Προς το περιεχόμενο

GAMING CHAIR GENESIS NITRO 330 99.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος που εχει την Nitro 330 να μετρήσει τις διαστασεις γιατι δεν υπάρχουν πουθενα;

υψος πλάτης από το κάθισμα

ελάχιστο ύψος καθίσματος από το έδαφος (μαζί με το κάθισμα) και

ελάσχιστο ύψος που φθάνουν τα χερούλια

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έκανα μια παραγγελία και εγώ την μαύρη που έβγαλε μετά. Διάβαζα και ξαναδιάβαζα, και γνώμες από εδώ και γνώμες από εκεί και καληνύχτα.

Λογικά αύριο που θα παραλάβω θα δείξει. Πιστεύω να είναι πιο καλή από αυτή του ΙΚΕΑ που είχα για 7 χρόνια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, runner69 είπε

Μπορει καποιος που εχει την Nitro 330 να μετρήσει τις διαστασεις γιατι δεν υπάρχουν πουθενα;

1. 77cm

2 .45cm

3. 67cm

• Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, runner69 είπε

picture

υπάρχει στο site της καρέκλας 330

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, εχει κανεις αλλος θεμα με τη μυρωδια της καρεκλας? Την εχω εδω και ενα μηνα και ακομα μυριζει πλαστικο / πετρελαιο... :(

Την ειχα για μερες στη βεραντα να τη βαρεσει λιγο ο αερας, την ψεκασα με αποσμητικο χωρου, λετε να την σαπουνισω? Η μυρωδια ειναι πολυ εντονη και αν κανεις το λαθος και ακουμπησεις ρουχο επανω της το βραδυ, την επομενη μερα το ρουχο μυριζει το ιδιο με την καρεκλα...

Επεσα σε κακη παρτιδα πλαστικων?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dazed είπε

Ρε παιδια, εχει κανεις αλλος θεμα με τη μυρωδια της καρεκλας? Την εχω εδω και ενα μηνα και ακομα μυριζει πλαστικο / πετρελαιο... :(

Την ειχα για μερες στη βεραντα να τη βαρεσει λιγο ο αερας, την ψεκασα με αποσμητικο χωρου, λετε να την σαπουνισω? Η μυρωδια ειναι πολυ εντονη και αν κανεις το λαθος και ακουμπησεις ρουχο επανω της το βραδυ, την επομενη μερα το ρουχο μυριζει το ιδιο με την καρεκλα...

Επεσα σε κακη παρτιδα πλαστικων?

Επειδή παρακολουθώ την προσφορά από 2 βδομάδες πριν. το θέμα με την μυρωδιά το είχαν όλοι κάποιους του φαινόταν έντονο και κάποιους όχι. Άρα θέμα υπάρχει αλλά είναι υποκειμενικο το ποσό έντονα μυρίζει. Αλλά εσύ λες αφήνεις ρούχο πάνω και παίρνει μυρωδιά το οποίο είναι αρκετά ανησυχητικό τι να πω θα παραλάβω και θα επιστρέψω να σου πω την γνώμη μου. 

Δημοσ.

και εμενα μυριζει αλλα οχι σε τοσο ενοχλητικο βαθμο. Θεωρω πως με τον καιρο και με καλυτερο αερισμο του δωματιου θα ξεμυρισει...
Ξερει κανεις αν γινεται καπως να κλειδωσει σε ξαπλωμενη θεση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, zygorito είπε

picture

υπάρχει στο site της καρέκλας 330

Το βάλανε σε είκονα στο gallery αντί να τα έχουν στα specifications. :blink: Δεν μου κοψε να ψαξω και εκει. Thanks

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Πηρα και εγω την κοκκινη, την μυρωδια που εχει θα την χαρακτηριζα "καινουργιλα" και προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε την θεωρω υπερβολικη. Κατα τα αλλα μου αρεσει πολυ η καρεκλα αν και δεν με βολευει προσωπικα το μαξιλαρακι το εξτρα που βαζεις στην πλατη οποτε και το εβγαλα.

Δημοσ.

Παρέλαβα την μαύρη σήμερα. Μόλις την έστησα. Η μυρωδιά είναι ελάχιστη. Μυρίζει λίγο σαν πλαστικό ή δερματίνη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Σε σχέση με την παλιά μου είναι σαφώς πιο αναπαυτική και ξεκούραστη. Θέλω να δω το καλοκαίρι αν είναι δροσερή ή θα ιδροκοπάω.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, xristossl2000 είπε

Παρέλαβα την μαύρη σήμερα. Μόλις την έστησα. Η μυρωδιά είναι ελάχιστη. Μυρίζει λίγο σαν πλαστικό ή δερματίνη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Σε σχέση με την παλιά μου είναι σαφώς πιο αναπαυτική και ξεκούραστη. Θέλω να δω το καλοκαίρι αν είναι δροσερή ή θα ιδροκοπάω.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα το καλοκαίρι γιατί δεν είναι δέρμα στη μέση όπως τις άλλες που σουρωνεις

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα τέλεια καρέκλα δεν είχα ποτέ παρόμοια. Η μυρωδιά που αναφέρθηκε είναι ελάχιστη σχεδόν ανύπαρκτη. Πολύ ευχαριστημένος. Άκουσα και ένα φορουμιτη και δεν έβαλα τα καπάκια πάνω από τις βίδες ώστε να μπορώ να σφιγγω χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρώ και τραυματισω το πλαστικό.καλα αραγματα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, silero είπε

Παρέλαβα τέλεια καρέκλα δεν είχα ποτέ παρόμοια. Η μυρωδιά που αναφέρθηκε είναι ελάχιστη σχεδόν ανύπαρκτη. Πολύ ευχαριστημένος. Άκουσα και ένα φορουμιτη και δεν έβαλα τα καπάκια πάνω από τις βίδες ώστε να μπορώ να σφιγγω χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρώ και τραυματισω το πλαστικό.καλα αραγματα 

Σωστος, το ιδιο εκανα κι εγω.

Παιδια ριξτε και ενα ριχταρι να μην την φθειρετε/ λερωνετε. Προσωπικα πηρα ενα κοκκινο απο ικεα με 4 ευρω!

Με ταλαιπωρησε βεβαια πολυ στην συναρμολογηση της πλατης, δεν βιδωναν οι 2 βιδες στην μια πλευρα τοσο που με την πιεση μου χαλασε λιγο τα πασα γμτ αλλα τελικα επιασαν. Τωρα ειδα οτι καθομουν σε τελαρο τοσα χρονια.!!! :(   Πολυ καλη καρεκλα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, buuren είπε

Σωστος, το ιδιο εκανα κι εγω.

Παιδια ριξτε και ενα ριχταρι να μην την φθειρετε/ λερωνετε. Προσωπικα πηρα ενα κοκκινο απο ικεα με 4 ευρω!

Με ταλαιπωρησε βεβαια πολυ στην συναρμολογηση της πλατης, δεν βιδωναν οι 2 βιδες στην μια πλευρα τοσο που με την πιεση μου χαλασε λιγο τα πασα γμτ αλλα τελικα επιασαν. Τωρα ειδα οτι καθομουν σε τελαρο τοσα χρονια.!!! :(   Πολυ καλη καρεκλα.

Και εγω λυπαμαι να την φθειρω αλλα κριμα ειναι τοσο ομορφη να την εχεις με το ριχταρι και να μην την απολαμβανεις...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...