sopas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Παιδιά, καλό είναι και το Fortnite αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Μιλάμε για παιχνίδια ρεαλισμού και επιβίωσης και είναι σαν κινούμενα σχέδια του 2008. ΤΟ PUBG είναι ουσιαστικά η τελειοποίηση του Η1Ζ1. Πήρε το concept και το έκανε όσο καλύτερο μπορούσε. Τυχόν προβλήματα συνδέονται κυρίως με την μηχανή γραφικών και ίσως μη φτιαχτούν και ποτέ όπως το κόβω. Πάντως σαν παιχνίδι είναι απλά εθιστικό και δεν είμαι κανένας καμένος, τα χω παίξει και τα τρία που αναφέρω.
PantKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) επεξα το φορτ δεν μου αρεσε..το θεωρω πιο ''ψευτικο'' μαλλον πιο ''παιδικο'' σε γραφικα απο το pubg. Ισως λογο ηλικιας (ειμαι 37).Αυτος ηταν και ο λογος που στα νιατα μου επελεξα το l2 απο το αντιστοιχο δεος του wow. Φυσικα η ηλικια μου δεν νομιζω να ειναι το targetgroup αυτων των παιχνιδιων γιαυτο και δεν ξερω κατα ποσο μετραει ουσιαστηκα η γνωμη μου. Μου την σπαει και οτι ο αλλος στην πρωτη σφαιρα μπορει και φτιαχνει την Τζαιαντ του Γιαγκου Δρακου για να προστατευτει (δεν ξερω αν αυτη η λειτουργεια υπαρχει και στο pubg το οποιο ακομα δεν το εχω παιξει αλλα απο βιντεο πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στα δικα μου ''θελω'') Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από PantKo 1 1
SakafliaC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μιας και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με battle roayale games μπορεί να μου πει κάποιος αν το H1Z1 είναι τόσο χειρότερο απ αυτά τα δύο? Εννοώ προηγήθηκε και των δύο αν θυμάμαι καλά και πήγαινε και αρκετά καλά στην αρχή. Τι παίχτηκε, το χουν εγκαταλείψει? Το χω πληρώσει γι αυτό ρωτάω
odypapa1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σοβαρά τώρα αν είσαι πάνω από 30 δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις Fortnite . Tα γραφικά του PUBG κανονικά πρέπει να τρέχουν και σε low end pc απλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν το όλο θέμα...Δεν έχει ούτε τα βασικά....Αγόρασα Pubg Χριστούγεννα λόγω ότι δεν είχα pc που να το σηκώνει κλείνει χρόνο από το beta και έχει μικρές αλλαγές. Πριν το update ήταν smooth τώρα για να ναι πρέπει να απενεργοποιήσεις το replay...Εν έτη 2018 είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορείς να το διαχειριστείς....Βρες τους καλύτερους developer πλήρωσε τους αδρά και κάνε την διαφορά...για αυτό και πληρώνουμε και 30 και 40 και 50 αν μας ζήταγαν. Επενδύστε τα κέρδη σας. Όπως επενδύουμε εμείς τον χρόνο μας! Να ανοίξουμε ένα θέμα τι θέλουμε στο PUBG. 13 λεπτά πριν, PantKo είπε επεξα το φορτ δεν μου αρεσε..το θεωρω πιο ''ψευτικο'' μαλλον πιο ''παιδικο'' σε γραφικα απο το pubg. Ισως λογο ηλικιας (ειμαι 37).Αυτος ηταν και ο λογος που στα νιατα μου επελεξα το l2 απο το αντιστοιχο δεος του wow. Φυσικα η ηλικια μου δεν νομιζω να ειναι το targetgroup αυτων των παιχνιδιων γιαυτο και δεν ξερω κατα ποσο μετραει ουσιαστηκα η γνωμη μου. Μου την σπαει και οτι ο αλλος στην πρωτη σφαιρα μπορει και φτιαχνει την Τζαιαντ του Γιαγκου Δρακου για να προστατευτει (δεν ξερω αν αυτη η λειτουργεια υπαρχει και στο pubg το οποιο ακομα δεν το εχω παιξει αλλα απο βιντεο πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στα δικα μου ''θελω'') PantKo για σένα που σαι κοντά στην ηλικία μου δοκίμασε το PUBG. Και γω L2 έπαιξα από WOW αλλά τα μετάνιωσα έπρεπε να παίξουμε wow παρόλο που έμοιαζε καρτουνίστικο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από odypapa1
Alani13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες τα πράγματα είναι απλά. Εγώ σα gamer θέλω γρήγορο, realtime action θέλω games του 10 λεπτου - 15 λεπτου Το fortnite η αλήθεια είναι κερδίζει σε όλους τους τομείς.. γρήγορο είναι, βαρετό δεν είναι, χτίζεις οπότε αν το έχεις καλά μπορεί και να γυρίσεις ένα χαμένο παιχνίδι. Γενικά έχει τα πάντα. Είναι free και έχει fast action scenes. Τέλος εδώ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Alani13 2
PantKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, odypapa1 είπε Σοβαρά τώρα αν είσαι πάνω από 30 δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις Fortnite . Tα γραφικά του PUBG κανονικά πρέπει να τρέχουν και σε low end pc απλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν το όλο θέμα...Δεν έχει ούτε τα βασικά....Αγόρασα Pubg Χριστούγεννα λόγω ότι δεν είχα pc που να το σηκώνει κλείνει χρόνο από το beta και έχει πολλές μικρές αλλαγές. Πριν το update ήταν smooth τώρα για να ναι πρέπει να απενεργοποιήσεις το replay...Εν έτη 2018 είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορείς να το διαχειριστείς....Βρες τους καλύτερους developer πλήρωσε τους αδρά και κάνε την διαφορά...για αυτό και πληρώνουμε και 30 και 40 και 50 αν μας ζήταγαν. Επενδύστε τα κέρδη σας. Όπως επενδύουμε εμείς τον χρόνο μας! Να ανοίξουμε ένα θέμα τι θέλουμε στο PUBG. PantKo για σένα που σαι κοντά στην ηλικία μου δοκίμασε το PUBG. Και γω L2 έπαιξα από WOW αλλά τα μετάνιωσα έπρεπε να παίξουμε wow παρόλο που έμοιαζε καρτουνίστικο. ποτε δεν ειναι αργα (σε οτι αφορα το wow)...Οσο για τα αλλα,βλεπω και σε αλλα παιχνιδια αυτη την κατασταση. Πχ αγορασα το dark and light που ειναι survival game και οι σερβερ δεν αντεχουν πανω απο 15 ατομα...λαγκαρει σαν τρελο και κλεινει τρελο χωρο στον δισκο.Ακομα και αν ειναι σε αλφα ακομα το θεωρω απαραδεκτο για ενα γκειμ. Το pubg σε λιγο καιρο που θα εχω pc που θα το ρολαρει σε καλο βαθμο,θα το δοκιμασω στανταρ.
NemeSis1990 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Alani13 είπε Παίδες τα πράγματα είναι απλά. Εγώ σα gamer θέλω γρήγορο, realtime action θέλω games του 10 λεπτου - 15 λεπτου Το fortnite η αλήθεια είναι κερδίζει σε όλους τους τομείς.. γρήγορο είναι, βαρετό δεν είναι, χτίζεις οπότε αν το έχεις καλά μπορεί και να γυρίσεις ένα χαμένο παιχνίδι. Γενικά έχει τα πάντα. Είναι free και έχει fast action scenes. Τέλος εδώ. Εγω παιζω pubg περιπου εχω συνολο 60 ωρες καιη καλητερη θεση που εχω παρει ειναι δευτερος. Το επιπεδο δυσκολιας ειναι πολυ μεγαλο, θελει συγκεντρωση και τουλαχιστον 30 λεπτα να εισαι σε ετοιμοτητα.
kilias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μάλλον είμαι ο πιο προβληματικός από όλους! Σε ηλικία 34 και εμένα δεν μου αρέσει η καρτούν φάση του fortnite, έχω αγοράσει PUBG και δεν το παίζω γιατί το pc μου δεν παίζει full ανάλυση... Οπότε η λύση μου είναι το Rules Of Survival που το κινητό το παίζει τέρμα και το ευχαριστιέμαι . Παίζω όποτε θέλω όπου θέλω και οι απαιτήσεις ακόμη και σε data τηλεφωνίας είναι ελάχιστες Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από kilias
odypapa1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, kilias είπε Εγώ μάλλον είμαι ο πιο προβληματικός από όλους! Σε ηλικία 34 και εμένα δεν μου αρέσει η καρτούν φάση του fortnite, έχω αγοράσει PUBG και δεν το παίζω γιατί το pc μου δεν παίζει full ανάλυση... Οπότε η λύση μου είναι το Rules Of Survival που το κινητό το παίζει τέρμα και το ευχαριστιέμαι . Παίζω όποτε θέλω όπου θέλω και οι απαιτήσεις ακόμη και σε data τηλεφωνίας είναι ελάχιστες Πίστεψε στο Pubg και το καλύτερο PC τον κόσμο να χεις με Low γραφικά παίζεις!!!!!!!
PantKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 δεν διαφωνω με τους λογους που παραθετεις.Απλα πιστευω οτι θα ηταν πιο ωραιο ενα παιχνιδι της ιδιας ιδεας σε γκειμπλει με τις ιδιες παροχες που γραφεις,σε γραφικα του στυλ battlefield 4.... 1
orgixmh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, PantKo είπε δεν διαφωνω με τους λογους που παραθετεις.Απλα πιστευω οτι θα ηταν πιο ωραιο ενα παιχνιδι της ιδιας ιδεας σε γκειμπλει με τις ιδιες παροχες που γραφεις,σε γραφικα του στυλ battlefield 4.... Γενικά το pupg έχει ομορφότερα γραφικά και αυτό είναι εμφανές. Τα αληθινά γραφικά όμως ζορίζουν αρκετά το μυαλό στην επεξεργασία μοτίβων και μετά από ώρες καταλήγεις με λίγο πονοκέφαλο
PantKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, orgixmh είπε Γενικά το pupg έχει ομορφότερα γραφικά και αυτό είναι εμφανές. Τα αληθινά γραφικά όμως ζορίζουν αρκετά το μυαλό στην επεξεργασία μοτίβων και μετά από ώρες καταλήγεις με λίγο πονοκέφαλο δεν θα κατσω ωρες στο pubg βρε για να κουραστω...μετα απο λιγο θα παω στο chalenger acc μου στο lol :')
orgixmh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, PantKo είπε δεν θα κατσω ωρες στο pubg βρε για να κουραστω...μετα απο λιγο θα παω στο chalenger acc μου στο lol :') Κοίτα, αν θες να τα πάμε καλά θα λες τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Βάση της τεκμηριωμένης έρευνας του φίλου allen14m με FX-8120 και FHD αποκλείετε να είσαι Chalenger, στην καλύτερη Silver. Για Challenger λογικά θέλεις 2 cpu xeon, quad sli gtx 1080 strix και 5k monitor. 30k pc δλδ.
SakafliaC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, orgixmh είπε 1) Free to play 2) Γραφικά που μετά από 10 ώρες gameplay δεν έχεις πονοκέφαλο 3) Building (Troll mode, trap mode, castle mode και γενικά ότι σχεδιάζει ο καθένας από σκάλες στον θεό μέχρι τούνελ με ύπουλες παγίδες) 4) Windows, Mac, PS4, XBox 5) Epic Games = UnrealEngine (O νοών νοείτω) 6) Support. Και όμως, free ναι free αλλά κάθε βδομάδα έχουμε fixes, νέα όπλα, updates, special events κ.α. Κατ αρχήν σου γράφω εντελώς φιλικά, κάνοντας διάλογο, απλά για να δεις ότι δεν είναι για όλους έτσι και αυτά που γράφεις είναι τελείως υποκειμενικά. Αν θέλεις πχ τη δική μου γνώμη σαν ουδέτερος και υποψήφιος παίχτης (δε γράφω αγοραστής μιας και το 1 είναι free) 1) δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω για κάτι που θα με κάνει να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο μου χρόνο. Πράγμα που ισχύει για πάρα πολλούς ανθρώπους. 2)Κοιτάζοντας τα και τα 2 στο twitch δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να σαι μεγαλύτερος από 5 χρονών και να προτιμάς τα γραφικά του Fortnite, μιλάμε για επιληψία.. 3)Επίσης υποκειμενικό, αλλά το building είναι απαίσιο και χαλάει μεγάλο μέρος του skill που χρειάζεται για να παίξεις καλά το game, πέρα απ το ότι είναι γελοίο σα σκέψη να χτίζεις ουρανοξύστη μ ένα αυτόματο στο χέρι απλά για να καμπερωθείς 4)δεν ενδιαφέρει τους χρήστες αυτό και εκτός αυτού το pubg απ ότι διάβασα στο άρθρο κυκλοφορεί ήδη σε pc και xbox και σύντομα στο ps4, άκυρο λοιπόν 5)συμφωνώ, πολύ δυνατό να χεις πίσω σου τόσο δυνατή εταιρεία 6)δεν έχω κάποιο απ τα δύο, απ ότι όλοι όμως λέτε ισχύει. Δε θα λεγα λοιπόν ότι το κατουράει όπως έγραψες, αντιθέτως για μένα αν διάλεγα κάποιο αυτό θα ταν σίγουρα το pubg. 2
Alani13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Εγω παιζω pubg περιπου εχω συνολο 60 ωρες καιη καλητερη θεση που εχω παρει ειναι δευτερος. Το επιπεδο δυσκολιας ειναι πολυ μεγαλο, θελει συγκεντρωση και τουλαχιστον 30 λεπτα να εισαι σε ετοιμοτητα. Οκ, διαφορετική αλλά σεβαστή άποψη. Στο pubg βγαίνω μέσα στη 5άδα σχετικά εύκολα. Στο fortnite όμως, αν ξέρεις να χτίζεις καλά, κάνεις την ανατροπή, που στο pubg δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις. + Ότι πλέον το επίπεδο δυσκολίας στο fortnite έχει ανέβει κατακόρυφα. Παλιά σε 40-50 ώρες gaming μέτραγες και 4-5 wins. Τώρα γίνεται αλλά πρέπει να έχεις πολύ καλό skillset (υπάρχουν πολλοί καλοί gamers) . Στο pubg η δυσκολία είναι ψιλοσταθερή. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Alani13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα