gtr4460 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά εκανα Instagram και δεν μπορώ να βρω το εξής, ψάχνω στη σελίδα και δεν to βρίσκω πουθενά. Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα στους followers δηλαδή σε αυτούς που ακολουθώ και με ακολουθούν ενώ άκουσα ότι γίνεται Μπορείτε να μου πείτε πως με ποιο τρόπο ευχαριστώ 1
Kostasspil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μαζικά σε όλους εννοείς? Η γενικα σε καποιον?
lek88 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαίνεις στο προφίλ του και πατας εκεί που λέει στείλτε μήνυμα. (το μήνυμα αυτό είναι προσωπικό και δεν το βλέπουν άλλοι) Όταν σου στέλνει κάποιος μήνυμα, θα το δεις πάνω πάνω δεξιά σε ένα εικονίδιο που μοιάζει με σαΐτα. Μέσα στο δικό σου προφίλ πάνω πάνω θα δεις που λέει ακόλουθοι + ακολουθούν. Εκεί θα βρεις αυτόν που θες να μπεις στο προφίλ του να στείλεις μήνυμα. Για να μπεις στο προφίλ σου πατας κάτω δεξιά το ανθρωπάκι. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από lek88
Fabricated Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Επίσης μπορείς να στείλεις μήνυμα σε όλους όσους έχουν ανοιχτό προφίλ ανεξάρτητα αν σε ακολουθούν πίσω
Mikaela 200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Σορρυ που επαναφερω το θεμα αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια επιλογη σε εμενα τι σκατα να κανω ?
Fabricated Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε Σορρυ που επαναφερω το θεμα αλλα δεν υπαρχει καμια τετοια επιλογη σε εμενα τι σκατα να κανω ? Τι θες να κάνεις;
Mikaela 200 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Fabricated είπε Τι θες να κάνεις; Θελω να στειλω μηνυμα αλλα δεν υπαρχει αυτη η η επιλογη πουθενα . Επισης ουτε το εικονιδιο πανω δεξια με τις ειδοποιησεις των μηνυματων που μου εχουν στειλει. Τι πρεπει να κανω ; Μηπως κατι για να το ενεργοποιησω ; Δεν ξερω αληθεια
Fabricated Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Mikaela 200 είπε Θελω να στειλω μηνυμα αλλα δεν υπαρχει αυτη η η επιλογη πουθενα . Επισης ουτε το εικονιδιο πανω δεξια με τις ειδοποιησεις των μηνυματων που μου εχουν στειλει. Τι πρεπει να κανω ; Μηπως κατι για να το ενεργοποιησω ; Δεν ξερω αληθεια Ανέβασε ένα screen γιατί δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες
charmander Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό το πρόβλημα το έχει και η αδερφή μου. Δεν της έχει πουθενά τη σαΐτα.
Sherlock_7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο από την εφαρμογή μπορείς να στείλεις μήνυμα. Από browser νομίζω όχι. 1
Fabricated Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Η αλλη επιλογή είναι να πας στα μηνύματα να κανεις αναζήτηση το ονομα που θες και να στείλεις ετσι μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα