georgeγ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 το κοκκινο χαπι θα το παρομοιαζα με σημειο επαναφορα συστηματος windows τι τελεια που θα ηταν να υπηρχε τετοιο σημειο επαναφορας και για τους ανθρωπους 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Κόκκινο χαπι Τα παιδικά χρόνια δεν τα αλλάζω με κανένα και τίποτα Τα υλικά αγαθά σιγά σιγά τα χτίζεις μόνος σου,αλλά τα παιδικά ανέμελα χρόνια δεν αλλάζουν με τίποτα. Και ούτως ή άλλως το να γίνεις έτσι απλά από την μια μέρα στην άλλη εκατομμυριούχος,τι ικανοποίηση θα σου δώσει; Αν δεν το χτίσεις μόνος σου τι αξία θα έχει; Τα έτοιμα δεν έχουν καμία αξία. Ότι κανείς αξίζει να το κάνεις μόνος σου με τον κόπο και το μεράκι σου.ετσι το βλέπω εγώ Τουλάχιστον....κάνε ότι μπορείς μόνος σου και όπου φτάσεις,ποτέ και από κανένα βοηθεια,και έτσι θα έχεις την ικανοποίηση του αυτοδημιούργητου ( self made millionaire ) Καλά, αν κουβαλάς τις γνώσεις 20 χρόνων στο μέλλον, δεν σε λες και αυτοδημιούργητο
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλά, αν κουβαλάς τις γνώσεις 20 χρόνων στο μέλλον, δεν σε λες και αυτοδημιούργητο Καλά ναι ισχύει αυτό. Μωρέ λίγα btc θα αγόραζα Θα βοηθουσα και κόσμο μην με βλέπεις έτσι Πέρα από την πλάκα θα είχα επιλέξει και διαφορετική καριέρα να κάνω και πολλά πολλά ακομα,που δεν θα αφορούσαν όλα το χρήμα κτλπ Μακάρι να υπήρχε το χάπι πάντως....καλά θ ήταν να υπάρχει η δυνατότητα Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από stelios18120 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Καλά ναι ισχύει αυτό. Μωρέ λίγα btc θα αγόραζα Θα βοηθουσα και κόσμο μην με βλέπεις έτσι Πέρα από την πλάκα θα είχα επιλέξει και διαφορετική καριέρα να κάνω και πολλά πολλά ακομα,που δεν θα αφορούσαν όλα το χρήμα κτλπ Μακάρι να υπήρχε το χάπι πάντως....καλά θ ήταν να υπάρχει η δυνατότητα Καλά ναι, ποιος χέστηκε για τα χρήματα όταν μπορεί να κάνει τις απολύτως καλύτερες/ιδανικότερες επιλογές σε κάθε ευκαιρία. Αλλά όχι, αν υπήρχε η πραγματικότητα θα ήταν ρευστή σαν σούπα, να αλλάζει κάθε στιγμή γύρω μας, άνθρωποι και εφευρέσεις να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται στο λεπτό. Η εξέλιξη δεν πρέπει να έχει ανάδραση. 1
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλά ναι, ποιος χέστηκε για τα χρήματα όταν μπορεί να κάνει τις απολύτως καλύτερες/ιδανικότερες επιλογές σε κάθε ευκαιρία. Αλλά όχι, αν υπήρχε η πραγματικότητα θα ήταν ρευστή σαν σούπα, να αλλάζει κάθε στιγμή γύρω μας, άνθρωποι και εφευρέσεις να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται στο λεπτό. Η εξέλιξη δεν πρέπει να έχει ανάδραση. Εννοείται ότι το χάπι αυτό θα μπορούσες να το πάρεις μόνο μια φορά.. Αλλιώς θα πέθαινες..
