phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Πριν απο λιγο μου εστειλε μηνυμα στο facebook καποιος εν ονοματι Nikolaos Bibiris,δειχνοντας ενδιαφερον για μια κονσολα που ειχα βαλει αγγελια. Μου ειπε να κανουμε τη συναλλαγη μεσω paypal,και δεχτηκα,αλλα λογω του οτι ηταν η πρωτη μου φορα που εκανα συναλλαγη με αυτο το τροπο,καταφερε να με εξαπατησει στελνοντας μου ενα link,το οποιο μου ειπε να κανω Login απο εκει και να του κανω request το ποσο της κονσολας. Ο βλακας(εγω ειμαι αυτος),εκανα login απο το συγκεκριμενο link,αλλα μου εβγαζε κατι για proxy κτλ.. Κατευθειαν με μπλοκαρε απο το facebook.Παω να μπω στο paypal μου,αλλα δε μπορω γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει λογαριασμος με αυτα τα στοιχεια. Επισης στο mail μου ηρθε ειδοποιηση απο το pp οτι( You've added a new email address to your PayPal account ). Ο τυπος απο οτι καταλαβα μπηκε στο pp μου,το μπλοκαρε και το γυρισε στα στοιχεια του με δικο του mail. Δεν ειχα λεφτα μεσα,αλλα ο λογαριασμος μπλοκαριστηκε. Τι κανω απο εδω και περα?
way Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 μπλοκαρε αμεσος τον λογαριασμο τραπεζας που εχεις στο παυπαλ η την καρτα
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Eλεγα να παω αυριο απο τη τραπεζα. Λες να ειναι αργα?
Speed Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τηλεφώνησε άμεσα στην τράπεζα για μπλοκάρισμα της κάρτας η του λογαριασμού καθώς στείλε και email στο Paypal και ενημέρωσε τους !!!
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Οκ μολις μπλοκαρισα τη καρτα μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας με τη τραπεζα. Δε μπορω ομως να επικοινωνησω με το paypal,καθως μου ζηταει να συνδεθω πρωτα,αλλα δε μπορει να γινει αυτο γιατι ο αλλος μου εκλεψε τους κωδικους. Πως μπορω να μιλησω με pp? Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, cineaste είπε 00 353 1 436 9111 ?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, phoenix67 είπε ? Τι ρωτάς, πάρε τηλεφωνο το παυπαλ, αργείς.
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι ρωτάς, πάρε τηλεφωνο το παυπαλ, αργείς. Tι ρωταω ε?Μου πεταει ενα τηλεφωνο και πρεπει εγω να καταλαβω αν ειναι του paypal ή του περιπτερα στην ομονοια. Αν εχεις καποιο mail επικοινωνιας με pp θα με βοηθουσες..
alexserres2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Tι ρωταω ε?Μου πεταει ενα τηλεφωνο και πρεπει εγω να καταλαβω αν ειναι του paypal ή του περιπτερα στην ομονοια. Αν εχεις καποιο mail επικοινωνιας με pp θα με βοηθουσες.. δεν υπαρχει mail επικοινωνιας,ο μονος τροπος για να επικοινωνησεις μαζι τους ειναι μεσα απο τον λογαριασμο σου 1
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε δεν υπαρχει mail επικοινωνιας,ο μονος τροπος για να επικοινωνησεις μαζι τους ειναι μεσα απο τον λογαριασμο σου Eυχαριστω φιλε.Οποτε μονοδρομος το τηλ..
cineaste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, phoenix67 said: Tι ρωταω ε?Μου πεταει ενα τηλεφωνο και πρεπει εγω να καταλαβω αν ειναι του paypal ή του περιπτερα στην ομονοια. Αν εχεις καποιο mail επικοινωνιας με pp θα με βοηθουσες.. Συγγνώμη κιόλας που το έγραψα όσο γρήγορα μπορούσα μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ψάχνεις το email, ενώ ήδη έχεις το τηλέφωνο (που δεν μπήκες καν στον κόπο να γκουγκλάρεις μόνος σου!!!) Αν δεν είστε προσεκτικοί και κλικάρετε ότι βρείτε μπροστά σας, καλύτερα να αγοράζετε μόνο με prepaid ή με Ν26/Revolut. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από cineaste 1
phoenix67 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cineaste είπε Συγγνώμη κιόλας που το έγραψα όσο γρήγορα μπορούσα μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ψάχνεις το email, ενώ ήδη έχεις το τηλέφωνο (που δεν μπήκες καν στον κόπο να γκουγκλάρεις μόνος σου!!!) Αν δεν είστε προσεκτικοί και κλικάρετε ότι βρείτε μπροστά σας, καλύτερα να αγοράζετε μόνο με prepaid ή με Ν26/Revolut. Δε πηγα να αγορασω τσακαλε,να πουλησω πηγα. Και σε ευχαριστω για τη παρατηρηση.
cineaste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έπρεπε να πω συναλλάσεστε για να σε καλύψω? Μερικοί αντί να πουν ευχαριστώ, σου τη λένε και από πάνω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις