Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Δοκίμασες το OpenDNS; Αν βάλεις στις ρυθμίσεις του Router τα νούμερα του Family Shield θα είσαι Οκ.

Έχω αποκλείσει κάποιες σελίδες μέσω του ρούτερ. απλά με ενδιαφέρει η ανακατεύθυνση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένας Χριστιανός να δώσει τα φώτα του; Έστω και  Βουδιστής, τερματοφύλακας ή περιπτεράς; :cry:

Επεξ/σία από neggo
Δημοσ.

Σε router απο provider δεν εχω δει να γίνεται κάτι τετοιο, δεν το εχω ψάξει κιολας αλλά κάτι θα είχε πάρει το μάτι μου

Δημοσ.
14 ώρες πριν, neggo είπε

Κανένας Χριστιανός να δώσει τα φώτα του; Έστω και  Βουδιστής, τερματοφύλακας ή περιπτεράς; :cry:

Δεν γίνεται αυτό που θες με το μόντεμ του ΟΤΕ. 

Δημοσ.

Αλλά, πρεπει να αγοράσεις και όπως είπες δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις... Απο το πρώτο μου post το ανέφερα αν ξαναδείς! Προσωπικά διαχείριση της γραμμής κάνω με mikrotik αλλά θέλει "χερια" και διάβασμα ή το παίρνεις με ενα config έτοιμο, με το ανάλογο κόστος. Παρόλα αυτά, οτι πληρώσεις θα πάρεις, άλλο zte άλλο mikrotik!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πως γίνεται εξαρτάτε από το router σου. Στο δικό μου για παράδειγμα έχει ρύθμιση για access policy->block specific sites.

Μπες στο admin interface του router σου και βλέπεις. Αν δεν γίνεται με αυτό που έχεις από τον provider σου αγοράζεις ένα που σου κάνει την δουλειά (30 ~ 40 Euros) και το βάζεις μεταξύ του τοπικού δικτύου και του router/modem του provider σου.

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ajaxmonkey4hire είπε

το πως γίνεται εξαρτάτε από το router σου. Στο δικό μου για παράδειγμα έχει ρύθμιση για access policy->block specific sites.

Μπες στο admin interface του router σου και βλέπεις. Αν δεν γίνεται με αυτό που έχεις από τον provider σου αγοράζεις ένα που σου κάνει την δουλειά (30 ~ 40 Euros) και το βάζεις μεταξύ του τοπικού δικτύου και του router/modem του provider σου.

Ρωτάω για ανακατεύθυνση και όχι μπλοκάρισμα γιατί το έχω κάνει αυτο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ρε που φτασαμε, να δουν να θελουν τσοντες τα παιδια η οι συζυγοι και να μην τους αφηνουν........Κινα βρισκομαστε; :P

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...