fields_of_athenry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά,φουλ αρχάριος στο κάπνισμα πιπας εδώ και έχω την εξής απορια,το φίλτρο στην πίπα κάθε πότε αλλάζει ? Κάπου διάβασα μετά το 5ο κάπνισμα το αλλάζουν κάποιοι κλπ εγώ τώρα είμαι στο 6ο,τι λέτε εσείς οι πιο έμπειροι ?
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 εμεις οι πιο εμπειροι λεμε να μην το παιζεις ηρακλης πουαρο και οδυσσεας ανδρουτσος μαζι ενω δεν κατεχεις το αθλημα... κανε κανονικο τσιγαρο , πιο πολυ θα σε εκφραζει
fields_of_athenry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, opcorsa είπε εμεις οι πιο εμπειροι λεμε να μην το παιζεις ηρακλης πουαρο και οδυσσεας ανδρουτσος μαζι ενω δεν κατεχεις το αθλημα... κανε κανονικο τσιγαρο , πιο πολυ θα σε εκφραζει Χαχαχ έχετε δίκιο απλά λόγω ενθουσιασμού και στυλ είναι η αλήθεια ήθελα να το ξεκινήσω αλλά τελικά ναι μάλλον δεν είναι για μένα,παρόλα αυτά φαντάζομαι ότι αν δεν αλλάζεις συχνά φίλτρο είναι στην ουσία σαν να καπνίζεις αφιλτρα,σωστά ? 1
Thulogur Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 μονο απο τις εικονες με περιοδοντίτιδα που ειχα δει καποια στιγμη δεν το ξεκίναγα ουτε για πλακα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα