SakafliaC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, zeibei είπε αν και χρήστης και των 2 παιχνιδιών (προτιμώ φυσικά το pubg) το σίγουρο είναι ένα. ότι και να λέτε free to play, 30 ευρώ κόστος, ρεαλιστικά και καρτούν γραφικά κλπ το fortnite θα γίνει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σύντομα ενώ το pubg θα παραμείνει beta. μη ξεχνιόμαστε ότι πίσω από το pubg υπάρχουν οι δημιουργοί των h1z1 και dayz οι οποίοι "ανέπτυσσαν" τα παιχνίδια τους για χρόνια και μόλις έβγαλαν τα εκατομμύρια τους την έκαναν και κρέμασαν τις κοινότητες και τους ανθρώπους που τους υποστήριξαν. αυτό φοβάμαι πολύ ότι θα συμβεί και στο pubg αργά οι γρήγορα. ωραίο παιχνίδι αλλά αναξιόπιστοι οι άνθρωποι πίσω από αυτό ενώ για την epic games δε μπορεί να πει κανείς το ίδιο.. Δύο σελίδες πιο πίσω έχω ρωτήσει για το H1Z1. Άρα έχει εγκαταλειφθεί το game? Ήταν αρκετά καλό απ το λίγο που το θυμάμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, SakafliaC said: Δύο σελίδες πιο πίσω έχω ρωτήσει για το H1Z1. Άρα έχει εγκαταλειφθεί το game? Ήταν αρκετά καλό απ το λίγο που το θυμάμαι. έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό. καλό αλλά με κάθε update και χειρότερο. πάντως στο ζενίθ του καλύτερο από το Pubg δεν ήταν σε καμία περίπτωση. δεν αξίζει πλέον τα 3 ευρώ που κοστίζει. όχι για το κόστος αλλά είναι πολύ "σπασμένο". το βίντεο αυτό θα σου λύσει κάθε απορία.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από zeibei
hasapario Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Berserk_GR είπε Το Fortnite είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν το PUBG ήταν δωρεάν και αυτό, τότε θα ήταν δίκαιος ο συναγωνισμός. Τα δωρεάν σχεδόν όλοι τα κατεβάζουν γιατί είναι... ΔΩΡΕΑΝ. +Tο γεγονος οτι κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολλοι που το PC τους δεν σηκωνει ουτε για δειγμα το pubg 2
Edel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, PantKo είπε ναι αλλα ποτε το wow δεν ξεπερασε κατα πολυ το l2 σε φανς.Δεν ξερω αν γενικα το ξεπερασε καν μιας και ακομα και σημερα συχνα πυκνα ΟΤΙ υπολογιστη και να εχεις ΟΤΙ αλλαγη και αν εχει γινει σε θεμα γραφικων στα νεα παιχνιδια,ενα l2 ακομα θα το παιξεις για χαβαλε.Διωρθωση..οχι απλα για χαβαλε αλλα γιατι ακομα και σημερα ΚΑΝΕΝΑ mmorpg δεν εχει καταφερει να εχει το compat system του L2. Και να σε συμπληρώσω σε αυτό που λες, σα τα Mass PvP του Lineage σε Siege, δεν έχω συναντήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια εμπειρία στη gaming ζωή μου. Allies με 100+ άτομα το καθένα να πλακώνονται..... Συγκλονιστικές στιγμές! Να παίρνουμε την Aden και να πανηγυρίζω λες και πήρε ο ολυμπιακός το Τσου Λου! Εποχές κι αυτές..... 3
chrisxkar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, Edel είπε Και να σε συμπληρώσω σε αυτό που λες, σα τα Mass PvP του Lineage σε Siege, δεν έχω συναντήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια εμπειρία στη gaming ζωή μου. Allies με 100+ άτομα το καθένα να πλακώνονται..... Συγκλονιστικές στιγμές! Να παίρνουμε την Aden και να πανηγυρίζω λες και πήρε ο ολυμπιακός το Τσου Λου! Εποχές κι αυτές..... Αυτο εγραψα και πριν οτι ουσιαστικα το ολο παιχνιδι ηταν αναμονη και φαρμαρισμα για το siege αντε και κανενα raid boss 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, Edel είπε Και να σε συμπληρώσω σε αυτό που λες, σα τα Mass PvP του Lineage σε Siege, δεν έχω συναντήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια εμπειρία στη gaming ζωή μου. Allies με 100+ άτομα το καθένα να πλακώνονται..... Συγκλονιστικές στιγμές! Να παίρνουμε την Aden και να πανηγυρίζω λες και πήρε ο ολυμπιακός το Τσου Λου! Εποχές κι αυτές..... εχεις δοκιμασει το WvWvW στο GW2 ? παντως και γω τρελενομαι για L2 πολιορκιες, κολαση ηταν
darkman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 12:03 ΠΜ, HellenicElite είπε Παιδιά με ένα account PuBG παίζουν 3 άτομα! Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι πολύ ανώτερο το pubg. Πως ????? Και ο καθε ενας με το δικο του name ???
