Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

μια χαρα διετη προσφερει η apple στην ελλαδα, απλα σου δινει μια τυπική αίτηση να συμπληρωσεις το δευτερο χρόνο για να καλυφθείς... το εχω κανει 2 φορες, μια για εμενα σε ενα 5αρι και μια για macbook σε ενα φιλο που του ειχε χαλασει η καρτα γραφικών

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για την αίτηση, ήξερα ότι με λίγη πίεση στην infoquest το δεχόταν, αλλά η πρώτη αντίδραση πάντα είναι ένας χρόνος. Άρα πιστεύω ότι η πλειοψηφία έχει μείνει η σ'αυτό.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για την αίτηση, ήξερα ότι με λίγη πίεση στην infoquest το δεχόταν, αλλά η πρώτη αντίδραση πάντα είναι ένας χρόνος. Άρα πιστεύω ότι η πλειοψηφία έχει μείνει η σ'αυτό.

η Infoquest σου τη δινει την αίτηση απευθείας!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό! Άντε να αλλάξουν τακτική και τα μαγαζιά τώρα που λένε ένα χρόνο! (Λογικά τους συμφέρει για να πουλάνε και έξτρα εγγυήσεις κλπ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Πολύ καλό! Άντε να αλλάξουν τακτική και τα μαγαζιά τώρα που λένε ένα χρόνο! (Λογικά τους συμφέρει για να πουλάνε και έξτρα εγγυήσεις κλπ). 

δε σου παρεχει το μαγαζι την εγγυηση αλλα η apple, οποτε ποιος ο λογος να παε στο μαγαζι αφου και αυτοί στην Infoquest θα το στείλουν..; μονο χρόνο θα χασεις και εκει που η Infoquest μεσα σε 48 ωρες εχει κανει αντικατασταση μαζι με το πηγαινε ελα του καταστηματος θα φας μια εβδομαδα

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος πάει εκεί που το πήρε, του λένε έληξε η εγγύηση γιατί πέρασε ο χρόνος και απλά το δέχεται. 

Μη σου πω ότι ο ένας χρόνος που λένε είναι και καλή δικαιολογία για να πουλήσουν δικές τους εγγυήσεις και ασφάλειες...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Εγώ συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος πάει εκεί που το πήρε, του λένε έληξε η εγγύηση γιατί πέρασε ο χρόνος και απλά το δέχεται. 

Μη σου πω ότι ο ένας χρόνος που λένε είναι και καλή δικαιολογία για να πουλήσουν δικές τους εγγυήσεις και ασφάλειες...

Αυτό με τις ασφάλειες έχει παρά γίνει.. Πας να πάρεις οτιδήποτε και σου πρήζουν τα συκώτια για ασφάλεια 80 ευρώ. Βρε ΔΕΝ θέλω λέμε… και συνεχίζουν σα να μην το άκουσαν καν.

Δημοσ.

παρεπιμπτόντως και στα ΗΡ (τουλαχιστον ετσι εγινε στο δικο μου Probook) αν παρεις τηλ μολις το παρεις στην ελληνικη αντιπροσωπεια και τους πεις για 2 χρόνια ασφαλιση λογω ΕΕ κλπ σου περνανε διετη στο σειριακό σου...

αν και ποτε δε χρειαστηκα σερβις σε ΗΡ όλα μεχρι τωρα μου βγηκαν σκυλια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Αυτό με τις ασφάλειες έχει παρά γίνει.. Πας να πάρεις οτιδήποτε και σου πρήζουν τα συκώτια για ασφάλεια 80 ευρώ. Βρε ΔΕΝ θέλω λέμε… και συνεχίζουν σα να μην το άκουσαν καν.

Εξαρταται το προιον... 

Πηρα iPad pro απο τα Public και εβαλα και την extra εγγυηση τους (SafetyNET) με 69€.

Ευτυχως γιατι εσπασε η οθονη του iPad και μου το εφτιαξαν τσαμπα..

Γλυτωσα το 300 περιπου που εχει η επισκευη... 

Ρισκο ειναι αλλα εαν σου κατσει ...

Το ιδιο μου εχει τυχει και με ηλεκτρικη σκουπα απο Κωτσοβολο ξαφνικα σταματησε να δουλευει και μου την αλλαξαν αμεσως 3,5 χρονια μετα...

Τωρα πχ σε iphone SE που ηθελαν 80€ δεν εβαλα εξτρα εγγυηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...