Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ του you.gr, του e-shop και του πλαίσιο ποιο θα επιλέγατε να κάνετε αγορά και γιατί..;;;; Όποιος θέλει να πει την εμπειρία του αν έχει ψωνίσει από αυτά τα eshops..!!!

Δημοσ.

εξαρταται απο διαφορα. Το e-shop δεν χρεώνει μεταφορικά και εχει συνήθως ίδια προιόντα σε χαμηλότερες τιμές, το you εχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα (Infoquest), το πλαίσιο...ειναι το πλαίσιο και το αποφεύγω απο οταν ήμουν στην σχολή (1997-1999) γιατι ήταν λαμόγια :P Άκουγες τις μύριες όσες δικαιολογίες για να μην καλύψουν εγγύηση. Απο τότε έριξα μαύρο και τα τελευταία 10 χρόνια εχω αγοράσει 2-3 φορές windows γιατι δεν έβρισκα αλλού και κάτι ψιλά είδη γραφείου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Μεταξύ του you.gr, του e-shop και του πλαίσιο ποιο θα επιλέγατε να κάνετε αγορά και γιατί..;;;; Όποιος θέλει να πει την εμπειρία του αν έχει ψωνίσει από αυτά τα eshops..!!!

Η δική σου ποια είναι;

Θες κάτι συγκεκριμένο προϊόν να αγοράσεις;

Δημοσ.

Και με του eshop την εγγύηση πολλά παιδιά έχουν θέμα. Ωστόσο αν είσαι κοντά σε φυσικό μαγαζί του γλυτώνεις χρόνο και χρήμα από την παράδοση της παραγγελίας. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Ένα σκληρό δίσκο..!!!! Έχω μπερδευτεί από τις κριτικές που έχω διαβάσει...!!

Αν πιάσουμε το κομμάτι της εγγύησης....καήκαμε! Θα συζητάμε ημέρες :)

Τι χρήση θες να κάνεις με το δίσκο; Έχεις δει κάποιον; Οι κριτικές γενικά (προσωπικά δεν τις λαμβάνω και τόσο υπόψιν μου) είναι πάντα αντικειμενικές με βάση τα κριτήρια και χρήση του κάθε χρήστη. :)

Δημοσ.

Καλό είναι να διαβάζεις κριτικές και από ιστοσελίδες του εξωτερικού. ΄Σύγκρινε τιμές άλλο Εshop δεν το έχει ; Από Εshop ακούς και άσχημα και καλά λόγια..Μάλλον προς you.gr σε βλέπω.

Δημοσ.

Και τα τρία αυτά e-shop έχουν το ίδιο προιόν και οι τιμές είναι ίδιες αλλά αυτή  στο πλαίσιο να είναι λίγο πιο ακριβή. Αλλά βλέπω ότι όλοι συμφωνούν για το you.gr. Δυστυχώς είμαι σε νησί και δεν έχω πολλές επιλογές για αγορά από  φυσικό μαγαζί  και επιπλέον οι τιμές από τα 3 eshop είναι καλύτερες από ότι στα καταστήματα..!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...