poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 8 hours ago, s3irios said: Έχει ήδη δηλωθεί πάλι βλάβη στη wind. Διότι προέκυψε και πρόβλημα random αποσυνδεσεων μεστή μέρα.για την απάντηση της η wind, δεν δέχονται να το συζητήσουν ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί ο καινούριος τεχνικός έλεγχος λέει... Ο οποίος έχει ανοίξει από Σάββατο... τελειως ασχετο βεβαια το ενα θεμα με το αλλο αλλα οκ. κατα τα αλλα βεβαια απαντησαν οτι λυθηκε.αλλα το θεμα αποσυνδεσεων με το θεμα λαθος πακετο ειναι τελειως different.
s3irios Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δεν διαφωνώ, απλά έτσι ξανανοιξα βλάβη και αναφερόμενος στο άλλο μεγάλο πρόβλημα(διότι μου έλεγαν πάλι για αλλαγές καλωδίων), πέρασαν πάλι σαν βλάβη τη "χαμηλή ταχύτητα download" και όχι τις αποσυνδέσεις. Ενημέρωση καμμία μια βδομάδα τώρα. 2 φορές πήρα, "το κοιτάνε". Την δεύτερη μάλιστα ζήτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ο οποίος δεν με κάλεσε ποτέ... Τώρα επίτηδες να τα κάνουν αυτά λόγω ιστορικού ( με έχουν σημειώσει ως περίεργο) ή όντως κάτι κοιτάνε, τι να πω...
s3irios Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Λοιπον το Σ/Κ που μας περασε σε ενα τυχαιο speedtest ειδα να βαραει 90ρια για πρωτη φορα. Η βλαβη ανοιχτη ξανα απο Μαιο, ενημερωση δεν υπηρχε καμμια, ουτε καν η τυπικη απο sms. Eγω επαιρνα τηλεφωνο καθε τοσο και καθε φορα "το κοιτουσαν". Σημερα ελαβα κληση απο το 1212 με μια ευγενεστατη κοπελα (πρωτη φορα), οπου μου ανεφερε οτι το προβλημα λυθηκε, ηταν κατταρχας προβλημα του "παροχου" (ΟΤΕ) οπου κατι δεν ειχνα αλαξει στα προφιλ τους και επειτα προσαρμογη των δικων τους προφιλ για να τη βλεπουν τη γραμμη ως κατοσταρα. Η αληθεια ειναι οτι τη Παρασκευη που μας περασε μου ηρθε sms οτι οι υπηρεσιες ιντερνετ στην περιοχη μου (οχι μονο σε μενα) θα διακοπουν απο τις 1-4π.μ. Αυτο μου ειπε, αυτο μεταφερω και ειλικρινα δεν ειχα καμμια ορεξη να το αναλυσω περαιτερω.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Φυσικα θα μου βαλουν πιστωτικο στον λογαριασμο μεχρι και αυτες τις μερες που διορθωθηκε. Ολα αυτα τα γραφω για οποιον ατυχο του συμβει κατι αντιστοιχο. Θελει επιμονη, υπομονη και ΣΠΑΜ. Πρεπει να τους εχω παρει τηλεφωνο ανω των 90 φορων, οχι δεν υπερβαλω. Αν το ειχα αφησει απλα δεν θα το εφτιαχναν ποτε. Ευχαριστω για την υπομονη σας και ευελπιστω να βοηθηθει καποιος απο το ολο νημα.> Παρακατω 2 ενδεικτικα tests που ετρεξα πριν λιγο κατα τη διαρκεια του τηλεφωνου. 1 speedtest και ενα προχειρο download speed test απο nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα