dakangr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, liospi είπε για την τιμή που έχει (50% κάτω από V5S, A4S κ.λπ.) αξίζει; Την είχα παρει 150€ πριν κανα χρονο. Σε αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Και οταν θα εχει 50€, ακομα καλυτερη...
ababapanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εγώ πήρα την v7s pro και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ότι βρώμα μαζεύει κάθε μέρα δεν το πίστευα. Από τις καλύτερες αγορές. Αν μου χαλάσει κάποια στιγμή θα την ξανά αγοράσω χωρίς σκέψη... Την λειτουργία του σφουγγάρισματος δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν περιμένω και πολλά... 1
tkig Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, ababapanos είπε Εγώ πήρα την v7s pro και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ότι βρώμα μαζεύει κάθε μέρα δεν το πίστευα. Από τις καλύτερες αγορές. Αν μου χαλάσει κάποια στιγμή θα την ξανά αγοράσω χωρίς σκέψη... Την λειτουργία του σφουγγάρισματος δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν περιμένω και πολλά... Στα χαλια πως παει? Με προβληματιζει το suction power, ειναι πολυ χαμηλο, υπερβολικα χαμηλο θα ελεγα.
Pinkakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, tkig είπε Στα χαλια πως παει? Με προβληματιζει το suction power, ειναι πολυ χαμηλο, υπερβολικα χαμηλο θα ελεγα. ισως η v5s να ειναι καλυτερη επιλογη αν θες να καθαριζει και χαλια
apotsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ababapanos είπε Εγώ πήρα την v7s pro και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ότι βρώμα μαζεύει κάθε μέρα δεν το πίστευα. Από τις καλύτερες αγορές. Αν μου χαλάσει κάποια στιγμή θα την ξανά αγοράσω χωρίς σκέψη... Την λειτουργία του σφουγγάρισματος δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν περιμένω και πολλά... Δεν το λες και σφουγγάρισμα... όσο φρεσκάρισμα... Είναι σαν να περνάς το μάρμαρο/δάπεδο με wettex. Δεν είναι καθόλου κακό πάντως... και αν το κάνεις κάθε 2-3 μέρες.... SUPER !!! Μαζεύει πράμα... θα δεις μαυρίλα στο πανί... αρκετή. Σε χαλιά, δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί πρόλαβα και τα μάζεψα... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από apotsi
drg1974 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, apotsi είπε Δεν το λες και σφουγγάρισμα... όσο φρεσκάρισμα... Είναι σαν να περνάς το μάρμαρο/δάπεδο με wettex. Δεν είναι καθόλου κακό πάντως... και αν το κάνεις κάθε 2-3 μέρες.... SUPER !!! Μαζεύει πράμα... θα δεις μαυρίλα στο πανί... αρκετή. Σε χαλιά, δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί πρόλαβα και τα μάζεψα... Μόνο με νερό ή μπορείς να βάλεις και τίποτα καθαριστικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις