Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις 3 τελευταίες ημέρες, έχω λάβει 31 περίεργα mail απο ''αρρώστους'' που εκλιπαρούν για βοήθεια, απο κάποιους που λένε πληροφορίες για τράπεζες, μερικούς που λένε ότι κέρδισα το λόττο και με καλούν να πάρω τα χρήματα και ένα σωρό βλακείες. Ξέρει κανείς τι παίζει; Που βρήκαν το mail μου όλοι τόσο ξαφνικά και έχω βομβαρδιστεί απο 31 μηνύματα τις τελευταίες 3 μέρες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Τις 3 τελευταίες ημέρες, έχω λάβει 31 περίεργα mail απο ''αρρώστους'' που εκλιπαρούν για βοήθεια, απο κάποιους που λένε πληροφορίες για τράπεζες, μερικούς που λένε ότι κέρδισα το λόττο και με καλούν να πάρω τα χρήματα και ένα σωρό βλακείες. Ξέρει κανείς τι παίζει; Που βρήκαν το mail μου όλοι τόσο ξαφνικά και έχω βομβαρδιστεί απο 31 μηνύματα τις τελευταίες 3 μέρες;

Αυτονόητο ότι τα αγνοείς...

Τι email έχεις; (custom, yahoo, gmail, microsoft...; )

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Αυτονόητο ότι τα αγνοείς...

Τι email έχεις; (custom, yahoo, gmail, microsoft...; )

ναι εννοείται! Εχω yahoo. Τα 25 περίπου μου τα έπιιασε το φίλτρο. Τα υπόλοιπα τα έριξα εγώ στον φάκελο του spam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάτες είναι μη τους δίνεις σημασία απλά. Δεν μπορουν να σε εξαπατήσουν αν δεν δώσεις στοιχεία 

1 ώρα πριν, PanagiotisPC είπε

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Απάτες είναι μη τους δίνεις σημασία απλά. Δεν μπορουν να σε εξαπατήσουν αν δεν δώσεις στοιχεία 

Ναι, αλλά τόσα mail μαζί; Πως και έτσι, μέσα σε 3 μόλις μέρες:huh:

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε

Ναι, αλλά τόσα mail μαζί; Πως και έτσι, μέσα σε 3 μόλις μέρες:huh:

Ίσως έτυχε! 

Δημοσ.

Κάπου ειχες βάλει το email σου, προσφατα ή παλιοτερα και "μπηκε σε λιστες"

Eναλλακτικά (και αυτό συχνο), κάποιου γνωστου σου ο λογαριασμος (οχι αναγκαια yahoo) υποκλάπηκε και τραβήξανε όλες τις επαφές απο τα emails.

Μπηκες σε λίστες και άρχισε το πανηγύρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...