Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα για να ρωτήσω πια υπηρεσία μεταφορών είναι και η καλύτερη βάσει τιμολόγιο, εξυπηρέτηση, αν αφήνει τον παραλήπτη να τσεκάρει το δέμα πριν το πάρει (σε περίπτωση αντικαταβολής) χρόνος παράδοσης κ.ο.κ. Έχω ψάξει ήδη στο φόρουμ για σχετικά θέματα και η γνώμη που έχω σχηματίσει από εμπειρίες άλλων φυσικά είναι ο,τι ελτά courier = αργά και φθηνά , acs = γρήγορα αλλά μανίκι στην τιμή και έχω δει πολλούς να θάβουν γενική. Θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες ωστόσο αν γίνεται από εμπειρίες δικές σας ή φίλων και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. Το ο,τι ήταν κάτι καλό δεν σημαίνει ο,τι είναι ακόμα. Μιλώντας πάντα για courier και όχι απλά παραλαβή από κατάστημα (νομίζω το courier ανεβάζει την τιμή)

Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που λες για έλεγχο στο δέμα κανείς δεν το επιτρέπει επίσημα, κατά τα άλλα είναι μάλλον θέμα περιοχής. Δεν υπάρχει συνολικά καλύτερη εταιρεία δηλαδή.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, konilakis είπε

ν αφήνει τον παραλήπτη να τσεκάρει το δέμα πριν το πάρει

Παρανομο,τελεια.

4 ώρες πριν, konilakis είπε

πια υπηρεσία μεταφορών είναι και η καλύτερη βάσει τιμολόγιο, εξυπηρέτηση

Σε καθε περιοχη ειναι αλλη η "καλυτερη",καθως το καθε υποκαταστημα κανει οτι του κατεβει.

Επισης οι εταιριες κουριερ ειναι ενα επαγγελμα που ενα ατομο μονο του ( ο διανομεας δλδ ) μπορει να καταστρεφει τη φημη μιας ολοκληρης εταιριας.

Φαντασου να πινουν καφε 2 ατομα,που τις διευθυνσεις του καθενος εξυπηρετει διαφορετικος κουριερ της ιδιας εταιριας.Σκεψου ποσο διαφορετικα σχολια θα εχει να κανει ο καθε ενας για την εταιρια εαν ο κουριερ της Χ περιοχης ειναι χαλιας και ο κουριερ της Ψ περιοχης ειναι αστερι.
Κατι ακομα,το εγραψα σε διπλανο νημα και το γραφω και εδω,food for thought.

Θα ηθελα να τονισω κατι που ισως δεν εχετε φανταστει.

Σε περιπτωση που εχετε αδικησει ή ενοχλησει καποιον στην πολυκατοικια  και ξερετε πολυ καλα τι εννοω καθως τα διαβαζουμε καθε μερα εδω μεσα,να υπολογιζετε σαν αντιποινα οτι σας ξεκολλανε τα χαρτακια και τα πετανε.

Εγω προσωπικα εχω ξεκολλησει μεχρι και χαρτακια με το επωνυμο απο  τα κουδουνια απο ατομα που με εχουν ενοχλησει η δε με εχουν σεβαστει.

Το ειχα υποθεσει οτι καποιος ξεκολλαει τα χαρτακια,οταν σαν κουριερ αφηνα χαρτακι και μετα επαιρνε ο πελατης τηλεφωνο να παραπονεθει και να πει οτι δε βρηκε χαρτακι.

Αλλο να το λες σε καποιον που δεν ηταν εκει,αλλα να το λενε σε εμενα που ξερω οτι το κολλησα τοτε κατι δεν παει καλα.

Ετσι λοιπον,οταν εκανα παρατηρηση σε μια τυπισσα που δεν ειχε κουδουνι και δεν την εβρισκα ουτε στο τηλ,εκεινη μου απαντησε οτι βαζει χαρτακι με το ονομα και το ξεκολλανε.

Εκει καπου καταλαβα οτι αν εισαι σκατας θα εχεις και αναλογα αντιποινα.Να τονισω οτι η συγκεκριμενη κυρια ειχε κανει πολλες φορες φασαρια επειδη δεν παραδιδαμε τα δεματα,ασχετως που δεν ειχε ονομα το κουδουνι και δεν απαντουσε ποτε στο τηλ.Υποθετω οτι θα ηταν σκατα στο φερσιμο και στους υπολοιπους τομεις της ζωης της.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Αυτό που λες για έλεγχο στο δέμα κανείς δεν το επιτρέπει επίσημα, κατά τα άλλα είναι μάλλον θέμα περιοχής. Δεν υπάρχει συνολικά καλύτερη εταιρεία δηλαδή.

28 λεπτά πριν, webparts είπε

Παρανομο,τελεια.

Σε καθε περιοχη ειναι αλλη η "καλυτερη",καθως το καθε υποκαταστημα κανει οτι του κατεβει.

Επισης οι εταιριες κουριερ ειναι ενα επαγγελμα που ενα ατομο μονο του ( ο διανομεας δλδ ) μπορει να καταστρεφει τη φημη μιας ολοκληρης εταιριας.

Φαντασου να πινουν καφε 2 ατομα,που τις διευθυνσεις του καθενος εξυπηρετει διαφορετικος κουριερ της ιδιας εταιριας.Σκεψου ποσο διαφορετικα σχολια θα εχει να κανει ο καθε ενας για την εταιρια εαν ο κουριερ της Χ περιοχης ειναι χαλιας και ο κουριερ της Ψ περιοχης ειναι αστερι.
Κατι ακομα,το εγραψα σε διπλανο νημα και το γραφω και εδω,food for thought.

Θα ηθελα να τονισω κατι που ισως δεν εχετε φανταστει.

Σε περιπτωση που εχετε αδικησει ή ενοχλησει καποιον στην πολυκατοικια  και ξερετε πολυ καλα τι εννοω καθως τα διαβαζουμε καθε μερα εδω μεσα,να υπολογιζετε σαν αντιποινα οτι σας ξεκολλανε τα χαρτακια και τα πετανε.

Εγω προσωπικα εχω ξεκολλησει μεχρι και χαρτακια με το επωνυμο απο  τα κουδουνια απο ατομα που με εχουν ενοχλησει η δε με εχουν σεβαστει.

Το ειχα υποθεσει οτι καποιος ξεκολλαει τα χαρτακια,οταν σαν κουριερ αφηνα χαρτακι και μετα επαιρνε ο πελατης τηλεφωνο να παραπονεθει και να πει οτι δε βρηκε χαρτακι.

Αλλο να το λες σε καποιον που δεν ηταν εκει,αλλα να το λενε σε εμενα που ξερω οτι το κολλησα τοτε κατι δεν παει καλα.

Ετσι λοιπον,οταν εκανα παρατηρηση σε μια τυπισσα που δεν ειχε κουδουνι και δεν την εβρισκα ουτε στο τηλ,εκεινη μου απαντησε οτι βαζει χαρτακι με το ονομα και το ξεκολλανε.

Εκει καπου καταλαβα οτι αν εισαι σκατας θα εχεις και αναλογα αντιποινα.Να τονισω οτι η συγκεκριμενη κυρια ειχε κανει πολλες φορες φασαρια επειδη δεν παραδιδαμε τα δεματα,ασχετως που δεν ειχε ονομα το κουδουνι και δεν απαντουσε ποτε στο τηλ.Υποθετω οτι θα ηταν σκατα στο φερσιμο και στους υπολοιπους τομεις της ζωης της.

Δεν το επιτρέπει και ίσως ναι είναι παράνομο αν και έχω ακούσει πως συμβαίνει κάτι που κατά την γνώμη μου είναι κάτι καλό. Όπως και εγώ θα ήθελα να δω τι παίρνω έτσι θα ήθελα να δει και ο άλλος τι του στέλνω εγώ. Όσο για τους κούριερ δεν το είχα ψιλοσκεφτεί έτσι για να πώ την αλήθεια. Περισσότερο σαν, παραλαμβάνει δέμα Δευτέρα, Δευτέρα πρέπει να παραδοθεί το αργότερο Τρίτη αν βάλουμε και φόρτο εργασίας μέσα. Τώρα για τα υπόλοιπα λογικό είναι αν φέρεσαι χάλια, χάλια θα σου φερθούν απλά τα πράγματα. Αλλά σε σημείο να "χάσει" κάποιος κάποιο δέμα μήπως είναι λίγο too much? 

Επεξ/σία από konilakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, konilakis είπε

Αλλά σε σημείο να "χάσει" κάποιος κάποιο δέμα μήπως είναι λίγο too much? 

Δε χανει δεμα,απλα τραβαει ολη αυτη την ταλαιπωρια ο σκατας.

Εγω και σε πελατες αλλα και σε ατομα της γειτονιας που ενοχλουσαν πηγαινα και εβγαζα τα ονοματα απο τα κουδουνια,η στους δευτερους επαιρνα τα απων σημειωματα.

Για να καταλαβεις,ειχα 15  συγκεκριμενους πελατες ( ολες γυναικες ) που ηταν οτι να'ναι,τους πηγαινα το δεμα ή δεν ειχαν λεφτα να το πληρωσουν και μου ελεγαν να το ξαναπαω μετα,ή ειχαν αλλαξει γνωμη και το εστελναν πισω,ή πολυ απλα δεν τις εβρισκα επειδη αλλαξαν γνωμη.Τονιζω το ολες γυναικες γτ το70% των δεματων ηταν γυναικεια ( και συνηθως αχρηστα ) προιοντα.

Επειδη λοιπον αναμεσα στα αχρηστα δεματα ειχα επισης δεματα και επιστολες που ηταν πραγματικα σημαντικα,για να μην χανω χρονο με τις πατσαβουρες εβγαζα το ονομα απο το  κουδουνι,χρεωνομουν το δεμα  στο γραφειο και δεν το επαιρνα καν μαζι.Οταν επεστρεφα τα δικαιολογουσα ολα ως "Απων σημειωματα-Κουδουνι χωρις ονομα"και εστελνα sms.
Οταν οι σαυρες επαιρνα τηλεφωνο στο γραφειο να παραπονεθουν τους λεγαν οτι περασε ο κουριερ και δεν βρηκε ονομα στο κουδουνι.
Αφου ζητουσαν να τους τα ξαναπαμε παλι και ετρωγαν το ακυρο,οι πιο πολλες ερχοντουσαν να τα παρουν. 

Φυσικα αυτο γινοταν σε συγκεκριμενες τυπισσες που μας απασχολουσαν χωρις λογο.
Αν μπορουσα να σας δειξω ποσα δεματα εμεναν στα αζητητα καθε 2-3 μερες και τελικα γυρνουσαν πισω δε θα το πιστευατε.

Και ολα ηταν παπουτσια,πεδιλακια,βρακακια,@@κια και μαγιω.

40 λεπτά πριν, konilakis είπε

Δεν το επιτρέπει και ίσως ναι είναι παράνομο αν και έχω ακούσει πως συμβαίνει κάτι που κατά την γνώμη μου είναι κάτι καλό.

Φαντασου εσυ να δωσεις εντολη να ανοιχθει στο υποκαταστημα που το παραδιδεις,το υποκαταστημα να το δεχθει  και το υποκαταστημα που το παραλαμβανει να μη δεχθει την εντολη.
Εκει δε θα χασετε ολοι;

Επεξ/σία από webparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...