kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα για το τίποτα. ή ρισκάρεις και στέλνεις το προιόν (εφόσον δεν θες να αποδεχτείς την απόρριψη συναλλαγης που οι περισσότεροι είπαμε) ή ψάχνεις αγοραστές από Ελλάδα ΜΦΧ
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν του στελνω τιποτα. Απλα θελω να μαθω, επι ευκαιριας, ποια θα μπορουσε να ειναι μια τετοιου ειδους συνναλλαγη αγοραπωλησιας.
kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, drapanakis είπε Δεν του στελνω τιποτα. Απλα θελω να μαθω, επι ευκαιριας, ποια θα μπορουσε να ειναι μια τετοιου ειδους συνναλλαγη αγοραπωλησιας. Όπως ήδη προανέφεραν, δεν υπάρχει κάποιος άλλος ασφαλής τρόπος...
Blacktan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οτι ενας αγγλος θελει να αγορασει μια σελα ενος Ελληνα απο το car και να σε πληρωσει με paypal και να σου βαλει και το 4% του ppl fee και εσυ ασχολησε ακομη θα πρεπει να το κοιταξεις σοβαρα ... Αν μη τι αλλο και καλου κακου αποθηκευσε το τηλ του paypal in advance , οπως δεν ειχε φροντισει να κανει το αλλο παλικαρι στο διπλα νημα , για να μην χανεις χρονο .. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Blacktan
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, drapanakis είπε Δεν ειμαι χαζος, απλα ρωταω τη διαδικασια. Αν μεταφερει τα χρημτατα πρωτα, δεν ειναι ασφαλες ; I'm satisfied with the condition and price and also i will be paying the PayPal charges (3.9%) directly from my account. So you should send me your paypal email address if you have an account already, which is the email address you used in registeration or you can send me a paypal money request, so that i can proceed with the transfer. Once i complete the transfer i would contact my shipping and arrange for pick up, so that they can come for the pick up after you have gotten your money. I will need your home address and mobile phone number to arrange for the pick up.and here is my details below to show you that am seriously interested in your item Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα. Πουλαω μια σελα ποδηλατου πολυ φτηνα ενω ειναι ακριβη. Αρα λες οτι εισαι ενημερωμένος για τη νιγηριανή απατη και το ερώτημα σου ειναι καθαρά πως μπορεί να σταλει money μεταξύ ιδιωτών στο paypal. Σωστά; Συνοπτικά: Μου δινεις το email που χρησιμοποιεις στο paypal, πχ drpas @ kapoiomail gr Εγω κάνω login στο δικό μου paypal (εστω ειμαι ο isay @ allomail gr και λεω οτι θελω να στειλω 100 ευρω στον drpas @ kapoiomail gr Τοτε το paypal θα τραβήξει απο το λογαριασμο μου 100 ευρω, θα κρατήσει (περιπου) 4 και τα υπολοιπα 96 θα εμφανιστουν απευθειας στο balance σου στο paypal. Αυτα εμφανιζονται αμέσως και σαν αποστολεας φαινεται ο isay @ allomail gr Τελος διαδικασίας Παλιοτερα υπήρχε και μια ακομα υποκατηγορία, (που δεν ξέρω αν υπάρχει ακομα) που λεγονταν friends and family οπου υπο καποιους περιορισμους μπορουσες να στειλεις 100 και ο αλλος να λαβει 100 γιατι ήταν friend or family. Εκει ομως δεν ειχες καμια προστασια. Με το που εφευγαν τελος. 1
drapanakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ωραια. Και με αυτη τη μεθοδο, που μπορει να παει στραβα η δουλεια ; Γιατι ειποε πιο πανω ο φιλος, οτι μπορει να παρει τα χρηματα πισω σε διαστημα 6 μηνων. Μαλλον ισχυριζομενος οτι το προιον δεν ηταν οκ.
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τωρα ρωτάς γενικά ή σε σχέση με το email που ελαβες για τον Αγγλο, κλπ κλπ; Αν το πρώτο, τοτε αν αφορά προιόν και οχι υπηρεσία εσυ δεν εχεις αποδεικτικά στοιχεία για προτερη καλη λειτουργία και ορθη αποστολή με καλή συσκευασία ο συναλλασόμενος αγοραστης μπορει προσκομιζοντας στο paypal απτές αποδειξεις οτι δεν του εστειλες αυτο που του πουλησες ή δεν ήταν οπως της περιγραφης να αξιώσει επιστροφή και το paypal να τον δικαιώσει. Αυτό κάνουμε οταν αγοράζουμε απο ebay/κινεζομάγαζα, ώστε αν το ειδος δεν ερθει ή ειναι χαλασμένο και ο πωλητης/μαγαζι δεν μας εξυπηρετήσει, παιρνουμε τα λεφτά μας απο το paypal. Γενικά google λιγο για το τι ειναι το paypal και πως δουλευει στις αγορες. Θα βρεις πολύ υλικό.
Billator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, drapanakis είπε Ωραια. Και με αυτη τη μεθοδο, που μπορει να παει στραβα η δουλεια ; Γιατι ειποε πιο πανω ο φιλος, οτι μπορει να παρει τα χρηματα πισω σε διαστημα 6 μηνων. Μαλλον ισχυριζομενος οτι το προιον δεν ηταν οκ. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για το πως λειτουργεί η paypal. Είτε στα Ελληνικά είτε στα αγγλικα. Έχεις paypal χωρίς να γνωρίζεις τίποτα για αυτήν, αφιέρωσε λίγο χρόνο γιατί όσες απαντήσεις και αν σου δώσουν τα παιδιά πάλι θα έχεις κενά στο πως λειτουργεί. Δεν στο λέω ειρωνικά ούτε τίποτα, καλό είναι να γνωρίζουμε επακριβώς σε τι γραφόμαστε και χρησιμοποιούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα