Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexis166 είπε

Δηλαδη αν αγορασω 1 κοπια μπορουν να παιζουν αλλοι 2 φιλοι μου μαζι μου?

Όχι εννοώ ότι αγοράζει ένας πιτσιρικάς ένα account,και μετά πέφτουν τηλέφωνα για να το δανειστούν άλλοι πέντε φίλοι να το παίξουν. Έχουν δει τα μάτια μου τα άπειρα 😃🤣😃🤣

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, HellenicElite είπε

Παιδιά με ένα account PuBG παίζουν 3 άτομα! Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι πολύ ανώτερο το pubg. 

Πως γίνεται αυτο; εγω που το εχω μπορω να το δωσω και σε φιλο και να παίζουμε ταυτόχρονα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, djdidi είπε

To pubg έχει γίνει παιχνίδι-κριτήριο για το στήσιμο Pc. Όλοι οι πιτσιρικάδες ρωτάνε "αν σηκώνει" pubg το Pc σου. Το Fortnite έκανε κάτι πολύ έξυπνο. Γέμισε πολύ έξυπνα το κενό για αυτούς που έχουν Low end pc και δεν μπορούν να "χαρούν" pubg λόγω hardware και λόγω $$. Γι'αυτό γνώρισε κ τόσο μεγάλη επιτυχία. 

Θυμασαι την εποχη? 
Can it run crysis? :D

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, djdidi είπε

To pubg έχει γίνει παιχνίδι-κριτήριο για το στήσιμο Pc. Όλοι οι πιτσιρικάδες ρωτάνε "αν σηκώνει" pubg το Pc σου. Το Fortnite έκανε κάτι πολύ έξυπνο. Γέμισε πολύ έξυπνα το κενό για αυτούς που έχουν Low end pc και δεν μπορούν να "χαρούν" pubg λόγω hardware και λόγω $$. Γι'αυτό γνώρισε κ τόσο μεγάλη επιτυχία. 

Ακριβώς! Με τις τιμές των RΑΜ-GPU στο θεό δεν είναι και εύκολο να κάνεις αναβάθμιση αν δεν έχεις το hardware. Το 2009 που το LoL ήταν το ανερχόμενο mainstream παιχνίδι που έπαιζαν όλοι, εγώ δεν μπορούσα να το τρέξω στο 2ο pc μου, οπότε απλά αγόρασα μία κάρτα των 40-50 ευρώ και καθάρισα...όχι μόνο έπαιζα αλλά έτρεχε και άνετα. Για να κάνω κάτι αντίστοιχο τώρα στο pubg πρέπει να δώσω 200-300 ευρώ για να μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς. Αμέσως-αμέσως όλη η πιτσιρικαρία που είναι με το χαρτζιλίκι και δεν έχει τα χρήματα για αναβάθμιση + αγορά παιχνιδιού θα στραφεί σε κάτι πιο κοντά στα μέτρα της. 

Δημοσ.

Το ένα είναι καρτούν που το παίζει ο κάθε low-end PC user και το άλλο θέλει το λιγότερο 200 ευρό για κάρτα γραφικών. Συμπέρασμα, το ένα είναι γεμάτο φουκαράδες, φτοχομπινέδες, γκομενάκια και πιτσιρίκια (κοινώς ο μέσος bronze-silver user του LOL) Και το άλλο έχει πιο ανταγωνιστικούς παίχτες. Εγώ προσωπικά το shooting game μου το προτιμώ με ρεαλιστική εικόνα και όχι καρτούν. Σίγουρα θέλει πολύ βελτίωση ακόμα αλλά με τον καιρό όλα θα γίνουν. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το PUBG είναι διαθέσιμο 1 χρόνο τώρα και το άλλο 6 μήνες, λογικό είναι να πάνε όλοι στο καινούριο, το φανταχτερό. Μόλις το βαρεθούν θα γυρίσουν στο PUBG.

