txcellas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Όταν ένα προγραμμα τέτοιο όπως Spotify, Deezer κάνει buffering τα κομμάτια γνωρίζουμε τι κατανάλωση υπάρχει; Εντελώς πρακτική ερώτηση. Τωρα βρίσκομαι σε ταξίδι και όντως μέσα σε τούνελ συνεχίζει ακάθεκτα να παίζει. Έχω άλλες 6 ώρες ταξιδιού όμως. Θα τα κλαίω τα mb μου όταν φτάσω σπίτι;
rafa1919 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Για το τελευταίο που λες, εμένα και τζάμπα να ήταν περιττό θα μου φαινόταν. Δεν είναι για τα λεφτά δηλαδή, πετάμε πολύ περισσότερα άλλου. Άλλωστε έχει και free έκδοση. Απλά τη λογική ήθελα να καταλάβω και το γιατί το βρίσκει χρήσιμο τόσος κόσμος και νομίζω με βοηθήσατε αρκετά Χαίρομαι που βοήθησα αγαπητέ zio! 1 ώρα πριν, txcellas είπε Όταν ένα προγραμμα τέτοιο όπως Spotify, Deezer κάνει buffering τα κομμάτια γνωρίζουμε τι κατανάλωση υπάρχει; Εντελώς πρακτική ερώτηση. Τωρα βρίσκομαι σε ταξίδι και όντως μέσα σε τούνελ συνεχίζει ακάθεκτα να παίζει. Έχω άλλες 6 ώρες ταξιδιού όμως. Θα τα κλαίω τα mb μου όταν φτάσω σπίτι; Ακριβώς δεν το έχω μετρήσει για να σου πω την αλήθεια, αλλά τουλάχιστον το Spotify έχει την αυτόματη ποιότητα, όπου ανάλογα την εκάστοτε στιγμιαία ταχύτητα του internet που έχει το κινητό ρυθμίζει και το bitrate κι αυτομάτως το πόσα MB ρουφάει το streaming. Φυσικά, υπάρχουν και επιλογές για standard ποιότητα ώστε αν π.χ. είσαι σπίτι στο Wi-Fi ή έχεις καλό 3G+/4G σήμα και μπόλικα data να έχεις κορυφαίο bitrate ή αν το σήμα είναι χάλια μαύρα και γενικά θες να κάνεις οικονομία στα data να έχεις μέτριο bitrate ώστε να μη διακόπτεται το streaming. Προσωπικά το αφήνω πάντα στη μέγιστη ρύθμιση (γιατί πάνω από όλα είμαι audiophile πανάθεμά με! ) και μόνο όταν δεν έχω καθόλου κάλυψη κατεβάζω την ποιότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα