Isabelle2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 πήρα απο την anytime online δωρεάν μαστογραφία με μια ασφάλεια που έκανα για την ημέρα της γυναίκας! σκέφτομαι να πάω αλλά ντρέπομαι, το ξέρω ότι πρέπει να πάω κάποια στιγμή...
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ελπίζω τότε να μην χρειαστεί ποτέ σου να κάνεις κολονοσκόπηση. 2
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Isabelle2 είπε πήρα απο την anytime online δωρεάν μαστογραφία με μια ασφάλεια που έκανα για την ημέρα της γυναίκας! σκέφτομαι να πάω αλλά ντρέπομαι, το ξέρω ότι πρέπει να πάω κάποια στιγμή... Τουλάχιστον, το παραδέχεσαι. Βαθιά ανάσα, και πας. Χρειάζεται, και είναι καλή ευκαιρία με το δωρεαν, πήγαινε τώρα.
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 8 hours ago, Isabelle2 said: πήρα απο την anytime online δωρεάν μαστογραφία με μια ασφάλεια που έκανα για την ημέρα της γυναίκας! σκέφτομαι να πάω αλλά ντρέπομαι, το ξέρω ότι πρέπει να πάω κάποια στιγμή... ασε τις ντροπες στην ακρη στα θεματα υγειας ειτε λεγεται μαστογραφια ειτε λεγεται γυναικολογος ειτε οτιδηποτε.προσεχουμε για να ειμαστε καλα και να μην τρεχουμε αργοτερα.εναλλακτικα πας σε κοπελα ιατρο αν γινεται.ο γιατρος απο την αλλη κανει αυτο το πραγμα συνεχεια σε καθημερινη βαση.καταλαβαινω οτι ειναι παραξενο ειδικα την πρωτη φορα αλλα μια συνηθεια ειναι η οποια ειναι για θεμα υγειας.οποτε οχι αγχος και πας να κανεις τις εξετασεις οπως τοσες χιλιαδες γυναικες.μια φιλη για παρεα μπορει να σε ηρεμισει λιγο μεχρι την ωρα της εξετασης 4
aris1986 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ακριβως ντρέπεσαι; Ποσο ετων εισαι; 2018 εχουμε... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από aris1986
mylo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Να έλεγες φοβάμαι μήπως μου βρει τίποτα ο γιατρός να το καταλάβω, αλλά ντρέπομαι; Καμία ντροπή.
Isabelle2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 η αληθεια είναι οτι ψάχνοντας κάποια πραγματα στο ιντερνετ είδα πόσες γυναίκες θα ειχαν σωθεί αν ειχαν κάνει μια τόσο απλή εξέταση όπως η μαστογραφία! θα πάω το συντομότερο δυνατό σε μια εκ των κλινικών που προσφέρουν στην συμφωνία ( κλινικές Αθηναική & Medifirst )
Racerr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 11/3/2018 στις 4:46 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε Ελπίζω τότε να μην χρειαστεί ποτέ σου να κάνεις κολονοσκόπηση. Θα κάνει μετά από κάποια ηλικία όπως οι περισσότεροι αν όχι όλοι 1
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 hours ago, Isabelle2 said: η αληθεια είναι οτι ψάχνοντας κάποια πραγματα στο ιντερνετ είδα πόσες γυναίκες θα ειχαν σωθεί αν ειχαν κάνει μια τόσο απλή εξέταση όπως η μαστογραφία! θα πάω το συντομότερο δυνατό σε μια εκ των κλινικών που προσφέρουν στην συμφωνία ( κλινικές Αθηναική & Medifirst ) το βασικο ειναι η προληψη και οχι η θεραπεια:)
sistah Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Πως και ντρεπεσαι; Ως γυναικα θα πρεπει να εχεις συνηθισει λογω παπ τεστ και ψηλαφησης μαστου. Μην το σκεφτεσαι καν, υποθεση ρουτινας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, sistah είπε Πως και ντρεπεσαι; Ως γυναικα θα πρεπει να εχεις συνηθισει λογω παπ τεστ και ψηλαφησης μαστου. Μην το σκεφτεσαι καν, υποθεση ρουτινας. Ακομα κι αν δεν εχει συνηθισει θα πρεπει γιατι αυτες οι εετασεις μπορει να αποβουν σωτηριες . Για κολονοσκοπιση μια γυναικα αν ντρεπεται ισως να διαλεγε γυναικα γαστροεντερολογο .
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Racerr είπε Θα κάνει μετά από κάποια ηλικία όπως οι περισσότεροι αν όχι όλοι Αισιόδοξος είσαι. Όσα άτομα ξέρω την έκαναν επειδή αρρώστησαν ή έπαθαν κάτι στο έντερο. Εγώ έχω κάνει δύο φορές μέχρι στιγμής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και ξεφευγουμε η γαστροσκοπιση και η κολονοσκοπιση ανα 5ετια αν δεν συντρεχει λογος για πιο νωρις ειναι απαραιτητες μετα τα 50 για αντρες και γυναικες .Σωζουν ζωες. Κατι παρομοιο απο πιο νωρις για γυναικες για την μαστογραφια και το τεστ ΠΑΠ . Εγω Βασιλη λογω προβληματων τις εχω κανει και τις δυο πολλες φορες απο τα 42 μου και ειμαι 60. Εχω παρει ...το κολαει !!! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα μια πριν 4 χρόνια λόγω φλεγμονής που είχα στο παχύ έντερο και ο γιατρός φοβόταν μην έχω crohn. Έκανα και το καλοκαίρι επειδή είχα ανεπάρκεια σε Β12 και μου προκάλεσε αναιμία. Ευτυχώς δεν βρήκανε τίποτα στο έντερο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Βασίλης_29 1
Racerr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αισιόδοξος είσαι. Όσα άτομα ξέρω την έκαναν επειδή αρρώστησαν ή έπαθαν κάτι στο έντερο. Εγώ έχω κάνει δύο φορές μέχρι στιγμής. Την κάνεις προληπτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα