Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σε λίγες μέρες πετάω με την easyJet και είδα ότι μπορείς να έχεις μόνο μια τσάντα συγκεκριμένων διαστάσεων μαζί σαν χειραποσκευη. Αν έχω και ένα σακίδιο πλάτης θα πρέπει να το πληρώσω? Έχει πετάξει κάνεις πρόσφατα να μου πει τι παίζει γιατί από ότι κατάλαβα είναι καινούργια πολιτική. Thanks

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο μια τσάντα, συγκεκριμένων διαστάσεων, 56x45x25. Αν πας να περάσεις και backpack, θα σε αφήσουν να πάρεις το backpack και θα σε χρεώσουν για τη βαλίτσα.   

Δημοσ.

Εχω πετυχει μανούρα στο gate της easyjet με τύπα που ήθελε να περάσει χειραποσκευή ΚΑΙ γυναικεία τσάντα ώμου (από αυτές με τις παναγιάς τα μάτια μέσα) και την έστειλαν να κάνει τσεκ ιν τη χειραποσκευή τελευταία στιγμή. Οπότε ξέχνα τους πειραματισμούς και μείνε στις προδιαγραφές.

Δημοσ.

Και καλά τους κάνουν. Μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο και δεν μπορείς ούτε το μπουφάν σου  να βάλεις πάνω στα ντουλαπακια. 

Μην πω και για θέμα ασφάλειας πτήσεων με το έξτρα βάρος που μπαίνει σε αυτά τα ντουλάπια και σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης θα γίνεις ένα με αυτά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karaLRS είπε

Και καλά τους κάνουν. Μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο και δεν μπορείς ούτε το μπουφάν σου  να βάλεις πάνω στα ντουλαπακια. 

Μην πω και για θέμα ασφάλειας πτήσεων με το έξτρα βάρος που μπαίνει σε αυτά τα ντουλάπια και σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης θα γίνεις ένα με αυτά. 

Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο πρόβλημα αφού δίνοντας 10-15 ευρώ παραπάνω για το easyjet plus παίρνεις και χειραποσκευη και τσάντα πλάτης :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόκειται να ταξιδεύω αύριο από Καβάλα (ασχολίαστο, αφού η κράτηση ήταν αρχικά από Θεσσαλονίκη) προς Λονδίνο και έχω τον ίδιο προβληματισμό για τη χειραποσκευή. Θα κάνω update αν υπήρχαν μάχες για μία γυναικεία τσάντα (που θα με βόλευε και μένα να ήταν ξεχωριστή, αλλά βλέποντας την πολιτική της easy δεν ελπίζω σε θαύματα, ούτε να με εξαιρέσουν από την πεπατημένη τους) :P

Επεξ/σία από littletux
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, littletux είπε

Πρόκειται να ταξιδεύω αύριο από Καβάλα (ασχολίαστο, αφού η κράτηση ήταν αρχικά από Θεσσαλονίκη) προς Λονδίνο και έχω τον ίδιο προβληματισμό για τη χειραποσκευή. Θα κάνω update αν υπήρχαν μάχες για μία γυναικεία τσάντα (που θα με βόλευε και μένα να ήταν ξεχωριστή, αλλά βλέποντας την πολιτική της easy δεν ελπίζω σε θαύματα, ούτε να με εξαιρέσουν από την πεπατημένη τους) :P

Αν έχεις απλό εισιτήριο και έχεις extra τσάντα θα σου πούνε να την βάλεις μέσα στην χειραποσκευη. Αν χωράει καλώς. Αν όχι θα χρεωθεις κανονικά βαλίτσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Αν έχεις απλό εισιτήριο και έχεις extra τσάντα θα σου πούνε να την βάλεις μέσα στην χειραποσκευη. Αν χωράει καλώς. Αν όχι θα χρεωθεις κανονικά βαλίτσα. 

Kαι επειδή δεν είμαστε για τέτοια, στη χειραποσκευή και τελείωσε η υπόθεση. Διάβασα οτι η "μπανάνα" ή το τσαντάκι μέσης δεν τους πειράζει. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Δε ξέρω, στη ryanair ηταν πιο γλυκουληδες, σε αντίστοιχο δρομολόγιο, από Αθήνα βέβαια. Και τσάντα, και λάπτοπ και χειραποσκευή :(. Ευχαριστώ πάντως!

Επεξ/σία από littletux
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaliakman είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο πρόβλημα αφού δίνοντας 10-15 ευρώ παραπάνω για το easyjet plus παίρνεις και χειραποσκευη και τσάντα πλάτης :rolleyes:

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρο το ποσο.Εγω θυμαμαι να ειναι τουλαχιστον ενα 30αρι.

Δημοσ.

Τους έχω δει να κάνουν φασαρία για πολύ μικρή δεύτερη τσάντα. Δε θα το ρίσκαρα στη θέση σου ούτε για τσαντάκι.

Δημοσ.

Καλημέρα, το ίδιο ισχύει και για τσάντα λάπτοπ? δηλαδή θεωρείται χειραποσκευή έξτρα?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, poulinos είπε

εχω ταξιδεψει πολλες φορες με ryan air και δεν μου ειπαν ποτε τιποτς για τσαντακι.δεν εχω μεσης αλλα αυτο shoulder bag

https://goo.gl/images/b5SZQs

Εντάξει αυτό παραειναι μικρό για να σου κάνουν θέμα. 

31 λεπτά πριν, leftys είπε

Καλημέρα, το ίδιο ισχύει και για τσάντα λάπτοπ? δηλαδή θεωρείται χειραποσκευή έξτρα?

Τσάντα λάπτοπ άλλες εταιρείες αφήνουν, απλά αυτοί προσπαθούν βγάλουν λεφτά από το οτιδήποτε οπότε δε ξέρω. Στις οδηγίες πάντως δεν επιτρέπουν τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντυπωση  μπορεις να παρεις και τις δυο αποσκευες χωρις να χρεωθεις, εφοσον ειναι συγκεκριμενες διαστασεις. Απλα στην καμπινα παιρνεις μονο την μια χειραποσκευη , η αλλη θα παει στις αποσκευες.

Λαθος μου, μπερδευτηκα με ryanair.

Επεξ/σία από harisv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...