επισκευτω και εαν υπαρχει δυνατοτητα για τιμολογιο...

Παντα μου απαντανε οχι δυστυχως...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή πρέπει να στηρίζουμε την πειρατεία, για να μην κοροιδέψουν το παιδί στο σχολείο επειδή δεν έχει iphone και adidas;

Ειδικά τα adidas είναι ήδη φθηνά παπούτσια και καλής ποιότητας. Γύρω στα 50 ευρώ κοστίζουν.

Δεν είναι nike που έχουν υπερβολικές τιμές. Οπότε αυτός που αγοράζει πειρατικό, δεν γλιτώνει και πολλά χρήματα, ενώ παίρνει ένα ζευγάρι παπούτσια που θα του χαλάσουν σε 1-2 χρόνια.

Δημοσ.

Εδώ κάθε μέρα στηρίζουμε με τα μπούνια τη φοροδιαφυγή (κλέβοντας το Ελληνικό κράτος) τα μαϊμού μας μαράνανε μην πέσουν  έξω οι πολυεθνικές..

Προσωπικά για τα παιδιά μου δεν θα αγοράσω μαϊμού για λόγους υγείας περισσότερο ενώ για μένα φοράω και αθλητικά από το lidl.Δεν έχω πρόβλημα.:P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει μια χαρά επώνυμα παπούτσια στα Outlet από τα ίδια τα brands. Φοβερά σχέδια, αρκετά μεγάλη ποικιλία και φυσικά χαμηλές τιμές για όποιον θέλει να φοράει οπωσδήποτε brands.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, papoys1 είπε

Άρα πάνε στο μαϊμού γιατί φαντάσου την καζούρα που θα φάει ο άλλος αν π.χ. πάει στο σχολείο φορώντας  αθλητικά από το lidl.

Η καζούρα θα ειναι μεγαλύτερη αν πάει με αθλητικά απο το λιντλ ή αν παει με abibas;:P Εγω νομίζω το δεύτερο.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εδώ κάθε μέρα στηρίζουμε με τα μπούνια τη φοροδιαφυγή (κλέβοντας το Ελληνικό κράτος) τα μαϊμού μας μαράνανε μην πέσουν  έξω οι πολυεθνικές..

Προσωπικά για τα παιδιά μου δεν θα αγοράσω μαϊμού για λόγους υγείας περισσότερο ενώ για μένα φοράω και αθλητικά από το lidl.Δεν έχω πρόβλημα.:P

Το παράδειγμα με την φοροδιαφυγή είναι άστοχο. Άλλο πράγμα να ξέρεις οτι αυτό που αγοράζεις είναι μαϊμού οπότε προβλέπεις και τυχόν συνέπειες στην ποιότητα και άλλο να μην το ξέρεις. Αρκετοί δεν το γνωρίζουν καν, βλέπουν μια τιμή που τους φαίνεται οκ και το αγοράζουν νομίζοντας οτι είναι γνήσιο. Λίγοι είναι οι πονηρεμένοι.

Επεξ/σία από Βασίλης_29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...