deadmoon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 PUBG = Fortnite = Σκουπιδι. Αυτα τα games δεν θα τα θυμαται κανεις σε 5-10 χρονακια απο τωρα. Δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο, απλα περνας καλα με τη παρεα σου.
spyrage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 7/3/2018 στις 12:03 ΠΜ, HellenicElite είπε Παιδιά με ένα account PuBG παίζουν 3 άτομα! Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι πολύ ανώτερο το pubg. Για κάντο πιο λιανά αυτό φίλε μου???
aris1986 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, ignome4 είπε Το Fortnite έρχεται στο iOS γατουλίνια Δεν πα να ρθει. Πως θα παίζεις νομίζεις με ευχαρίστηση? Σαν τον υπολογιστή? Με την καμία, θα θες και Power Bank συνδεδεμένο...
valkon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 11:02 ΠΜ, omrtlegol είπε Δεν παιρνω θεση μεταξυ pubg και Fortnite Ομως ΠΟΤΕ μην ξεχνας οτι gameplay>all Ετσι ελεγαν και πριν 12 χρονια για το WoW αυτοι που επαιζαν Lineage Aion και κατι τετοια! "Πως το παιζετε αυτο με τα cartoon" αναφερομενοι στο WoW. Το WoW άντεξε και θα αντέξει, το L2 όμως κατάφερε να δημιουργήσει πολλές διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού, δίνοντας την ελευθερία στους servers να έχουν την μορφή που θέλουν. Θυμάμαι το 2006 παίζαμε σε servers που ήθελε τρελό farming και σε άλλους που ήσουν hero και έκανες την πλάκα σου ή καθαρά pvp. Το Aion πέρασε και δεν ακούμπησε οπότε δεν αξίζει να το τσουβαλιάζεις με το L2, το οποίο πρόσφερε συγκινήσεις. Το L2 έδινε πιο εύκολα την δυνατότητα στους φίλους να μπουν και να παίξουν μαζί ακόμα και με διαφορετικά races, το WoW όχι. 1
ignome4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, aris1986 είπε Δεν πα να ρθει. Πως θα παίζεις νομίζεις με ευχαρίστηση? Σαν τον υπολογιστή? Με την καμία, θα θες και Power Bank συνδεδεμένο... Εύκολο με gaming controller και πέρα από αυτό σκέψου το μπουσταρισμα...
MTX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τα συγκεκριμένα παιχνίδια κατά τι γνώμη μου αποτελούνε ένα κοινωνικό πείραμα άμα κάτσεις και το αναλύσεις , αν το PUBG ήτανε σεταρισμένο , προγραμματισμένο κατά τρόπο τέτοιο ώστε να παίζει αξιοπρεπώς σε μετριους έστω υπολογιστές δεν θα συζητάγαμε καν τώρα για το Fortnite , εγώ στο μαγαζί μου βλέπω ότι Fortnite παίζουνε μονο όσοι δεν μπορούνε να παίξουνε PUBG , και έπειτα από στατιστικά που έχει δώσει στη δημοσιότητα το ίδιο το Steam ο μέσος χρηστης του steam ( δηλαδή περίπου το 70% τις πλατφόρμας ) έχει μια κάρτα γραφικών κοντά στο GTX 760-770 , που με απλά λόγια δεν μπορεί να παίξει PUBG , και έτσι φυσικό και επόμενο είναι οποιος δεν έχει λεφτά για Mercedez (που είναι και οι περισσότεροι) θα αγοράσει Fiat να κάνει τι δουλειά του , επειδή όμως η Fiat θα περάσει τι Mercedez σε πωλήσεις δεν τι κάνει ούτε καλύτερη εταιρία ούτε το προϊόν τις είναι ποιοτικότερο (PUBG και Mining ήτανε η αιτια το τελευταίο χρόνο να πουληθούνε πάνω από 30 εκατομμύρια κάρτες γραφικών και μιλάμε για κάρτες midrange και πάνω και φτάσανε οι τιμές εδώ που φτάσανε και όλοι το ξέρουμε) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από MTX
TechB Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Εγω προσωπικα αγορασα pc για το pubg ειμαι 33 χρονων η ιδεα του battle royal ηταν φοβερη... Μετα ειδα τυχαια το fortnite και το κοροιδευα και εγω αλλα δεν ειναι ετσι. Τωρα πλεον παιζω μονο fortnite γιατι ειναι μια εταιρια που ασχολειται και διορθωνει τα bugs της με το τελευταιο update καταργησε τελειως τα cheats. Σαν παιχνιδι μπορει να εχει την ιδια φιλοσοφια του battle royal αλλα σαν παιχνιδι ειναι πολυ πιο γρηγορο και διασκεδαστικο εχει το building που ειναι κατι που πρεπει να το μαθεις πολυ καλα για να παιξεις και γενικα με εχει κερδισει και πλεον παιζω μονο αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα