Kostasspil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 hour ago, lexotamilf said: Η Τσου-λι η καλύτερη! Πάντα ενα Τσου-Λι φταιει για ολα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Ocelote said: Αν και μόλις 19 ετών, η Ellie καταλήγει να συμπεριφέρεται με ωριμότητα που θα ζήλευε ακόμα και ο 40άρης Joel, κάτι που οφείλεται στις καταστάσεις μέσα από τις οποίες καλείται να επιβιώσει. Η Ellie στο TLoU είναι 14 χρόνων, όχι 19. 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Την τέταρτη φορά που τερμάτησα το Metroid Fusion ανακάλυψα ότι ήταν γυναίκα.Ακόμα θυμάμαι εκείνο το "σοκ" .
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα η πρωτη γυναικα που μου αλλαξε το gaming ηταν αυτη επαιξα ξυλο για παρτι της Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Anorymous 11
dieksodo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 οι γυναικες δεν μπηκαν στα βιντεοπαιχνιδια για λογους ισοτητας μπηκαν καθαρα για λογους σεξιστικους αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδαδων ειναι αγορακια ελεος αν υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λαρα κροφτ εγινε διασημη και καλα για το κινημα της ισοτητας και οχι για τα μεγαλα βυζια απο κει και περα η ολη ιδεοληψια της ισοτητας προερχεται κυριως απο την αριστερα και ειναι λανθασμενη στην αφετηρια της περισσοτερη αναλυση εδω απο κλινικο ψυχολογο που δερνει ανελεητα με μπαμπακι γνωστη συρριζαια του channel4 6
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, dieksodo είπε οι γυναικες δεν μπηκαν στα βιντεοπαιχνιδια για λογους ισοτητας μπηκαν καθαρα για λογους σεξιστικους αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδαδων ειναι αγορακια ελεος αν υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λαρα κροφτ εγινε διασημη και καλα για το κινημα της ισοτητας και οχι για τα μεγαλα βυζια Στο tomb raider 3 αν θημαμαι καλα ειχε το gamepro cheats που εγδινες την λαρα περιττο να πω ουι το συγκεκριμενο τευχος εγινε αναρπαστο
aris1986 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dieksodo είπε οι γυναικες δεν μπηκαν στα βιντεοπαιχνιδια για λογους ισοτητας μπηκαν καθαρα για λογους σεξιστικους αφου η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδαδων ειναι αγορακια ελεος αν υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λαρα κροφτ εγινε διασημη και καλα για το κινημα της ισοτητας και οχι για τα μεγαλα βυζια απο κει και περα η ολη ιδεοληψια της ισοτητας προερχεται κυριως απο την αριστερα και ειναι λανθασμενη στην αφετηρια της περισσοτερη αναλυση εδω απο κλινικο ψυχολογο που δερνει ανελεητα με μπαμπακι γνωστη συρριζαια του channel4 Έτσι είναι όπως τα είπε αυτός. Και το κατάλαβα με μια αδερφή ενός παιδικού μου φίλου σε θέματα δουλειάς. Οι άντρες ανοίγουν "πόλεμο" και δεν συμνιβαζονται εύκολα σαν τις γυναίκες όπως το βλέπω και εγώ από την δουλειά μου με αφεντικό γυναίκα. Επικές μάχες..!
TsironakosMix Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, adreasbon είπε Ωραιο άρθρο, οντως οι συγγκεκριμενες ´παλεiκες’ κυριες έχουν ύπαρξη σταθμός Στην ιστορία του v.gaming αλλά εδώ η κοπέλα έχει κάποιες ενστάσεις που δεν βρίσκετε καπου στην λίστα .Alloy from Horizon Zero Dawn, nuff said... Μιλαμε για αρθρο που ειναι αφωσιομενο σε ιστορικους χαρακτηρες που "καθωρισαν" το gaming , χρυση,καυλιαρα η alloy αλλα ειναι game περσινο και φρεσκο, τι να κλασει η πιτσιρικουλα ρε φιλε μπροστα στην ΛΙΣΤΑΡΑ του insomnia και ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
GioTech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Η πριγκίπισσα Peach μου άλλαξε την ζωή. Θεωρώ μεγάλη προσβολή και ασέβεια να μην την επιλέγω στους αγώνες μου στο Mario Kart.
Oxygene Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ms. Pac-Man Απαράδεκτο να απουσιάζει από την λίστα ο χαρακτήρας που για πρώτη φορά έκανε τα video games εξίσου δημοφιλοί και στις γυναίκες 1
d4mage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ξεχάσατε την nina του tekken Αυτό σκέφτηκα να γράψω μόλις. Πριν διαβάσω το άρθρο ήμουν 1000% σίγουρος που θα είναι στο list.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα