Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο tablet του γιου μου που ειναι 10χρονων πετάγονται ακαταλληλα spum, ισχυριζεται οτι δεν μπηκε καπου πονηρα, πως μπορω να τα απενεργοποιησω?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Στο tablet του γιου μου που ειναι 10χρονων πετάγονται ακαταλληλα spum, ισχυριζεται οτι δεν μπηκε καπου πονηρα, πως μπορω να τα απενεργοποιησω?

SPAM ακατάλληλα τυχαία σίγουρα δεν μπαίνουν...Ψάξε για αρχή λίγο το ιστορικό και δες αν έχει μπει κάπου.

Απο εκεί και πέρα καθάρισε πλήρες το ιστορικό του browser και δες στις εφαρμογές μήπως έχει κάποια εγκατεστημένη... "περίεργη"

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kormos είπε

SPAM ακατάλληλα τυχαία σίγουρα δεν μπαίνουν...Ψάξε για αρχή λίγο το ιστορικό και δες αν έχει μπει κάπου.

Απο εκεί και πέρα καθάρισε πλήρες το ιστορικό του browser και δες στις εφαρμογές μήπως έχει κάποια εγκατεστημένη... "περίεργη"

υπάρχει καποιο προγραμμα που κάνει φραγή σε τέτοιες διαφημίσεις

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε

υπάρχει καποιο προγραμμα που κάνει φραγή σε τέτοιες διαφημίσεις

Με αυτή την ερώτηση αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι τυχαίο τελικά οι διαφημίσεις που έχει η συσκευή σου. Η πρότασή μου είναι να μην έχει για κάποιο διάστημα (σίγουρα εν έτη 2018 δεν γίνεται καθόλου) συσκευή στα χέρια του, μέχρι να καταλάβει πως δεν είναι (για την ώρα σωστό) αυτό που κάνει.

ΜΦΧ

*δες μήπως έχεις την επιλογή για γονικό έλεγχο και κάνεις τις ρυθμίσεις απο εκεί... :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...