Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Πωπω με στείλατε 20 χρόνια σχεδόν πίσω, εποχές mirc που ως γνήσιοι χακεράδες κάναμε δεξί κλικ>whois και μας έδειχνε την περιοχή που βρισκόταν ο άλλος. Ουκ ολίγοι ψαρώνανε :D

#metoo :lol::lol::lol:

Άλλες εποχές τότε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, ilouko said:

Πρόσφατα μέσω Skype απειλήθηκα από άγνωστο πως μέσω του ip θα δεις τι θα πάθεις και θα τα πούμε αλλιώς . Μπορεί κάνεις να μου πει αν μπορεί κάποιος μέσω ip να εντοπίσει διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία ; Έχω λίγο τρομοκρατηθεί . Τον μπλόκαρα. Έκανα επανεκκίνηση του ρουτερ και βγήκα εκτός skype. Πείτε μου αν γνωρίζετε . 

Ηλικια ;

1 hour ago, Speculoos said:

Πωπω με στείλατε 20 χρόνια σχεδόν πίσω, εποχές mirc που ως γνήσιοι χακεράδες κάναμε δεξί κλικ>whois και μας έδειχνε την περιοχή που βρισκόταν ο άλλος. Ουκ ολίγοι ψαρώνανε :D

Καλα το παρτυ στο mirc δε γινοταν με το whois που το ξερανε και οι 10χρονοι, αλλα με scriptakia για takeover και αλλες lamerιές και φυσικα το sub7...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Ηλικια ;

Καλα το παρτυ στο mirc δε γινοταν με το whois που το ξερανε και οι 10χρονοι, αλλα με scriptakia για takeover και αλλες lamerιές και φυσικα το αξεχαστο sub7...

Θυμάμαι ένα ψάρωμα μια φορά που έκανα στο mirc. Οι περισσότεροι δηλαδή το 90% δεν ήξεραν τότε ότι υπήρχαν οι συντομεύσεις του πληκτρολόγιου και δοκίμασα σε ένα πολυπληθές κανάλι ένα πείραμα. Μια συντόμευση, νομίζω shift+Z, οδηγούσε σε έξοδο από το κανάλι και τους έβαλα το δόλωμα ότι αν το πατήσουν θα τους έβγαζε κάτι σαν εμότικον που έχουμε σήμερα. Ε αυτομάτως όταν το είπα, από τα διακόσια άτομα τα 180 βγήκαν έξω! Εννοείται κανείς δεν μου θύμωσε, όλοι γέλασαν με την αφέλεια τους. Αλήστου μνήμης εποχές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Επαιζε και scriptακι που ανοιγε το πορτακι του CD-ROM και γινοταν χαμος...

Μπράβο που το θυμήθηκες κι αυτό! Πολύ γέλιο τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...