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, vairass είπε Εννοείται ότι το χάπι αυτό θα μπορούσες να το πάρεις μόνο μια φορά.. Αλλιώς θα πέθαινες.. Βρε εγώ το παίρνω μια φορά, φτάνει. Οι άλλοι 7 δις να μην το πάρουν γιατί η πραγματικότητα θα άλλαζε με κάθε χρήση. Απάντησα στο "μακάρι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα". Όχι, δεν θα υπήρχε παρόν. Να κάνω μια μεταφορά. Αν η συλλογική πραγματικότητα τώρα είναι σαν πάγος, λιώνει και αλλάζει σιγά σιγά, σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν σαν ατμός... σε ανεμοστρόβιλο! 1
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βρε εγώ το παίρνω μια φορά, φτάνει. Οι άλλοι 7 δις να μην το πάρουν γιατί η πραγματικότητα θα άλλαζε με κάθε χρήση. Απάντησα στο "μακάρι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα". Όχι, δεν θα υπήρχε παρόν. Να κάνω μια μεταφορά. Αν η συλλογική πραγματικότητα τώρα είναι σαν πάγος, λιώνει και αλλάζει σιγά σιγά, σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν σαν ατμός... σε ανεμοστρόβιλο! Σωστό.. Πάντως για να το πάω και λίγο παραπάνω, προτιμούσα να γινόμουν 10 ετών στην εποχή μου όχι στο παρόν Δηλαδή φάση 80'-90' με Atari, amiga ουφαδικα και πεντοχιλιαρα
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, vairass είπε Σωστό.. Πάντως για να το πάω και λίγο παραπάνω, προτιμούσα να γινόμουν 10 ετών στην εποχή μου όχι στο παρόν Δηλαδή φάση 80'-90' με Atari, amiga ουφαδικα και πεντοχιλιαρα Κάτσε εγώ defacto απαντάω σε αυτήν την περίπτωση. Να γίνω το 2018 Χ-20 χρονών δεν μου λέει κάτι. Να γυρνούσαν όλα πίσω θεώρησα σε όλα τα παραπάνω.^^ 1
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έχετε σκεφτεί ότι αν γινόσασταν 10 χρονών, πιθανώς θα χάνατε τη γυναίκα σας ή την κοπέλα σας, όσοι έχετε, καθώς ίσως και τους φίλους σας; Mιλάμε δηλαδή επί τοις ουσίας για νέο ξεκίνημα. Γι'αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πολλές φορές κι έξω απ'το κουτί, το ότι σου λέει ότι έχεις να κάνεις 2 επιλογές, δε σημαίνει ότι δεν έχεις και μια τρίτη, να παραμείνεις στην ηλικία που είσαι και στη ζωή όπως την έχεις χαράξει, έτσι γίνεται και πολύ πιο ενδιαφέρουσα η όποια επιλογή... 3
vairass Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Έχετε σκεφτεί ότι αν γινόσασταν 10 χρονών, πιθανώς θα χάνατε τη γυναίκα σας ή την κοπέλα σας, όσοι έχετε, καθώς ίσως και τους φίλους σας; Mιλάμε δηλαδή επί τοις ουσίας για νέο ξεκίνημα. Γι'αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πολλές φορές κι έξω απ'το κουτί, το ότι σου λέει ότι έχεις να κάνεις 2 επιλογές, δε σημαίνει ότι δεν έχεις και μια τρίτη, να παραμείνεις στην ηλικία που είσαι και στη ζωή όπως την έχεις χαράξει, έτσι γίνεται και πολύ πιο ενδιαφέρουσα η όποια επιλογή... σωστο κ αυτο...βασικα υπαρχουν πολλοι παραμετροι...οποτε για τον καθε ενα θα ειναι διαφορετικα...
AristidisZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Έχετε σκεφτεί ότι αν γινόσασταν 10 χρονών, πιθανώς θα χάνατε τη γυναίκα σας ή την κοπέλα σας Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Tαημτραβελια (προσέχτε που θα βάλετε τον τόνο) και δεν είμαι καλά
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Σκεφτείτε και το άλλο. Αν στα 10 έχεις τις γνώσεις που έχεις τώρα, είσαι αυτόματα και ο ξερόλας της τάξης που ίσως κάνεις να μην θέλει για παρέα 3
duende Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω καταλαβαινω οτι με το κοκκινο θα γινεις 10 στο παρον, δε θα γυρισεις πισω στον χρονο..οποτε ο,τι ειχες εως τωρα το χανεις και δεν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις πισω (ειδικα για τους ανθρωπους σου για τους οποιους δε θα υπαρχεις πια). με το μπλε ρισκαρεις να ξυπνησεις 20 χρονια μετα και να εχεις χασει πραγματα που τα 20 εκ δε μπορουν να σου αγορασουν, απο ανθρωπους σου μεχρι την υγεια, η οτιδηποτε αλλο μπορει να παει σκατα μεσα σε 20 χρονια. φανταζομαι σκηνικο, ξυπνας και λες "ναιιι εχω 20 εκατ....." και τρως εγκεφαλικο κ τεζα . δε πειραζει, και το παρον καλα ειναι, με τα καλα και τα κακα του, ας εκτιμουμε αυτα τα λιγα που εχουμε Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από duende 2
tsofras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, duende είπε εγω καταλαβαινω οτι με το κοκκινο θα γινεις 10 στο παρον, δε θα γυρισεις πισω στον χρονο..οποτε ο,τι ειχες εως τωρα το χανεις και δεν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις πισω (ειδικα για τους ανθρωπους σου για τους οποιους δε θα υπαρχεις πια). με το μπλε ρισκαρεις να ξυπνησεις 20 χρονια μετα και να εχεις χασει πραγματα που τα 20 εκ δε μπορουν να σου αγορασουν, απο ανθρωπους σου μεχρι την υγεια, η οτιδηποτε αλλο μπορει να παει σκατα μεσα σε 20 χρονια. φανταζομαι σκηνικο, ξυπνας και λες "ναιιι εχω 20 εκατ....." και τρως εγκεφαλικο κ τεζα . δε πειραζει, και το παρον καλα ειναι, με τα καλα και τα κακα του, ας εκτιμουμε αυτα τα λιγα που εχουμε 10 εκατομμύρια μην αυξάνεις το budget 😁 Εγώ κανένα γιατί τα παιδιά μου δεν τα αλλάζω με τίποτα , αν ήταν υποχρεωτικό το κόκκινο , με την γυναίκα μου είμαστε από το σχολείο πιστεύω θα την ξαναεριχνα 😍 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα