becoming_I Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δοκίμασες το OpenDNS; Αν βάλεις στις ρυθμίσεις του Router τα νούμερα του Family Shield θα είσαι Οκ.
neggo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, becoming_I είπε Δοκίμασες το OpenDNS; Αν βάλεις στις ρυθμίσεις του Router τα νούμερα του Family Shield θα είσαι Οκ. Έχω αποκλείσει κάποιες σελίδες μέσω του ρούτερ. απλά με ενδιαφέρει η ανακατεύθυνση.
neggo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανένας Χριστιανός να δώσει τα φώτα του; Έστω και Βουδιστής, τερματοφύλακας ή περιπτεράς; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από neggo
mpentenis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Σε router απο provider δεν εχω δει να γίνεται κάτι τετοιο, δεν το εχω ψάξει κιολας αλλά κάτι θα είχε πάρει το μάτι μου
kormos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Με δωρεάν δύσκολο να μπορείς να κάνεις ενέργεις που κάνουν οι "pro"
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, neggo είπε Κανένας Χριστιανός να δώσει τα φώτα του; Έστω και Βουδιστής, τερματοφύλακας ή περιπτεράς; Δεν γίνεται αυτό που θες με το μόντεμ του ΟΤΕ.
kormos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν γίνεται αυτό που θες με το μόντεμ του ΟΤΕ. Spoiler
neggo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν γίνεται αυτό που θες με το μόντεμ του ΟΤΕ. Αλλά;
mpentenis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Αλλά, πρεπει να αγοράσεις και όπως είπες δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις... Απο το πρώτο μου post το ανέφερα αν ξαναδείς! Προσωπικά διαχείριση της γραμμής κάνω με mikrotik αλλά θέλει "χερια" και διάβασμα ή το παίρνεις με ενα config έτοιμο, με το ανάλογο κόστος. Παρόλα αυτά, οτι πληρώσεις θα πάρεις, άλλο zte άλλο mikrotik! 1
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το πως γίνεται εξαρτάτε από το router σου. Στο δικό μου για παράδειγμα έχει ρύθμιση για access policy->block specific sites. Μπες στο admin interface του router σου και βλέπεις. Αν δεν γίνεται με αυτό που έχεις από τον provider σου αγοράζεις ένα που σου κάνει την δουλειά (30 ~ 40 Euros) και το βάζεις μεταξύ του τοπικού δικτύου και του router/modem του provider σου. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από ajaxmonkey4hire
neggo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, ajaxmonkey4hire είπε το πως γίνεται εξαρτάτε από το router σου. Στο δικό μου για παράδειγμα έχει ρύθμιση για access policy->block specific sites. Μπες στο admin interface του router σου και βλέπεις. Αν δεν γίνεται με αυτό που έχεις από τον provider σου αγοράζεις ένα που σου κάνει την δουλειά (30 ~ 40 Euros) και το βάζεις μεταξύ του τοπικού δικτύου και του router/modem του provider σου. Ρωτάω για ανακατεύθυνση και όχι μπλοκάρισμα γιατί το έχω κάνει αυτο.
mikrotikzante Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 γινεται με mikrotik router. μπορω να σε βοηθησω αν θελεις...
Salvation81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ρε που φτασαμε, να δουν να θελουν τσοντες τα παιδια η οι συζυγοι και να μην τους αφηνουν........Κινα βρισκομαστε; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα