Άγγελος_333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα είμαι ο Άγγελος και είμαι 13 χρόνων και ΠΟΤΕ δεν είχα κοπέλα μόνο μια φορά στο δημοτικό για 1 μέρα 😂😂 Τι να κάνω για να βρω κοπέλα και πείτε μου είναι φυσιολογικό?? 1
jakegate7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) η καλύτερη σχέση που μπορείς να έχεις σε αυτή την ηλικία Spoiler Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από jakegate7
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 παιξε κανα παιχνιδι τωρα,βγες για καμια μπαλα και να κανεις μαλακιες με τους φιλους σου και ασε τα γκομινακια για αργοτερα...Θα ερθει η ωρα για αυτα χωρις να το παρεις πρεφα 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Άγγελος_333 είπε Καλησπέρα είμαι ο Άγγελος και είμαι 13 χρόνων και ΠΟΤΕ δεν είχα κοπέλα μόνο μια φορά στο δημοτικό Είσαι 13 και η μόνη φορά που είχες κοπέλα ήταν στο δημοτικό; Kαλά ρε απίστευτε, στο νηπιαγωγείο δεν τον έβρεξες; Tι σε στέλναμε? 2
AtiX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Η μάνα σου ξέρει ότι τριγυρνάς σε κακόφημα μέρη ψάχνοντας γκόμενα? Για να πέσει μήνυμα στο fb της... Που κάνει εκπομπή ο Ευαγγελάτος είπαμε???? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα; 1
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Αχ αυτη η νεολαια αχ. Εμεις στα 13 μας φορουσαμε ολο φορμες και λιωναμε στα παιχνιδια (και στα pc και εξω στις γειτονιες). Μα ποσο αθωα πλασματα ημασταν τελικα;;; Τον καταλαβαίνω ομως τον TS, έχοντας επαφη με εφηβες/ους βλεπω τεραστια διαφορα οσον αφορα την εξωτερικη τους εμφανιση...πολλα για να μην πω τα περισσοτερα σημερινα 13χρονα προσπαθουν να βαφονται/ντύνονται σαν γυναικες. Και αντιστοιχα τα αγορια αναζητουν σχεση (περα της παλαμης) σε ολο και μικροτερη ηλικια. TS good luck, αυτο μονο! Α και προσοχή! 3
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Αχ αυτη η νεολαια αχ. Εμεις στα 13 μας φορουσαμε ολο φορμες και λιωναμε στα παιχνιδια (και στα pc και εξω στις γειτονιες). Μα ποσο αθωα πλασματα ημασταν τελικα;;; Τον καταλαβαίνω ομως τον TS, έχοντας επαφη με εφηβες/ους βλεπω τεραστια διαφορα οσον αφορα την εξωτερικη τους εμφανιση...πολλα για να μην πω τα περισσοτερα σημερινα 13χρονα προσπαθουν να βαφονται/ντύνονται σαν γυναικες. Και αντιστοιχα τα αγορια αναζητουν σχεση (περα της παλαμης) σε ολο και μικροτερη ηλικια. TS good luck, αυτο μονο! Α και προσοχή! Εγώ που θυμάμαι ότι 13 χρ τον είχα κάνει λάστιχο, και ότι αν μπορούσα θα είχα γκόμενα από τότε, αν όχι και παλιότερα σε ποιο σύμπαν μεγάλωσα? Και εννοείται ότι έπαιζα και σε αλάνες κλπ, δεν βλέπω πως το ένα αποκλείει το άλλο
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 ασε τις κοπελες μπελας ειναι και ολο εξοδα...
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Προσωπική αποψη του καθενος για την γενια του κρινοντας απ'το μερος που μεγάλωσε, τα σχολεια που φοίτησε, τους συμμαθητες του, τον κυκλο του κλπ ειναι η δικη μου γνωμη λοιπον μεσω των εμπειριων μου. Δεν ειχαμε γαμιαδες στο Γυμνασιο που πηγα αλλα περισσοτερο νερντακια που ουτε καν φλερταραν εστω ελαφρως. Ας πουμε οτι το 2% των αγοριων ασχολιοταν και με τα σεξουαλικα θεματα. Εσυ φυσικα μπορει να είχες εντελως διαφορετικες εμπειρίες απ'τις δικες μου. Ολα παιζουν.
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @*nenya* καλά, πού πήγες γυμνάσιο, στο Hogwarts? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από defacer
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακαρι! Θα εμενα μονιμα εκει XD Και οταν λεω νερντακια: πχ εμενα το πρώτο πεσιμο στο Γυμνασιο ηταν μεσω...δισκετας! Οπου ειχε ενα αρχειο doc με τα αγαπημενο του playlist ωστε να δουμε αν ταιριαζουν τα γουστα μας. Δεεεεν πηγε καλα το πραγμα Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από *nenya*
Muchacho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εγώ θυμάμαι 13-14 χρονών υπήρχαν συνομήλικοι μου που κόβαν βόλτες με μηχανάκια,καπνίζαν διάφορα... τσιγάρα,πίναν,πηγαίναν με κάτι καλά κορίτσια και διάφορα άλλα.Πριν κάτι μήνες πέρασα από ένα γυμνάσιο και αντίκρισα παιδιά τέτοιας ηλικίας και τα θυμήθηκα.Τα 13χρονα(και όχι μόνο) είναι ακόμα...παιδιά,πραγματικά σκάλωσα όταν το έκανα εικόνα πως οι συμμαθητές μου ήταν σαν αυτούς και συμπεριφερόντουσαν έτσι. Op μια χαρά είσαι,μην βιάζεσαι και όλα θα έρθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις