Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία για εφαρμογές όπως Spotify, Deezer κλπ. 

Ολα αυτά τα προγράμματα θέλουν mb για να παίξουν μουσική όπως το YouTube, σωστά;Παράλληλα υπάρχει κ μια μηνιαία συνδρομή 3-4 ευρώ για να το χρησιμοποιήσεις. Ποιος ο λόγος λοιπόν μόνο για μουσική να πληρώνεις και mb και συνδρομή; 

Που κάνω λάθος; 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ... βάζεις κάμποσα mp3 και ακούς, αν έχει και ράδιο το κινητό το χρησιμοποιείς ή αν έχεις mb ακούς online ράδιο. Γενικά μου κάνει εντύπωση η τόση επιτυχία αυτών των εφαρμογών.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Η premium εκδοση του spotify υποστηριζει και offline streaming.

Το είχα διαβάσει κάπου αυτό αλλά δεν το κατάλαβα. Δηλαδή να έχεις κλειστά τα δεδομένα στο κινητό και να ακούς ότι θελεις σαν το YouTube η να κατεβάσεις τα κομμάτια που θελεις offline στην εφαρμογή; (μάλλον το δεύτερο ε; )

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το είχα διαβάσει κάπου αυτό αλλά δεν το κατάλαβα. Δηλαδή να έχεις κλειστά τα δεδομένα στο κινητό και να ακούς ότι θελεις σαν το YouTube η να κατεβάσεις τα κομμάτια που θελεις offline στην εφαρμογή; (μάλλον το δεύτερο ε; )

Το δευτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, zio10 said:

Την ίδια απορία έχω κι εγώ... βάζεις κάμποσα mp3 και ακούς, αν έχει και ράδιο το κινητό το χρησιμοποιείς ή αν έχεις mb ακούς online ράδιο. Γενικά μου κάνει εντύπωση η τόση επιτυχία αυτών των εφαρμογών.

Αντι να επιλεγει το ραδιο τα τραγουδια που θα ακουσεις, το κανεις εσυ με το spotify. Δεν γεμιζεις την SD card με GB των mp3 που θες να ακουσεις και ουτε βαριεσαι να παιζεις τα ιδια και τα ιδια.

Οι επιλογες και τα τραγουδια ειναι απειρα οπως επισης και οι playlists αναλογα τα γουστα σου.

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα τα ΜΒ τα μετρας ενα ενα με αποτελεσμα να μην φτανει ουτε για ζητω να κανει κανεις music streaming.

Τελος, δεν προσφερεται μονο για κινητα αλλα και για υπολογιστες και υπαρχει και free εκδοση με διαφημισεις. 

Παντως σιγουρα, καταναλωνει λιγοτερα ΜΒ απο το YouTube.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sistah είπε

Αντι να επιλεγει το ραδιο τα τραγουδια που θα ακουσεις, το κανεις εσυ με το spotify. Δεν γεμιζεις την SD card με GB των mp3 που θες να ακουσεις και ουτε βαριεσαι να παιζεις τα ιδια και τα ιδια.

Οι επιλογες και τα τραγουδια ειναι απειρα οπως επισης και οι playlists αναλογα τα γουστα σου.

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα τα ΜΒ τα μετρας ενα ενα με αποτελεσμα να μην φτανει ουτε για ζητω να κανει κανεις music streaming.

Τελος, δεν προσφερεται μονο για κινητα αλλα και για υπολογιστες και υπαρχει και free εκδοση με διαφημισεις. 

Παντως σιγουρα, καταναλωνει λιγοτερα ΜΒ απο το YouTube.

Οκ φαίνεται ότι για αρκετούς είναι χρήσιμο και στην Ελλάδα. Πάντως 1000 mp3 άντε να πιάσουν 4-5gb, πόσο να ακούσεις κι από το κινητό; 

Ή ίσως φταίει που εγώ δεν ακούω μουσική στο κινητό και μου φαίνεται περίεργο να χρειάζεται κάποιος άπειρα τραγούδια ανά πάσα στιγμή!

Δημοσ.
53 minutes ago, zio10 said:

Οκ φαίνεται ότι για αρκετούς είναι χρήσιμο και στην Ελλάδα. Πάντως 1000 mp3 άντε να πιάσουν 4-5gb, πόσο να ακούσεις κι από το κινητό; 

Ή ίσως φταίει που εγώ δεν ακούω μουσική στο κινητό και μου φαίνεται περίεργο να χρειάζεται κάποιος άπειρα τραγούδια ανά πάσα στιγμή!

Η βαρεμάρα όταν σπαταλάς χρόνο στα ΜΜΜ κάθε μέρα βαράει κόκκινο. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα τραγούδια για την ψυχική μας ηρεμία.

• Like 4
Δημοσ.
56 minutes ago, zio10 said:

Φταίει ότι δεν ακούς μουσική στο κινητό, παίζει ρόλο και το τι σημαίνει για σένα "ακούω μουσική".

