malvina21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Έχω πρόβλημα με τον chrome στο YouTube δεν μου βγάζει εικόνα παρά μόνο ήχο εχτές έπαιζε κανονικά τώρα μου το έκανε αυτό τι φταίει έχω windows10
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, malvina21 είπε Έχω πρόβλημα με τον chrome στο YouTube δεν μου βγάζει εικόνα παρά μόνο ήχο εχτές έπαιζε κανονικά τώρα μου το έκανε αυτό τι φταίει έχω windows10 Δοκίμασες επαναφορά του Chrome? Τελευταία παρουσιάζει πολλά... Μια άλλη εναλλακτική ειναι unistall/install
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, malvina21 είπε Το δοκίμασα τίποτα πάλι τα ιδια Με άλλο browser;
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1. disable Hardware acceleration in chrome menu->settings->advanced->system->use hardware acceleration 2. Αν έχεις adBlocker -> disable. και στα ελληνικά: chrome menu -> προσαρμογή και έλεγχος -> ρυθμίσεις -> σύνθετες -> σύστημα -> χρήση της επιτάχυνσης υλικού απενεργοποίησε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα