Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόκκινο. Ποια 20 εκατομμύρια και μλκς, παίρνεις 100btc με λίγα ευρώ και τα έχεις αυτά + "the perfect run" στην ζωή.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κόκκινο, και στα καπάκια το μπλε. Ίδια ηλικια, σκατα μυαλά αλλα με πολλά λεφτά !

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρωτο και περιμενω να ερθει το 1995 για να βαλω τον πατερα μου να παιξει ολα του τα υπαρχοντα στο ακριβες σκορ Αγιαξ Παναθηναικος 0-1.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Βάηρας δεν είναι ξένος, είναι παλιός γνώριμος, έχει κλείσει δεκαετία. (from 2007 here!)

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.

Φυσικά η απάντηση θα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία.Για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το κόκκινο χάπι.

Αν βάλεις όμως το δίλημα σε ένα πιτσιρικά 15 ετών περισσότερες πιθανότητες έχει να διαλέξει το μπλέ χάπι.Ποιος πιτσιρικάς δεν θα ήθελε να έχει πολλά λεφτά με τα οποία θα είχε ότι ήθελε και πάνω από όλα πολλές γυναίκες.:D

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ο Βάηρας δεν είναι ξένος, είναι παλιός γνώριμος, έχει κλείσει δεκαετία. (from 2007 here!)

Ακριβώς 

5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φυσικά η απάντηση θα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία.Για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το κόκκινο χάπι.

Αν βάλεις όμως το δίλημα σε ένα πιτσιρικά 15 ετών περισσότερες πιθανότητες έχει να διαλέξει το μπλέ χάπι.Ποιος πιτσιρικάς δεν θα ήθελε να έχει πολλά λεφτά με τα οποία θα είχε ότι ήθελε και πάνω από όλα πολλές γυναίκες.:D

Σωστό δεν αντιλέγω.. Προφανώς μιλάμε για την ηλικία που είμαστε τώρα.. Πάντως έχω ρωτήσει και 25 ετών και 77 και απάντησαν το κόκκινο... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόκκινο χαπι

Τα παιδικά χρόνια δεν τα αλλάζω με κανένα και τίποτα 

Τα υλικά αγαθά σιγά σιγά τα χτίζεις μόνος σου,αλλά τα παιδικά ανέμελα χρόνια δεν αλλάζουν με τίποτα.

Και ούτως ή άλλως το να γίνεις έτσι απλά από την μια μέρα στην άλλη εκατομμυριούχος,τι ικανοποίηση θα σου δώσει; Αν δεν το χτίσεις μόνος σου τι αξία θα έχει; Τα έτοιμα δεν έχουν καμία αξία. Ότι κανείς αξίζει να το κάνεις μόνος σου με τον κόπο και το μεράκι σου.ετσι το βλέπω εγώ Τουλάχιστον....κάνε ότι μπορείς μόνος σου και όπου φτάσεις,ποτέ και από κανένα βοηθεια,και έτσι θα έχεις την ικανοποίηση του αυτοδημιούργητου :) ( self made millionaire :) :)) + αν είχα την γνώση του σήμερα όταν ήμουν 10 χρόνων,τώρα θα ήμουν στην λίστα forbes + θα ήταν δικό μου το insomnia :P :P

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...