uesugi1989 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ακόμη δεν τα είδαμε... Λες να κάνει τη διαφορά τώρα η beats? Τα περισσότερα προϊόντα της μέχρι τώρα στοιχίζουν 3φορες από αυτά του ανταγωνισμού για την ίδια απόδοση-ποιότητα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, billdanos είπε Μην ξεχνας πως έχει και την Beats πλέον... και αυτο ειναι καλο υποτιθεται?
nectons Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αρκεί να είναι Apple και να κοστίζουν ακριβά. Και θα πουλήσουν εννοείται!
panosveto12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εγω πάντως πήρα τα beats x και τα ευχαριστήθηκα . Η apple βγάζει ποιότητα .
jdm_mst Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Όπως πάντα η apple..χρόνια μπροστά απ τον ανταγωνισμό!
KAKADI Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, akatsim είπε Οποιος θελει μουρη παιρνει Bose QC35, οχι Apple. Sony MDR 1000... Τα Bose εχουν χασει τη πρωτια εδω και καιρο..
akatsim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Επι των Sony συμφωνω, απλα ανεφερα τα Bose σαν ονομα-μουρη που απο την Sony ειναι πιο πανω.
KnightRider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα HighRes not supported - only downsample .... Nαι ξέρω το χω πει 200 φορές αλλά έχουμε φτάσει στο 2018 και εφόσον ορισμένοι λένε ότι η Apple πουλάει ποιότητα τότε πρέπει να ισχύει αλλά δεν βλέπω στην πραγματικότητα να γίνεται κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από KnightRider
chrisxkar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Fotis13 είπε Αν και το συγκεκριμενο προιον που φημολογειται πως θα βγαλει δεν με αφορα, παρολα αυτα με τα Airpods για την χρηση που κανω ειμαι ευχαριστημενος . Ολοι αυτοι οι γραφικοι που ελεγαν πως θα πανε "απατα" που ειναι ? αφου εσενα τα airpods σου κανουν εμενα μου περισσευουν εγω θεωρω ποιο χρηστικα τα μεγαλα ασυρματα ακουστηκα παρα τα airpods ,πρωτον τα airpods θεωρω πολυ ασχημα δευτερον εδω χανω τα κανονικα ακουστηκα καθε μερα τριτον πανακριβα χωρις λογο.Τουλαχιστον τα μεγαλα χαριζουν το πλεονεκτημα του ασυρματου χωρις να επιρρεαζεται αρνητικα η εμφανιση και χωρις να κινδυνευεις να τα χανεις καθε μιση ωρα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 hour ago, chrisxkar said: αφου εσενα τα airpods σου κανουν εμενα μου περισσευουν εγω θεωρω ποιο χρηστικα τα μεγαλα ασυρματα ακουστηκα παρα τα airpods ,πρωτον τα airpods θεωρω πολυ ασχημα δευτερον εδω χανω τα κανονικα ακουστηκα καθε μερα τριτον πανακριβα χωρις λογο.Τουλαχιστον τα μεγαλα χαριζουν το πλεονεκτημα του ασυρματου χωρις να επιρρεαζεται αρνητικα η εμφανιση και χωρις να κινδυνευεις να τα χανεις καθε μιση ωρα Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τα airpods είναι άσχημα, ενώ τα τέρατα που καλύπτουν τα αφτιά και το μισό κεφάλι είναι ...όμορφα! 2 1
chrisxkar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, billdanos είπε Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τα airpods είναι άσχημα, ενώ τα τέρατα που καλύπτουν τα αφτιά και το μισό κεφάλι είναι ...όμορφα! Δεν ειπα αυτο λεω πως τα airpods σε συγκριση με τα κανονικα ακουστηκα ειναι ασχημα αλλα για καποιον που ετσι και αλλιως φοραει το τερας στο κεφαλι το ασυρματο δεν θα εχει ουσιαστικα καμια διαφορα παρα μονο την ελλειψη καλωδιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα