Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο μου εστειλε μηνυμα στο facebook καποιος εν ονοματι Nikolaos Bibiris,δειχνοντας ενδιαφερον για μια κονσολα που ειχα βαλει αγγελια.

Μου ειπε να κανουμε τη συναλλαγη μεσω paypal,και δεχτηκα,αλλα λογω του οτι ηταν η πρωτη μου φορα που εκανα συναλλαγη με αυτο το τροπο,καταφερε να με εξαπατησει στελνοντας μου ενα link,το οποιο μου ειπε να κανω Login απο εκει και να του κανω request το ποσο της κονσολας.

Ο βλακας(εγω ειμαι αυτος),εκανα login απο το συγκεκριμενο link,αλλα μου εβγαζε κατι για proxy κτλ..

Κατευθειαν με μπλοκαρε απο το facebook.Παω να μπω στο paypal μου,αλλα δε μπορω γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει λογαριασμος με αυτα τα στοιχεια.

Επισης στο mail μου ηρθε ειδοποιηση απο το pp οτι( You've added a new email address to your PayPal account ).

Ο τυπος απο οτι καταλαβα μπηκε στο pp μου,το μπλοκαρε και το γυρισε στα στοιχεια του με δικο του mail.

Δεν ειχα λεφτα μεσα,αλλα ο λογαριασμος μπλοκαριστηκε.

Τι κανω απο εδω και περα?

Δημοσ.

Τηλεφώνησε άμεσα στην τράπεζα για μπλοκάρισμα της κάρτας η του λογαριασμού καθώς στείλε και email στο Paypal και ενημέρωσε τους !!!

Δημοσ.

Οκ μολις μπλοκαρισα τη καρτα μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας με τη τραπεζα.

Δε μπορω ομως να επικοινωνησω με το paypal,καθως μου ζηταει να συνδεθω πρωτα,αλλα δε μπορει να γινει αυτο γιατι ο αλλος μου εκλεψε τους κωδικους.

Πως μπορω να μιλησω με pp?

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τι ρωτάς,  πάρε τηλεφωνο το παυπαλ, αργείς.

Tι ρωταω ε?Μου πεταει ενα τηλεφωνο και πρεπει εγω να καταλαβω αν ειναι του paypal ή του περιπτερα στην ομονοια.

Αν εχεις καποιο mail επικοινωνιας με pp θα με βοηθουσες..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, phoenix67 είπε

Tι ρωταω ε?Μου πεταει ενα τηλεφωνο και πρεπει εγω να καταλαβω αν ειναι του paypal ή του περιπτερα στην ομονοια.

δεν υπαρχει mail επικοινωνιας,ο μονος τροπος για να επικοινωνησεις μαζι τους ειναι μεσα απο τον λογαριασμο σου

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε

δεν υπαρχει mail επικοινωνιας,ο μονος τροπος για να επικοινωνησεις μαζι τους ειναι μεσα απο τον λογαριασμο σου

Eυχαριστω φιλε.Οποτε μονοδρομος το τηλ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, phoenix67 said:

Συγγνώμη κιόλας που το έγραψα όσο γρήγορα μπορούσα μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ψάχνεις το email, ενώ ήδη έχεις το τηλέφωνο (που δεν μπήκες καν στον κόπο να γκουγκλάρεις μόνος σου!!!)

Αν δεν είστε προσεκτικοί και κλικάρετε ότι βρείτε μπροστά σας, καλύτερα να αγοράζετε μόνο με prepaid ή με Ν26/Revolut.

Επεξ/σία από cineaste
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cineaste είπε

Συγγνώμη κιόλας που το έγραψα όσο γρήγορα μπορούσα μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ψάχνεις το email, ενώ ήδη έχεις το τηλέφωνο (που δεν μπήκες καν στον κόπο να γκουγκλάρεις μόνος σου!!!)

Αν δεν είστε προσεκτικοί και κλικάρετε ότι βρείτε μπροστά σας, καλύτερα να αγοράζετε μόνο με prepaid ή με Ν26/Revolut.

Δε πηγα να αγορασω τσακαλε,να πουλησω πηγα.

Και σε ευχαριστω για τη παρατηρηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...