Εμένα που είμαι junkie και ενίοτε εκτελώ χρέη djunkie στο μυαλό μου τα 20GB είναι τρομερά στριμώκωλα, η συλλογή μου είναι πιο κοντά στα 500GB. Κάποιες φορές ξέρω ακριβώς τι θέλω να ακούσω, κάποιες άλλες αισθάνομαι σα να μπαίνω στο μαγαζί με τα παιχνίδια και να κοιτάω τα ράφια μέχρι να βρω κάτι που θα πω αυτό είναι το ιδανικό για τη στιγμή.

Φυσικά ούτε και γω είμαι η πλειοψηφία, το βασικό πλεονέκτημα που πουλάνε είναι "πλήρωνέ μας τη συνδρομή και μην ξανασχολείσαι με μουσική ποτέ".

• Like 4
Δημοσ.

Στο spotify υπαρχει το οικογενειακο πακετο με 12 ευρω το μηνα και υποστηριζει μεχρι 3 ή 4 συνδρομητες.Αν βρει καποιος αλλα 3 ατομα του ερχεται 3 ή 4 ευρω το μηνα.Βασικα εγω το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο συνδεοντας το κινητο μεσω μπλε δοντιου με το ηχοσυστημα.Ειδικα για πολυωρα ταξιδια ειναι τελειο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Η βαρεμάρα όταν σπαταλάς χρόνο στα ΜΜΜ κάθε μέρα βαράει κόκκινο. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα τραγούδια για την ψυχική μας ηρεμία.

Η μόνη φορά που άκουσα κάμποσες φορές μουσική στο κινητό ήταν όταν ήμουν στην Αθήνα και χρησιμοποιούσα ΜΜΜ, ίσως επειδή έβλεπα και τους άλλους να το κάνουν, οπότε μάλλον έχεις δίκιο! :D

(Άλλο αν για μένα η συνδρομή για κάτι τέτοιο είναι περιττή ). 

Να ακούς ενώ περπατάς το θεωρώ επικίνδυνο πάντως.

4 λεπτά πριν, defacer είπε

Φταίει ότι δεν ακούς μουσική στο κινητό, παίζει ρόλο και το τι σημαίνει για σένα "ακούω μουσική".

Εμένα που είμαι junkie και ενίοτε εκτελώ χρέη djunkie στο μυαλό μου τα 20GB είναι τρομερά στριμώκωλα, η συλλογή μου είναι πιο κοντά στα 500GB. Κάποιες φορές ξέρω ακριβώς τι θέλω να ακούσω, κάποιες άλλες αισθάνομαι σα να μπαίνω στο μαγαζί με τα παιχνίδια και να κοιτάω τα ράφια μέχρι να βρω κάτι που θα πω αυτό είναι το ιδανικό για τη στιγμή.

Φυσικά ούτε και γω είμαι η πλειοψηφία, το βασικό πλεονέκτημα που πουλάνε είναι "πλήρωνέ μας τη συνδρομή και μην ξανασχολείσαι με μουσική ποτέ".

Και μαγαζί να είχα τόση μουσική δε νομίζω να είχα! :lol: Βολεύομαι και με ράδιο να φανταστείς οπότε ίσως αυτό φταίει και δε βρίσκω χρησιμότητα.

18 λεπτά πριν, cumulus είπε

Στο spotify υπαρχει το οικογενειακο πακετο με 12 ευρω το μηνα και υποστηριζει μεχρι 3 ή 4 συνδρομητες.Αν βρει καποιος αλλα 3 ατομα του ερχεται 3 ή 4 ευρω το μηνα.Βασικα εγω το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο συνδεοντας το κινητο μεσω μπλε δοντιου με το ηχοσυστημα.Ειδικα για πολυωρα ταξιδια ειναι τελειο

Θέλει σε όλο το δρόμο να έχει σήμα όμως, έτσι δεν είναι; Εγνατία πχ πιυ έχει πολλά τούνελ μάλλον δε βολεύει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θέλει σε όλο το δρόμο να έχει σήμα όμως, έτσι δεν είναι; Εγνατία πχ πιυ έχει πολλά τούνελ μάλλον δε βολεύει.

Οχι βεβαια.Αμα πληρωνεις στα αποθηκευει στο κινητο και τα ακους offline.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cumulus είπε

Οχι βεβαια.Αμα πληρωνεις στα αποθηκευει στο κινητο και τα ακους offline.

Πρέπει να τα διαλέξεις και να τα κατεβάσεις όμως ε; Άρα ποια η διαφορά να τα κατεβάσεις από το youtube πχ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Πρέπει να τα διαλέξεις και να τα κατεβάσεις όμως ε; Άρα ποια η διαφορά να τα κατεβάσεις από το youtube πχ;

Η ευκολια του κατεβασματος.Αντι να βρισκεις καθε τραγουδι στο youtube να το "ριπαρεις" στον υπολογιστη και υστερα να το περνας στο κινητο ,με το spotify βρισκεις το τραγουδι ειτε μεσω πισι,ειτε μεσω κινητου το αποθηκευεις στη λιστα που θελεις και βουαλα κατεβηκε μολις το κινητο "βρει" ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ελα ντε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...