Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

αντιμετωπιζω ενα προβλημα απο χθες, εκει που καθομουν δεν ειχα τι να κανω και ειπα να ξεσκονισω το pc. Ετσι, εβγαλα τα παντα απο μεσα και το εκανα καινουργιο. Επειτα μπηκαν ολα στη θεση τους, ανοιγω το pc, δειχνουν να δουλευουν ολα κανονικα, λαμπακια, αναμεστηρες κτλ. 

Περιμενω να δω την οθονη να δειξει κατι, αλλα τιποτα, black screen. Τα εβγαλα, τα ξανα εβαλα, δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων, τα ιδια.

Να σημειωσω επισης οτι μετα απο ωρα παρατηρησα οτι το keyboard και το mouse δεν επαιρναν ρευμα ενω ολα στο κουτι δουλευαν ρολοι,  δεν ξερω αν λεει κατι αυτο.

Ελπιζω καποιος να μπορει να βοηθησει και να γλιτωσω τον τεχνικο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο, αλλα δε ξερω τι στραβη εκατσε, 

 

Το pc μου ειναι: FX6300

                              ASUS M5A97 R2.0

                              G.SKILL 2X4 GB

                              GIGABYTE GTX 660

                              THERMALTAKE HAMBURG 530W

                              WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB

Δημοσ.

Για αρχη δες τους πυκνωτες στην μητρικη σου αν ειναι σε καλη κατασταση ή οχι. Αν καποιος φαινεται σκασμενος (πχ οπως εδω) τοτε, μπορει, αν στον αλλαξει καποιος που ξερει να γλυτωσεις την αλλαγη μητρικης... Αν εισαι ΟΚ απο πυκνωτες δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, asmilon είπε

Για αρχη δες τους πυκνωτες στην μητρικη σου αν ειναι σε καλη κατασταση ή οχι. Αν καποιος φαινεται σκασμενος (πχ οπως εδω) τοτε, μπορει, αν στον αλλαξει καποιος που ξερει να γλυτωσεις την αλλαγη μητρικης... Αν εισαι ΟΚ απο πυκνωτες δοκιμασε να ξεκινησεις το μηχανημα με αλλο τροφοδοτικο.

Ευχαριστω για την απαντηση, τους πυκνωτες τους ειχα δει και χθες και σημερα, οχι οτι εχω εμπειρια απο σκασμενους αλλα νομιζω φαινονται οκ.  Θα δοκιμασω να δω πρωτα με το πολυμετρο αν δινει σωστα ρευματα το τροφοδοτικο, αν δεν καταφερω να βγαλω ακρη θα δανειστω απο καποιο φιλο. 

Ωστοσο, δεν νομιζω να εχω το speaker για τα beep. Εκτος και αν εχει η μητρικη απο μονη της ενσωματωμενο. Παιζει κατι τετοιο ή οχι? Ισως βοηθουσε στο να μας πει τι φταιει.

Επεξ/σία από coniste
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Undertaker25 είπε

Έχεις βάλει τις ram σωστά? Τσέκαρε μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά. Δοκίμασε να τις βγάλεις και να τις ξαναβάλεις πάλι.

Πολλες φορες φιλε μου, και μια μια μονη της και ελεγξα και ολες τις υποδοχες.

Δημοσ.

Αν δεν περνουν ρευμα τα περιφερειακα τοτε δοκίμασε με ενα αλλο τροφοδοτικό. Αν περνουν ρευμα δοκίμασε να κουμπώσεις την οθονη στην μητρική και αν παλι τιποτα στειλε για να το ψαξω 

Δημοσ.

Τελικα, κατα 99% ειναι ο επεξεργαστης, το ξανα ανοιξα σημερα και ειδα οτι ελειπε ενα ποδαρακι, φαινεται εκει που τον εβγαλα για να προσθεσω την παστα κατι πηγε στραβα. Δυστυχως συμβανουν και αυτα, θα προσπαθησω να βρω πριν κανω παραγγελια, απο καποιον φιλο να δω αν φταιει σιγουρα αυτο. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μεχρι τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...