georgep800 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, Έχω εισάγει παλαιότερα διαφορετικές διευθύνσεις στο PayPal και τις οποίες μου τις εμφανίζει όταν πάω να πληρώσω απο link που έχουν τα sites για άμεση πληρωμή. Αυτές οι διευθύνσεις όμως ΔΕΝ εφανίζονται στην λίστα διευθύνσεων που υπάρχουν στο προφίλ και συγκεκριμένα εδώ: https://www.paypal.com/myaccount/settings Γνωρίζει κανείς που ακριβώς υπάρχουν; Thanks!
georgep800 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Security ->Log in with PayPal Είτε πάνω του πατήσω, είτε δίπλα στο edit, μου εμφανίζει: "You are not currently sharing any information."
georgep800 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Security ->Log in with PayPal Είπα και σε φίλο να το δοκιμάσει απο το δικό του λαγαριασμό και του εμφανίζει ακριβώς το ίδιο. Στο δικό σου τι εμφανίζει;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Εκει εμφανίζονται ολα αυτα που εχεις προσθέσεις και πληρώνονται αυτοματα χωρις login στο παυπαλ
georgep800 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εκει εμφανίζονται ολα αυτα που εχεις προσθέσεις και πληρώνονται αυτοματα χωρις login στο παυπαλ Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο; Ψάχνω να βρω τις διευθύνσεις(shipping addresses) που έχω καταχωρήσει σε παλαιότερες αγορές και είναι διαφορετικές απο αυτήν που υπάρχει στο: https://www.paypal.com/myaccount/settings
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Τι είναι αυτές οι shipping addresses που λες για κάντο λίγο πιο κατανοητό
georgep800 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι είναι αυτές οι shipping addresses που λες για κάντο λίγο πιο κατανοητό Εννοώ τις διευθύνσεις αποστολής που επιλέγεις όταν στέλνεις σε κάποιον χρήματα ώστε να σου κάνει σε αυτήν αποστολή το προϊόν. Τις διευθύνσεις αυτές που έχεις ορίσει ήδη στο παρελθόν. Ψάχνω να δω που μπορώ να τις δω όλες αυτές συγκεντρωτικά.
Blacktan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μονο κατα την διαρκεια checkout μπορεις να τις δεις. Και φυσικα απο εκει να διαλεξεις ποια θες και εαν θες να ορισεις default prefered shipping adress καποια αλλη απο τις ηδη υπαρχουσες στην εμφανιζομενη λιστα ...
georgep800 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Blacktan είπε Μονο κατα την διαρκεια checkout μπορεις να τις δεις. Και φυσικα απο εκει να διαλεξεις ποια θες και εαν θες να ορισεις default prefered shipping adress καποια αλλη απο τις ηδη υπαρχουσες στην εμφανιζομενη λιστα ... Το θέμα είναι ότι δεν μου τις εμφανίζει σε όλα τα checkout. Για παράδειγμα όταν πάω να στείλω χρήματα απο την επιλογή "Send Money" μέσα απο το PayPal, τότε μου εμφανίζει την μια που έχω σαν Primary. Στις περιπτώσεις όμως που πάω να πληρώσω μέσω καταστήματος και με κατευθύνει στο PayPal, μου τις εμφανίζει κανονικά!
Blacktan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, georgep800 είπε Το θέμα είναι ότι δεν μου τις εμφανίζει σε όλα τα checkout. Για παράδειγμα όταν πάω να στείλω χρήματα απο την επιλογή "Send Money" μέσα απο το PayPal, τότε μου εμφανίζει την μια που έχω σαν Primary. Στις περιπτώσεις όμως που πάω να πληρώσω μέσω καταστήματος και με κατευθύνει στο PayPal, μου τις εμφανίζει κανονικά! Το send money εχει τελειως διαφορετικη διαχειρηση σε σχεση με την αυτοματοποιημενη αποστολη τιμολογιου/αιτηματος πληρωμης απο καταστημα για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα. Φοβαμαι πως στο send money δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης διευθυνσης χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος...
georgep800 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Blacktan είπε Το send money εχει τελειως διαφορετικη διαχειρηση σε σχεση με την αυτοματοποιημενη αποστολη τιμολογιου/αιτηματος πληρωμης απο καταστημα για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα. Φοβαμαι πως στο send money δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης διευθυνσης χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος... Ζήτησα money request και ούτε εκεί μου δείχνει όλες τις καταχωρημένες διευθύνσεις. Πολύ περίεργος ο τρόπος λειτουργίας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα