Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εκανα Instagram και δεν μπορώ να βρω το εξής, ψάχνω στη σελίδα και δεν to βρίσκω πουθενά.

Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα στους followers δηλαδή σε αυτούς που ακολουθώ και με ακολουθούν ενώ άκουσα ότι γίνεται

Μπορείτε να μου πείτε πως με ποιο τρόπο ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνεις στο προφίλ του και πατας εκεί που λέει στείλτε μήνυμα. (το μήνυμα αυτό είναι προσωπικό και δεν το βλέπουν άλλοι) 

Όταν σου στέλνει κάποιος μήνυμα, θα το δεις πάνω πάνω δεξιά σε ένα εικονίδιο που μοιάζει με σαΐτα. 

Μέσα στο δικό σου προφίλ πάνω πάνω θα δεις που λέει ακόλουθοι + ακολουθούν. Εκεί θα βρεις αυτόν που θες να μπεις στο προφίλ του να στείλεις μήνυμα. Για να μπεις στο προφίλ σου πατας κάτω δεξιά το ανθρωπάκι. 

Επεξ/σία από lek88
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε

Σορρυ που επαναφερω το θεμα αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια επιλογη σε εμενα τι σκατα να κανω ?

Τι θες να κάνεις;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fabricated είπε

Τι θες να κάνεις;

Θελω να στειλω μηνυμα αλλα δεν υπαρχει αυτη η η επιλογη πουθενα . Επισης ουτε το εικονιδιο πανω δεξια με τις ειδοποιησεις των μηνυματων που μου εχουν στειλει. Τι πρεπει να κανω ; Μηπως κατι για να το ενεργοποιησω ; Δεν ξερω αληθεια 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε

Θελω να στειλω μηνυμα αλλα δεν υπαρχει αυτη η η επιλογη πουθενα . Επισης ουτε το εικονιδιο πανω δεξια με τις ειδοποιησεις των μηνυματων που μου εχουν στειλει. Τι πρεπει να κανω ; Μηπως κατι για να το ενεργοποιησω ; Δεν ξερω αληθεια 

Ανέβασε ένα screen γιατί δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...