• Confused 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, allen19m είπε

Το ένα είναι καρτούν που το παίζει ο κάθε low-end PC user και το άλλο θέλει το λιγότερο 200 ευρό για κάρτα γραφικών. Συμπέρασμα, το ένα είναι γεμάτο φουκαράδες, φτοχομπινέδες, γκομενάκια και πιτσιρίκια (κοινώς ο μέσος bronze-silver user του LOL) Και το άλλο έχει πιο ανταγωνιστικούς παίχτες. Εγώ προσωπικά το shooting game μου το προτιμώ με ρεαλιστική εικόνα και όχι καρτούν. Σίγουρα θέλει πολύ βελτίωση ακόμα αλλά με τον καιρό όλα θα γίνουν. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το PUBG είναι διαθέσιμο 1 χρόνο τώρα και το άλλο 6 μήνες, λογικό είναι να πάνε όλοι στο καινούριο, το φανταχτερό. Μόλις το βαρεθούν θα γυρίσουν στο PUBG.

είπε κ συνέχισε να παίζει fortnite.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, allen19m είπε

Δυσκολο γτ εκτος τα bugs/laggs γενικα ειναι κακοφτιαγμενο ειναι και τερμα βαρετο σε σχεση με το fortnite 

Ολο το game lootareis και καταληγεις να σε τρωει ο camper

Σχεδον οσους ρωταω γτ αφου εχουν pubg παιζουν fortnite μου λενε ακριβως αυτα τα πραγματα 

Οσο παει τοσο θα μεγαλωνει η ψαλιδα εδω θα ειμαστε και θα το δουμε 

trtttertr.jpg.dfc24a8351111abad5b86b274f4eccde.jpg

Επεξ/σία από gg i carry
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

είπε κ συνέχισε να παίζει fortnite.

χαχαχαχαχα όχι, όντως δεν το παίζω.

4 λεπτά πριν, gg i carry είπε

Δυσκολο γτ εκτος τα bugs/laggs γενικα ειναι κακοφτιαγμενο ειναι και τερμα βαρετο σε σχεση με το fortnite 

Ολο το game lootareis και καταληγεις να σε τρωει ο camper

Σχεδον οσους ρωταω γτ αφου εχουν pubg παιζουν fortnite μου λενε ακριβως αυτα τα πραγματα 

Οσο παει τοσο θα μεγαλωνει η ψαλιδα εδω θα ειμαστε και θα το δουμε 

Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει, αλλά πιστεύω είναι πιο πολύ ενθουσιασμένοι και παρασυρμένοι από τις μόδες οι περισσότεροι. Εξάλλου αυτοί που έχουν το PUBG όσο μαλάκες και να είναι δεν θα το αφήσουν να πεθάνει.

Επεξ/σία από allen19m
Δημοσ.

ναι, αυτο μολις διαβαζα τωρα στο reddit του UT4, σταματησε η αναπτυξη του επειδη η Epic επεσε με τα μουτρα στο Fortine. :(

Δημοσ.

εχω δωσει 30 ευρω για pubg επαιξα μερικες ωρες το ειδα καλο ειναι μπορει να ξαναπαιξω αλλα το fortnite δεν το αλλαζω! 

οταν θελω κατι ποιο ρεαλιστικο παιζω και λιγο cs! φτοχομπινες και εγω δεν πληρωνω για games...

Δημοσ.

Οποιος δίνει ποιό πολλά στους streamers παιρνει και τα views.... χτες το PUBG είχε 112.000 viewers και το Fortnite 130.000 viewers με έναν streamer να κάνει την διαφορά έχοντας 25.000 viewers. θέλω να πώ ότι αρκετοί δεν βλεπουν το παιχνίδι αλλα τον streamer οτι και αν παίζει αυτος.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, HellenicElite είπε

Όχι εννοώ ότι αγοράζει ένας πιτσιρικάς ένα account,και μετά πέφτουν τηλέφωνα για να το δανειστούν άλλοι πέντε φίλοι να το παίξουν. Έχουν δει τα μάτια μου τα άπειρα 😃🤣😃🤣

Και εγώ έχω αρκετούς φίλους που το κάνουν αυτό . 

Τα εχω παιξει και τα δυο . Το Pubg ειναι πολυ πιο καλο αλλα με παρεα . Το fortnite παιζετε και μονος σου ευχαριστα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...