Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Ocelote said:

Αν και μόλις 19 ετών, η Ellie καταλήγει να συμπεριφέρεται με ωριμότητα που θα ζήλευε ακόμα και ο 40άρης Joel, κάτι που οφείλεται στις καταστάσεις μέσα από τις οποίες καλείται να επιβιώσει. 

Η Ellie στο TLoU είναι 14 χρόνων, όχι 19.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα η πρωτη γυναικα που μου αλλαξε το gaming ηταν αυτη επαιξα ξυλο για παρτι της :P

ddra-4.gif

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 11
Δημοσ.

οι γυναικες δεν μπηκαν στα βιντεοπαιχνιδια για λογους ισοτητας 

μπηκαν καθαρα για λογους σεξιστικους αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδαδων ειναι αγορακια

ελεος αν υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λαρα κροφτ εγινε διασημη και καλα για το κινημα της ισοτητας και οχι για τα μεγαλα βυζια

απο κει και περα η ολη ιδεοληψια της ισοτητας προερχεται κυριως απο την αριστερα και ειναι λανθασμενη στην αφετηρια της

περισσοτερη αναλυση εδω απο κλινικο ψυχολογο που δερνει ανελεητα με μπαμπακι γνωστη συρριζαια του channel4

• Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dieksodo είπε

μπηκαν καθαρα για λογους σεξιστικους αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδαδων ειναι αγορακια

ελεος αν υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λαρα κροφτ εγινε διασημη και καλα για το κινημα της ισοτητας και οχι για τα μεγαλα βυζια

Στο tomb raider 3 αν θημαμαι καλα ειχε το gamepro cheats που εγδινες την λαρα περιττο να πω ουι το συγκεκριμενο τευχος εγινε αναρπαστο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

απο κει και περα η ολη ιδεοληψια της ισοτητας προερχεται κυριως απο την αριστερα και ειναι λανθασμενη στην αφετηρια της

περισσοτερη αναλυση εδω απο κλινικο ψυχολογο που δερνει ανελεητα με μπαμπακι γνωστη συρριζαια του channel4

Έτσι είναι όπως τα είπε αυτός.

Και το κατάλαβα με μια αδερφή ενός παιδικού μου φίλου σε θέματα δουλειάς. Οι άντρες ανοίγουν "πόλεμο" και δεν συμνιβαζονται εύκολα σαν τις γυναίκες όπως το βλέπω και εγώ από την δουλειά μου  με αφεντικό γυναίκα. Επικές μάχες..!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adreasbon είπε

Ωραιο άρθρο, οντως οι συγγκεκριμενες ´παλεiκες’ κυριες έχουν ύπαρξη σταθμός Στην ιστορία του v.gaming αλλά εδώ η κοπέλα έχει κάποιες ενστάσεις που δεν βρίσκετε καπου στην λίστα .Alloy from Horizon Zero Dawn, nuff said...

152E8B87-2C8D-467D-AD54-19019BEEC831.jpeg

Μιλαμε για αρθρο που ειναι αφωσιομενο σε ιστορικους χαρακτηρες που "καθωρισαν" το gaming , χρυση,καυλιαρα η alloy αλλα ειναι game περσινο και φρεσκο, τι να κλασει η πιτσιρικουλα ρε φιλε μπροστα στην ΛΙΣΤΑΡΑ του insomnia και ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ :D

Δημοσ.

Η πριγκίπισσα Peach μου άλλαξε την ζωή. Θεωρώ μεγάλη προσβολή και ασέβεια να μην την επιλέγω στους αγώνες μου στο Mario Kart. 

Δημοσ.

Ms. Pac-Man

Απαράδεκτο να απουσιάζει από την λίστα ο χαρακτήρας που για πρώτη φορά έκανε τα video games εξίσου δημοφιλοί και στις γυναίκες

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Ξεχάσατε την nina του tekken 

:P

Αυτό σκέφτηκα να γράψω μόλις. Πριν διαβάσω το άρθρο ήμουν 1000% σίγουρος που θα είναι στο list.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...