Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Andreas3101 είπε

ναι τι κανεις σε αυτο.

Το πετάς στο φούρνο για δέκα λεπτά με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι... :P

541c3b88b28142fd17311c3f00f54aa460911d8f

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ.

sorry κι όλας, αλλά πώς θες να πας σε δραματική σχολή ενώ δεν ξέρεις ποιος είναι ο Shakespeare και τι κάνεις σε μία audition;;;; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω ψαξει πολυ καλα το θεμα, απλα θελω παρα  πολυ να γινω ηθοποιος! (ο Shakespeare ξερω ποιος ειναι απλα δεν ξερω τι κανεις)

Επεξ/σία από Andreas3101
Δημοσ.

@Andreas3101 διαβάζω "πόσο μετράει το χαρτί", "δεν έχω ιδέα αλλά θέλω να γίνω ηθοποιός", "δεν ξέρω τι άλλο να κάνω" κλπ.

Αφήνω απέξω την περίπτωση να είσαι απλά τρολ, αν δεν είσαι καταλαβαίνεις ελπίζω ότι η συνέχεια δε θα είναι ρόδινη.

Λοιπόν, δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό το μαγικό και να πήξει λίγο αυτό που έχεις μέσα στο κεφάλι σου, "να νιώσεις λίγο τη ζωή" που θα έλεγε η παρέα, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς τώρα αν πας σε δραματική σχολή θα είναι το πιο ακριβό πτυχίο σερβιτόρου που έχει πάρει κανείς ποτέ. Αν βέβαια αποφοιτήσεις.

Φιλικά το λέω, γιατί αν δεν είσαι τρολ ένα ηλεκτροσόκ όσο είναι ακόμα καιρός σου χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά η Μαρίνα Κουντουράτου είχε περάσει τα ίδια αλλά ο Μαρκοράς τελικά την πήρε στη σχολή του.. μην τον αποθαρρύνετε 

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί δεν ασχολείσαι λίγο ερασιτεχνικά εδώ πρώτα να δεις αν το 'χεις κι αν σου αρέσει και βλέπεις αργότερα για έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απλά λέω ότι μπορείς να κάνεις κι άλλα βήματα πριν πας έξω σε σχολή. 

Έχεις παίξει σε καμιά ερασιτεχνική παράσταση ας πούμε;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
16 minutes ago, Andreas3101 said:

Οχι δεν εχω ακουμπησει το θεμα καθολου απλα θελω να γινω ηθοποιος (οχι μονο θεατρου παραπανω τηλεορασης)

Σινεμα δηλαδη, Χολιγουντ κλπ, δε σε ενδιαφερει;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...