drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εχω βαλει μια αγγελια στο car.gr. Βρεθηκε ενας Αγγλός και θελει το αντικειμενο. Μου ζητησε αριθμο λογαριασμου . paypal. Πως γινεται η συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων ; paypal εχω, αλλα δεν εχω ξανακανει τετοια συναλλαγη.
kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, drapanakis είπε Εχω βαλει μια αγγελια στο car.gr. Βρεθηκε ενας Αγγλός και θελει το αντικειμενο. Μου ζητησε αριθμο λογαριασμου . paypal. Πως γινεται η συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων ; paypal εχω, αλλα δεν εχω ξανακανει τετοια συναλλαγη. Είσαι βέβαιος για τη συναλλαγή αυτή; Μπήκε από την Αγγλία στο car.gr και είναι "προσφορά" (όφελος) να το παραλάβει στη χώρα του ή απλά μένει Ελλάδα απλά μιλάει αγγλικά;
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, drapanakis είπε Εχω βαλει μια αγγελια στο car.gr. Βρεθηκε ενας Αγγλός και θελει το αντικειμενο. Μου ζητησε αριθμο λογαριασμου . paypal. Πως γινεται η συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων ; paypal εχω, αλλα δεν εχω ξανακανει τετοια συναλλαγη. Μακρια. Θα χάσεις το ειδος, δε θα πάρεις μια και ισως πληρωσεις και απο την τσέπη σου. Αν τωρα θες να μάθεις πως δουλευει η απάτη (για να τις αποφευγεις) διαβασε την παρακάτω θεματάρα του insomnia ή το επομενο βιντεο https://www.insomnia.gr/forums/topic/224089-προειδοποιήσεις-για-απάτες-μέσω-διαδικτύου/ https://www.youtube.com/watch?v=obtKqsAn0mk 1
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι χαζος, απλα ρωταω τη διαδικασια. Αν μεταφερει τα χρημτατα πρωτα, δεν ειναι ασφαλες ; I'm satisfied with the condition and price and also i will be paying the PayPal charges (3.9%) directly from my account. So you should send me your paypal email address if you have an account already, which is the email address you used in registeration or you can send me a paypal money request, so that i can proceed with the transfer. Once i complete the transfer i would contact my shipping and arrange for pick up, so that they can come for the pick up after you have gotten your money. I will need your home address and mobile phone number to arrange for the pick up.and here is my details below to show you that am seriously interested in your item Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα. 4 ώρες πριν, kormos είπε Είσαι βέβαιος για τη συναλλαγή αυτή; Μπήκε από την Αγγλία στο car.gr και είναι "προσφορά" (όφελος) να το παραλάβει στη χώρα του ή απλά μένει Ελλάδα απλά μιλάει αγγλικά; Πουλαω μια σελα ποδηλατου πολυ φτηνα ενω ειναι ακριβη. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από drapanakis
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, kanesaxo είπε ποιά σέλα, μήπως και κάνουμε δουλειά; Αυτη. Την εχω και στο Insomnia. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από drapanakis 1
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 44 minutes ago, drapanakis said: Δεν ειμαι χαζος, απλα ρωταω τη διαδικασια. Αν μεταφερει τα χρημτατα πρωτα, δεν ειναι ασφαλες ; I'm satisfied with the condition and price and also i will be paying the PayPal charges (3.9%) directly from my account. So you should send me your paypal email address if you have an account already, which is the email address you used in registeration or you can send me a paypal money request, so that i can proceed with the transfer. Once i complete the transfer i would contact my shipping and arrange for pick up, so that they can come for the pick up after you have gotten your money. I will need your home address and mobile phone number to arrange for the pick up.and here is my details below to show you that am seriously interested in your item Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα. Πουλαω μια σελα ποδηλατου πολυ φτηνα ενω ειναι ακριβη. Καταρχήν στο paypal μπορεί να σου κάνει dispute και να πάρει όλα τα χρήματα πίσω , ακόμη και 6 μήνες μετά την αγορά! Επίσης μπορεί να χρησιμοποιεί κλεμμένο λογαριασμό paypal. 1
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πως τοτε μπορει να γινει αγοραπωλησια χωρις απατη ; Τι να του προτεινω ;
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Να σε πληρώσει με Bitcoin πες του... μόνο μ'αυτό είσαι σίγουρος! 1
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Mα δε γινεται να μην υπαρχει ασφαλης διαδικασια αγορ/σεων.
phoenix67 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Φιλε κατα 100% ειναι απατη.Προσεχε. Εγω οταν βλεπω ενδιαφερον απο 'ξενους' δε μπαινω καν στο κοπο να απαντησω. Βεβαια εχθες τη πατησα απο 'ντοπιο',αλλα αυτο ηταν απο δικη μου βλακεια. 1
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 minute ago, drapanakis said: Mα δε γινεται να μην υπαρχει ασφαλης διαδικασια αγορ/σεων. Από Ελλάδα: Μετρητά ή κατάθεση σε λογαριασμό και από εξωτερικό μόνο με bitcoin είσαι σίγουρος 100% . Σε όλους τους άλλους τρόπους ... και ιδίως με paypal μπορεί να έχεις θέμα. 1
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ο τυπος μαλλον ειναι απατη. Αλλα γενικα ρωταω, ποια ειναι η ασφαλης διαδικασια ;Να το ανεβασω στο ΕΒΑΥ ; 1 λεπτό πριν, cambo99 είπε Από Ελλάδα: Μετρητά ή κατάθεση σε λογαριασμό και από εξωτερικό μόνο με bitcoin είσαι σίγουρος 100% . Σε όλους τους άλλους τρόπους ... και ιδίως με paypal μπορεί να έχεις θέμα. Νομιζα οτι αστειευοσουν πριν . πως δηλαδη με bitcoin ; Και μετα τι ; Πως θα τα μετατρεψω σε ευρω και τι ; Αγνοω τη διαδικασια.
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, drapanakis said: Ο τυπος μαλλον ειναι απατη. Αλλα γενικα ρωταω, ποια ειναι η ασφαλης διαδικασια ;Να το ανεβασω στο ΕΒΑΥ ; Νομιζα οτι αστειευοσουν πριν . πως δηλαδη με bitcoin ; Και μετα τι ; Πως θα τα μετατρεψω σε ευρω και τι ; Αγνοω τη διαδικασια. Σοβαρά μιλούσα! Μόνο με το bitcoin δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χάσεις και το προϊόν και τα λεφτά! Τώρα πως θα κάνεις τα bitcoin σε euro είναι άλλο θέμα μεγάλο, και με λίγο google θα βρεις άκρη. Δύσκολα θα βρεις όμως αγοραστή με bitcoin , διότι και αυτοί δεν ξέρουν αν εσύ είσαι απατεώνας! Οπότε καλύτερα κάνε υπομονή και περίμενε για αγοραστή από Ελλάδα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα